stark Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Τα Χριστούγεννα πρότεινα σε μια φίλη και αγόρασε από το Πλαίσιο το (Microsoft) Lumia 640. Το κινητό είχε από την αρχή σχεδόν πρόβλημα. Πιστέψαμε στην αρχή ότι έφταιγε η SIM, την αλλάξαμε και πάλι τα ίδια, και από κει και πέρα ξεκίνησε η ταλαιπωρία που η ίδια περιγράφει πιο κάτω. Το πρόβλημα έχει αναφερθεί από πολλούς χρήστες σε διάφορα forums, κλπ. http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia/lumia-640-ds-drops-network-and-call-freezing/ac833b79-4542-42b5-a544-87e1904f6b9b?page=1&auth=1 http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdtips/lumia-640-lte-loses-incoming-calls/0ac7f097-6a12-4839-aaf9-426104de5922 https://www.youtube.com/watch?v=XfgdX7pBmg0 Το κινητό αγοράστηκε στις 23-12-2015 από το ΠΛΑΙΣΙΟ στη Π.Π. Γερμανού. Μετά από 10 μέρες αποφάσισα να το γυρίσω πίσω γιατί το κινητό είχε πρόβλημα. Κολλάει και όταν θέλω να πραγματοποιήσω μια κλήση, δε την ολοκληρώνει και δεν την τερματίζει. Επίσης δεν έχω δίκτυο και δεν μπορώ να μπω στο διαδίκτυο. Με λίγα λογία δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο, δε μπορούν να με πάρουν τηλέφωνο, νεκρώνει τελείως και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Για να επαναφέρω τις λειτουργίες του πρέπει να το απενεργοποιήσω ή και καμιά φορά να βγάλω τη μπαταρία και να το ανοίξω ξανά. Μόνο έτσι ξεμπλοκάρει. Έχω δοκιμάσει να βάλω τη κάρτα SIM στη δεύτερη υποδοχή και να αλλάξω δίκτυο. Δηλαδή από Vodafone σε Cosmote και σε Wind και πάλι τίποτα. Αυτό συμβαίνει περίπου 10 με 15 φόρες τη μέρα. Αφού λοιπόν το πήγα στο Πλαίσιο μου είπαν ότι δέχονται επιστροφές μέχρι 7 ημέρες οπότε είχα ξεπεράσει το όριο. Έτσι το πήγα στη NOKIA CARE Ιωνος Δραγούμη (Θεσσαλονίκη), στις 04-01-2016 και τους είπα ακριβώς τι συμβαίνει με το κινητό μου και ότι υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες στο διαδίκτυο από ανθρώπους που είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εμένα και δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Από τη NOKIA care μου εξήγησαν ότι θα το στείλουν στα κεντρικά για επισκευή κ ότι θα κάνει περίπου 20 εργάσιμες μέρες. Μετά από 1 μήνα περίπου στις 29-01 μου στείλανε μήνυμα ότι το κινητό είναι έτοιμο για παράδοση και πήγα και το πήρα στις 02-02. Το πρόβλημα δεν ειχε λυθεί. Το τηλέφωνο εξακολουθούσε να έχει τα ίδια προβλήματα. Στις 08-03 αποφασισα να ξαναπαω στη NOKIA CARE Ιωνος Δραγούμη. Ήταν ο ιδιος κύριος που με εξυπηρέτησε και την πρώτη φορα..., και του εξιστόρησα τα γεγονότα. Αυτό που μου ειπε είναι ότι το μονο που μπορουν να κάνουν είναι να το ξαναστείλουν πάλι στους τεχνικους και παλι να επιστρέψει σε 20 εργάσιμες μερες κατι το οποιο δεν δέχτηκα. Του ζήτησα να μου δώσει ένα άλλο κινητό ή στη τελική να πάρω πίσω τα χρήματα μου. Δε το δέχτηκε και μου ειπε ότι αυτοί απλα είναι οι ‘’μεσάζοντες’’ και ότι αν ηθελα βοηθεια θα έπρεπε να στειλω ένα mail στη Microsoft. Βλέπω στα σχόλια ότι υπάρχουν χρήστες που το έχουν δώσει και 4 φορές στο service χωρίς αποτέλεσμα. Είναι δυνατόν να επιστρέφουν πίσω τη συσκευή σα να μην τρέχει τίποτα και ΔΗΘΕΝ επισκευασμένη, και τελικά ως χρήστες να έχουμε συνέχεια στα χέρια μας μια μη λειτουργική συσκευή; Εχει κάποιος να προτείνει κάτι; Η να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες με τον Συνήγορο του Πολίτη και το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή; Βλέπω κι αυτό και τρελαίνομαι ! Το δικο μου 535 το πηγα 17/12 και εκανε 26 ημερες συνολο. Μου το επεστρεψαν με νεο προβλημα, το ξαναστειλα, ανεμενα παλι 20+ μερες και μου γυρισε με ενδειξη οτι επισκευαστηκε αλλα δεν ειχαν κανει τιποτα. Τωρα ειναι 3η φορα σερβις στο εξωτερικο και γω 2μιση μηνες χωρις το κινητο, απο 17/12 ως σημερα και βλεπουμε....!. Γενικα, ελπιζω να μην μπλεξεις! Αναφορά κι εδώ: http://answers.microsoft.com/el-gr/windows/forum/windows_other-performance/640xl-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B5%CE%B9/681081ce-862b-45bd-92c8-0fdfcca1ac1a Καλησπέρα εχω ένα 640 xl.αν τακτά χρονικά διαστήματα και χωρίς να το καταλαβαίνω το κινητό έχει κολλήσει.δηλαδη δεν δέχεται κλήσεις ούτε κάνει δουλεύει κανονικά η πλοήγηση στο μενού αλλά όχι και στο ίντερνετ.γενικα υπολειτουργεί και αναγκάζομαι να κάνω soft reset.έκανα και επαφορα αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.που υπάρχει υποτηριξη στην Αθήνα να το πάω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα