Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους δισκους εννοειται οτι μετα απο καποια χρονια θα τους αλλαζεις. Θα γεμιζουν ετσι και αλλιως και θα θες μεγαλυτερους.

Αλλαγη λογω χρονου φυσικα αλλα για μονο φωτογαρφιες ενας 500αρης είναι αρκετος .Αν βεβαια εχεις video όπως η καρη μου εχει μερικους με ΤΒ !!!

Επειδή δεν τα εχει σε διπλους χτυπησε ο ενας και ...κλαει !!

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλαγη λογω χρονου φυσικα αλλα για μονο φωτογαρφιες ενας 500αρης είναι αρκετος .Αν βεβαια εχεις video όπως η καρη μου εχει μερικους με ΤΒ !!!

Επειδή δεν τα εχει σε διπλους χτυπησε ο ενας και ...κλαει !!

Αν μιλαμε για προσωπικα video ΟΚ. Αν και δυσκολευομαι να κατανοησω την αξια τοσων TB απο προσωπικα video. Ολη μας τη ζωη θα καταγραφουμε?

Αν εννοεις ταινιες παλι, μικρο το κακο. Και εγω εχω ΤΒ απο τετοια μια φορα μονο και εχω παρει την αποφαση οτι μπορω και χωρις αυτα αν τυχει η στραβη. Καποια πραγματα απλα δεν αξιζει τον κοπο και χρονο να τα κρατας backup

• Like 1
Δημοσ.

Αν μιλαμε για προσωπικα video ΟΚ. Αν και δυσκολευομαι να κατανοησω την αξια τοσων TB απο προσωπικα video. Ολη μας τη ζωη θα καταγραφουμε?

Αν εννοεις ταινιες παλι, μικρο το κακο. Και εγω εχω ΤΒ απο τετοια μια φορα μονο και εχω παρει την αποφαση οτι μπορω και χωρις αυτα αν τυχει η στραβη. Καποια πραγματα απλα δεν αξιζει τον κοπο και χρονο να τα κρατας backup

Όταν παρακολουθείς ένα....καλιτεχνη 25 χρονια υπαρχουν video που μπορει και ο ιδιος να μην εχει και είναι πολλα !!! Ονόματα ...δεν λεμε !!!Κατι τετοιο συνεβη στην κορη μου.

Δημοσ.

Καλες αυτές οι υπηρεσίες αλλα ποιος μου λεει ότι σε 10-20-30 χρονια θα υπαρχουν ? Σε δυο εξωτερικα αποθηκευτικα μεσα που ελεγχουμε την κατασταση τους ανα 6μηνο  νομιζω είναι ακομα μια πιο καλη ασφαλεια .

Συν ότι θέλουν οπωσδήποτε ίντερνετ. Αυτό μπορεί να είναι δεσμευτικό κάποιες φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Συν ότι θέλουν οπωσδήποτε ίντερνετ. Αυτό μπορεί να είναι δεσμευτικό κάποιες φορές.

Μαλιστα Internet με αξιοπρεπή ταχυτητα .Υπαρχουν ακομα και στην Αττικη που όχι μονο δεν εχουν vdsl αλλα και οι ταχύτητες που πιανουν είναι πολύ χαμηλες .Ποσο μαλλον σε επαρχιακες πολεις  με εξαιρέσεις βεβαια .

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι αν η ταχύτητα της σύνδεσης είναι πιο αργή και από τον θάνατο, τότε το cloud χάνει την χρηστικότητα του.

Είναι σε πόσο κόπο θέλει να μπει κάποιος. Εγώ που δεν θέλω κόπο, μόνο cloud με αυτόματο backup οποιουδήποτε αρχείου ή φωτογραφίας θέλω.

Και επειδή όλα γίνονται από το κινητό πλέον το FolderSync με έχει σώσει.

Δημοσ.

Ε ναι αν η ταχύτητα της σύνδεσης είναι πιο αργή και από τον θάνατο, τότε το cloud χάνει την χρηστικότητα του.

Είναι σε πόσο κόπο θέλει να μπει κάποιος. Εγώ που δεν θέλω κόπο, μόνο cloud με αυτόματο backup οποιουδήποτε αρχείου ή φωτογραφίας θέλω.

Και επειδή όλα γίνονται από το κινητό πλέον το FolderSync με έχει σώσει.

Αν η ταχυτητα συνδεσης ειναι πιο αργη απο τον θανατο απο το σπιτι σου, τοτε η ζωη σου χανει την χρηστικοτητα της, οποτε το backup στο cloud ειναι το μικροτερο προβλημα σου :P

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας, είναι ότι προϋποθέτει πάντα να υπάρχει internet αλλιώς είναι άχρηστο. Ενώ ένα τοπικό backup δουλεύει ανεξάρτητα από το internet.  

Δημοσ.

Το google drive δεν έχει versioning όπως το dropbox, με αποτέλεσμα αν κολλήσεις κάποιον ιό ransomware να μην μπορείς να κάνεις κάτι.

Προσωπικά στο gd βάζω αρχεία τα οποία δεν με πολυενδιαφέρουν και απλά θέλω να τα έχω και σε άλλα pc sync.

Δεξί κλικ πάνω στο αρχείο και βλέπεις όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του αρχείου.

Δημοσ.

Ο σκληρός σου να δεις πόσο δεν θα υπάρχει σε 20,30 χρόνια...........

Σε 20,30 χρονια θα υπαρχουν μικροσκοπικες συσκευες που θα αποθηκευουν χιλιαδες τεραμπαϊτς.

Σκεψου πως ηταν η κατασταση πριν 30 χρονια... σκληροι δισκοι των 50ΜΒ.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας, είναι ότι προϋποθέτει πάντα να υπάρχει internet αλλιώς είναι άχρηστο. Ενώ ένα τοπικό backup δουλεύει ανεξάρτητα από το internet.

Όχι, ένα τοπικό μπακαπ περιορίζεται μόνο στην γεωγραφική περιοχή που έχεις το μπακαπ, δηλαδή συνήθως μόνο σπίτι σου. Αντίθετως το cloud δουλεύει οπουδήποτε έχεις ίντερνετ, που για μικρά αρχεία που μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό μου για δεδομένα, σημαίνει στο 99% των περιοχών του πλανήτη που είναι πιθανό να επισκεφτώ.

Δεν το θεωρώ προϋποθέση να υπάρχει ίντερνετ, αλλά βασική ανάγκη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...