Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε παθει ποτε ρηξη συνδεσμου( χιαστου ή πλαγιου) και εξαρθρωση επιγονατιδας( παραμορφωση γονατου απο το χτυπημα) ?

Πως το παθατε?

Πως το αντιμετωπισατε?( χειρουργεια, ασκησεις κλπ)

Και το βασικοτερο...μετα απο ποσο καιρο αναρρωσατε, σε βαθμο να αισθανεστε οτι δεν το παθατε ? ( δηλαδη να μην ποναει το γονατο με υγρασια, η μετα απο πολυ περπατημα κλπ...)

Δημοσ.

Εγώ όχι αλλά ένας φίλος μου το είχε πάθει στην μπάλα. Δύσκολη ανάρρωση χωρίς χειρουργείο όμως. Φυσιοθεραπεία μήνες κλπ. Ανάλογα την περίπτωση πάντα.

Δημοσ.

Εγώ όχι αλλά ένας φίλος μου το είχε πάθει στην μπάλα. Δύσκολη ανάρρωση χωρίς χειρουργείο όμως. Φυσιοθεραπεία μήνες κλπ. Ανάλογα την περίπτωση πάντα.

Τα τελευταια 2 χρονια εχω 5 περιπτωσεις γνωστων που επαθαν ρηξη χιαστου στο ποδοσφαιρο. Ολοι το πηγαν χειρουργικα, καποιοι μετα απο 2 χρονια εχουν μειωσει πολυ τη σωματικη δραστηριοτητα( το ποδοσφαιρο ηταν η μοναδικη αθλητικη δραστηριοτητα που ειχαν) με επιπτωσεις στη φυσικη κατασταση, και ενας αθλειται πλεον με κολυμβηση και ποδηλατο. Εγω παλι, επαθα εξαρθρωση απο ενα γλιστρημα στβν κουζινα. Οποτε καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη και θελω να μαθω εμπειριες και σε ποσο χρονο αναρρωσατε και επανηλθατε σε καλη φυσικη κατασταση...

Δημοσ.

Ε ο καθένας ανάλογα την περίπτωση του. Πάντως είναι βάσανο. Έχεις και τον φόβο μετά ψυχολογικά μην το πάθεις πάλι. Εγω πριν κάνα 2 χρόνια έπαθα στο ποδόσφαιρο θλάση καρπού. Οχι τίποτα βαριάς μορφής αλλα έκτοτε το χτύπησα παλι 2 φορές. Plus, δεν είχα κάνει καλή αποθεραπεία με αποτέλεσμα αν το ζορίζω να με πιάνει που και που πόνος. Πλέον το προσέχω. Ειδικά στο γυμναστήριο. Είναι ύπουλοι τέτοιοι τραυματισμοί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...