Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, ξέρει κανείς κάποια από τις cloud υπηρεσίες που να

μπορείς να κάνεις drag n drop

(εξηγούμαι: έκανα λογαριασμό στο hubiC που έχει την καλύτερη προσφορά από τις υπηρεσίες που εχω υποψιν μου, και πρέπει λέει να φτιάξω καθε φάκελο ξεχωριστά και να περάσω τα αρχεία μέσα.... στην περίπτωσή μου, Impossibru...)

Δημοσ.

Εμένα πάλι τα δικά μου δεδομένα είναι μόνο 3gb ξέρω γω αρχεία της σχολής ( σημειώσεις, θέματα, εργασίες τα πάντα ) και απλά τα κρατάω σε έναν δεύτερο σκληρό ακούω κάτι ιστορίες για αγρίους με συστοιχίες RAID και τρελαίνομαι. :P

αυτά δεν είναι σημαντικά έγγραφα  :P με λίγο ψαξιμο τα ξαναβρίσκεις. άλλος πουναι δικηγόρος ή φωτογράφος τι να πει στον πελάτη βάρεσε ο σκληρός?  :P

ποιος το πε αυτό?

https://www.youtube.com/watch?v=P-elOawuDh8

Δημοσ.

εγώ είχα στο dropbox διάφορα πράγματα που δεν ήθελα να χάσω μεταξύ των οποίων και φωτό με το εργαλείο μου που είχε υποστεί μια περιτομή τις οποίες έστελνα στο γιατρό να δούμε πώς εξελίσσεται και ας πούμε ότι το είχα και σαν αρχείο για να βλέπω πώς πάει με τους μήνες

είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν χακεύτηκε και ο δικός μου λογαριασμός.. ότι δηλαδή κάποιοι χάκερς θα υπέκλεψαν φωτογραφίες με το πουλί μου (μεταξύ άλλων περισσότερο ή λιγότερο σημαντικών πραγμάτων) 

υπό άλλες συνθήκες ή αν ήμουν κάνας άλλος τύπος μπορεί και να το έπαιρνα πολύ προσωπικά, αλλά όπως και να χει δε θα ήταν και η πρώτη μου επιλογή να έχουν τρίτοι πρόσβαση σε φωτό του πουλιού μου 

Δημοσ.

Backups σε:

- εξωτερικο σκληρο

- φλασακια

- dvd(για να εχουμε και οπτικη αποθηκευση-οσο κι αν ειναι 'παρωχημενη'...)

Φωτογραφιες, σε εξωτερικο σκληρο, φλασακι, και dvd.

Τα πλεον κρισιμα αρχεια μου, σε εξωτερικο σκηρο, αλλα και σε φλασακι παντα πανω μου(για αλλαζουμε και τοποθεσια αρχειων + ευχρηστια)-αλλα κρυπτογραφημενα.

Δημοσ.

Εγω παλι κραταω τα μπακαπς μου σε floppy.

Backups σε:

- εξωτερικο σκληρο

- φλασακια

- dvd(για να εχουμε και οπτικη αποθηκευση-οσο κι αν ειναι 'παρωχημενη'...)

Eχω κι εγω καποια dvd απο τη παλια εποχη...

Σημερα τα dvd drive ειναι σχεδον αχρηστα, ολοι θα τα εχουμε αραχνιασμενα :)

Δημοσ.

Εγω παλι κραταω τα μπακαπς μου σε floppy.

Eχω κι εγω καποια dvd απο τη παλια εποχη...

Σημερα τα dvd drive ειναι σχεδον αχρηστα, ολοι θα τα εχουμε αραχνιασμενα :)

Νομιζω δεν εγινε κατανοητη, η περιστασιακη επιλογη μου για dvd.

Λεω οτι 'φοβαμαι' μονο μαγνητικου τυπου αποθηκευση, οπως ειναι ολες οι αλλες επιλογες.

Ενω το dvd, παρωχημενο μεν, αλλα ειναι οπτικου τυπου αποθηκευση.

Δημοσ.

εγώ σε 3 εξωτερικούς hdd, o ένας σε άλλο σημείο  του σπιτιού. Θέλω να ξεκινήσω και σε cloud, αλλά είναι αξιόπιστο; θελω να ανεβάσω και φωτό αλλά μπορεί πχ να χακαριστεί ο λογαριασμός, και γι'αυτό το σκέφτομαι ακόμα.

Δημοσ.

εγώ σε 3 εξωτερικούς hdd, o ένας σε άλλο σημείο  του σπιτιού. Θέλω να ξεκινήσω και σε cloud, αλλά είναι αξιόπιστο; θελω να ανεβάσω και φωτό αλλά μπορεί πχ να χακαριστεί ο λογαριασμός, και γι'αυτό το σκέφτομαι ακόμα.

Cloud = δεν σου ανήκουν τα αρχεία πλέον (διάβασε τους όρους)

Δημοσ.

Νομιζω δεν εγινε κατανοητη, η περιστασιακη επιλογη μου για dvd.

Λεω οτι 'φοβαμαι' μονο μαγνητικου τυπου αποθηκευση, οπως ειναι ολες οι αλλες επιλογες.

Ενω το dvd, παρωχημενο μεν, αλλα ειναι οπτικου τυπου αποθηκευση.

Υποψη οτι οι dvd δισκοι ειναι επικινδυνοι για μακροχρονια αποθηκευση, μπορει να χαλασουν απο μονοι τους.

Δημοσ.

Cloud = δεν σου ανήκουν τα αρχεία πλέον (διάβασε τους όρους)

Όχι πάντα. Σε σοβαρές εταιρείες υπάρχει end-to-end encryption και τα δεδομένα δεν είναι προσβάσιμα από κανέναν. Τέτοιες εταιρείς έχουν αναφερθεί στο συγκεκριμενό thread.

Δημοσ.

Έχω σκανάρει και ψηφοποιήσει όλες τις φωτο και βίντεο που έχω από τότε που γεννήθηκα.

Πολλά από τα πρωτότυπα έχουν καταστραφεί η χαθεί.

Υλοποίησα πολλά project στο παρελθόν. Από dvd μέχρι nas.

Kατάληξα σε 3 ανεξάρτητους δίσκους σε διαφορετικά pc που τα ενημερώνω μέσω τοπικού δικτύου.

Πιστεύω ότι έχω το μέγιστο ποσοστό ασφάλειας έτσι.

(φυσικά οι δίσκοι ανά 3ετία περίπου αντικαθηστούνται με καινούργιους)

Δημοσ.

Όχι πάντα. Σε σοβαρές εταιρείες υπάρχει end-to-end encryption και τα δεδομένα δεν είναι προσβάσιμα από κανέναν. Τέτοιες εταιρείς έχουν αναφερθεί στο συγκεκριμενό thread.

Μπορεί να είναι έτσι και να είναι ψυχολογικό το θέμα αλλά εγώ από τη στιγμή που τα έχω σε υπολογιστή άλλου δεν πιστεύω ότι είναι 100% δικά μου. Άσχετο αν ψιλοχρησιμοποιώ cloud.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...