Telumetar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αγαπητοί φίλοι, Ενδιαφέρομαι να εντάξω το BBB στην εκπαιδευτική διαδικασία και ήδη έχω ενσωματώσει το κατάλληλο Plugin στο moodle αλλά το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ο server. Έχω έρθει σε επικοινωνία με ελληνικά Hosting τα οποία (λογικά) ζητούν dedicated server για το BBB κάτι το οποίο εκτοξεύει το κόστος. Γνωρίζει κάποιος ,κάποιον που να μπορεί να το κάνει Host? Εκτός Ελλάδας ,από το ιδιο το BBB για μικρούς οργανισμούς ,μου πρότειναν αυτή τη σελίδα http://hostbbb.com/ η οποία έχει και νορμαλ κόστος αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι για να είμαι ειλικρινής. Ευχαριστώ.
zx-spectrum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μπορεί το shared να είναι οικονομικό και το Dedicate να είναι πολύ ακριβό αλλα εξαρτάται και απο τις προϋποθέσεις που θέτεις. Πάντα υπάρχουν Customized λύσεις ανάλογα με το ταβάνι βάζεις στο κόστος που θες να διαθέσεις. Είχα στήσει BBB και ήθελε συνεχή παρακολούθηση για ενα καιρό μέχρι να στρώσει. Φοβάμαι οτι δύσκολα θα βρεις hoster να το κάνει αυτό με μικρό κόστος. Ισως η hostbbb να είναι μονόδρομος ανάλογα με το budget σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα