zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως το θεωρώ παράλογο να μη μπορείς να μιλήσεις και να έχεις μεταπτυχιακό. Πιστεύω ότι ξεφτιλίζει την έννοια του μεταπτυχιακού...αλλά οκ, υπάρχουν και χειρότερα! Δηλαδή αν δεν ξέρεις αγγλικά δεν αξίζεις να πάρεις μεταπτυχιακό στην αγγλική γλώσσα ; Προσωπικά έχω ξεχάσει να μιλάω τα αγγλικά. Δεν είμαι ετοιμόλογος κάθομαι και σκέφτομαι τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσω και με τι σύνταξη . όμως στον γραπτό λόγο και ότι μου πει ο οποιοσδήποτε καταλαβαίνω τα πάντα . Γιατί είναι παράξενο πυο κατάφερε να τελειώσει μεταπτυχιακό στα αγγλικά ενώ δεν ξέρει να τα μιλάει; Στην τελική τί σε ενδιαφέρει αν πάνε κάποιοι να μαζέψουν χαρτιά και μόνο ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ! Μειώνεται ο ανταγωνισμός γιατί φίλε μου όταν θα πας να ζητήσεις δουλειά θα περάσεις απο έλεγχο γνώσεων και προσωπικότητας. Αμα δεν έχεις ιδέα θα πάρουν αυτόν που έχει χαρτί ΙΕΚ και το κατέχει το θέμα ! Απλά τα πράγματα. ΒΛΕΠΩ τι γράφετε ορισμένοι εδώ μέσα και πραγματικά απορώ. Εχετε πάει σε κάποιο σεμινάριο για θέματα αγοράς εργασίας και συνεντεύξεων; Όσοι σπουδάζετε ή σπουδάζατε έχετε συμβουλευτεί ποτέ το γραφείο διασύνδεσης του ιδρύματος; Έχετε πάει ποτέ σε κάποια ημέρα καριέρας ή σε κάποια συνέντευξη σε εταιρία μόνο και μόνο για να δείτε τι σκατά ζητάνε οι εργοδότες; 1
Veyron94 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά ένα ένα γιατί έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα.Ποιος σας έδωσε την εντύπωση ότι είναι εύκολο να πάρεις ένα πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ?Έστω ότι περνάς από τις Πανελλήνιες με 10-11 χιλιάδες μόρια κάπου.Νομίζετε ότι αν δεν προσπαθήσεις,θα περάσεις 50 μαθήματα έτσι επειδή σε συμπαθήσανε?Δεν λέω ότι πρέπει να είσαι διάνοια,όμως μην το πάμε και στο άλλο άκρο.Τώρα όσον αφορά το μεταπτυχιακό,εκεί δεν παίρνουν τον κάθε τυχαίο,υπάρχουν εξετάσεις σε ολόκληρα βιβλία,υπάρχουν αυστηρά όρια εισακτέων(30 άτομα π.χ),υπάρχουν προϋποθέσεις βαθμού πτυχίου,εξαιρετικής γνώσης Αγγλικών,σου παίρνουν συνέντευξη κ.λ.π.Επομένως με το μεταπτυχιακό ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ στις ήδη σπουδές σου.Αυτό είναι τεράστιο εφόδιο για το βιογραφικό και την επαγγελματική αποκατάσταση του καθενός.Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πιάνετε σε αυτό. 1
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 ^Υπάρχουν και (πολύ) εύκολες σχολές, είναι αλήθεια αυτό. Γενικά υπάρχουν μεγάλες διαφορές στη δυσκολία μεταξύ των σχολών.
Dare-Devil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως το θεωρώ παράλογο να μη μπορείς να μιλήσεις και να έχεις μεταπτυχιακό. Πιστεύω ότι ξεφτιλίζει την έννοια του μεταπτυχιακού...αλλά οκ, υπάρχουν και χειρότερα! Ποια έννοια του μεταπτυχιακου; Το μεταπτυχιακό γιατί το κάνεις ; Για να μιλάς σωστά αγγλικά ή για να αποκτήσεις γνώσεις και να τις εφαρμόσεις στον εργασιακό τομέα ; Δεν βρίσκω τίπουα παράλογο σε αυτό το κομμάτι . Παράλογο να έχεις μεταπτυχιακό που το πέρασες με επιτυχία στην Αγγλική γλώσσα και να μην ξέρεις να μιλάς αγγλικά καλά ; !;!;! Ρε παιδιά ένα ένα γιατί έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα.Ποιος σας έδωσε την εντύπωση ότι είναι εύκολο να πάρεις ένα πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ?Έστω ότι περνάς από τις Πανελλήνιες με 10-11 χιλιάδες μόρια κάπου.Νομίζετε ότι αν δεν προσπαθήσεις,θα περάσεις 50 μαθήματα έτσι επειδή σε συμπαθήσανε?Δεν λέω ότι πρέπει να είσαι διάνοια,όμως μην το πάμε και στο άλλο άκρο.Τώρα όσον αφορά το μεταπτυχιακό,εκεί δεν παίρνουν τον κάθε τυχαίο,υπάρχουν εξετάσεις σε ολόκληρα βιβλία,υπάρχουν αυστηρά όρια εισακτέων(30 άτομα π.χ),υπάρχουν προϋποθέσεις βαθμού πτυχίου,εξαιρετικής γνώσης Αγγλικών,σου παίρνουν συνέντευξη κ.λ.π.Επομένως με το μεταπτυχιακό ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ στις ήδη σπουδές σου.Αυτό είναι τεράστιο εφόδιο για το βιογραφικό και την επαγγελματική αποκατάσταση του καθενός.Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πιάνετε σε αυτό. Υπάρχουν και περιπτώσεις που σε παίρνουν για πλάκα σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα οταν δε συμπληρώνονται οι θέσεις . Με χαμηλό βαθμό και απλά έστω μια πιστοποιηση IELTS
livefreeordie Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά ένα ένα γιατί έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα.Ποιος σας έδωσε την εντύπωση ότι είναι εύκολο να πάρεις ένα πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ?Έστω ότι περνάς από τις Πανελλήνιες με 10-11 χιλιάδες μόρια κάπου.Νομίζετε ότι αν δεν προσπαθήσεις,θα περάσεις 50 μαθήματα έτσι επειδή σε συμπαθήσανε?Δεν λέω ότι πρέπει να είσαι διάνοια,όμως μην το πάμε και στο άλλο άκρο.Τώρα όσον αφορά το μεταπτυχιακό,εκεί δεν παίρνουν τον κάθε τυχαίο,υπάρχουν εξετάσεις σε ολόκληρα βιβλία,υπάρχουν αυστηρά όρια εισακτέων(30 άτομα π.χ),υπάρχουν προϋποθέσεις βαθμού πτυχίου,εξαιρετικής γνώσης Αγγλικών,σου παίρνουν συνέντευξη κ.λ.π.Επομένως με το μεταπτυχιακό ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ στις ήδη σπουδές σου.Αυτό είναι τεράστιο εφόδιο για το βιογραφικό και την επαγγελματική αποκατάσταση του καθενός.Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πιάνετε σε αυτό. ακριβως οπως τα λες. τωρα για τα πανεπιστημια δεν ειπε κανεις πως ειναι και πανευκολο,απλα ειναι πολυ πιο ευκολο απο παλια. και καποιες σχολες ειδικα τις τελειωνεις σχετικα ευκολα πλεον, αλλα εννοειται πως θελει κι εκει την προσπαθεια του. βεβαια οχι κατι τραγικο γιαυτο ολοι κατι τελειωνουν. τωρα για ολα τα υπολοιπα.... οπως τα ειπες! δε το καταλαβαινουν γιατι δεν εχουν ασχοληθει με το θεμα 1
Garnele Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ένα πτυχίο στην αγγλική (γαλλική, γερμανική, γουατέβερ) πάντως συνήθως μετράει και σαν άριστη γνώση της γλώσσας - just saying. 1
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Παράλογο ναι, δεν θα έπρεπε να το είχες πάρει πιστεύω. Εκτίθενται και αυτοί που το δώσανε και αυτός που το πήρε.
livefreeordie Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν και περιπτώσεις που σε παίρνουν για πλάκα σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα οταν δε συμπληρώνονται οι θέσεις . Με χαμηλό βαθμό και απλά έστω μια πιστοποιηση IELTS αυτο το μεταπτυχιακο που λες ομως δε θα εχει την ιδια αξια σε σχεση με ενα αλλο καλυτερο.
Dare-Devil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Παράλογο ναι, δεν θα έπρεπε να το είχες πάρει πιστεύω. Εκτίθενται και αυτοί που το δώσανε και αυτός που το πήρε. Ενα λεπτό . Πέρασες τις εξετάσεις . Αποδείχτηκε ότι γνωρίζεις την ύλη και πέτυχες στα μαθήματα και δεν πρέπει να το πάρεις επειδή δεν ξέρεις να μιλάς καλά αγγλικά ; Συγνώμη μεταπτυχιακό στην Αγγλική φιλολογία λες ; Σε αυτή την περιπτωση θα πάω πάσο ! αυτο το μεταπτυχιακο που λες ομως δε θα εχει την ιδια αξια σε σχεση με ενα αλλο καλυτερο. δε μπορειτε να καταλαβετε τα βασικα επιτελους? Κανένα μεταπτυχιακό δεν είναι ισάξιο . Όλα είναι ξεχωριστά αλλά που το ξέρεις ότι δεν έχει αξία το μεταπτυχιακό σε αυτή την περίπτωση; Δεν μίλησα καν για κάποιο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα για να κάνουμε κάποια σύγκριση .
bedazzled Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Παράλογο ναι, δεν θα έπρεπε να το είχες πάρει πιστεύω. Εκτίθενται και αυτοί που το δώσανε και αυτός που το πήρε. Εντάξει, εδώ υπάρχουν άτομα που παίρνουν πτυχίο πληροφορικής χωρίς να έχουν πιάσει ποτέ Η/Υ... όλα γίνονται. 1
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Dare-devil ναι αυτό εννοούσα, μεταπτυχιακό στη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Όχι μεταπτυχιακό σε άσχετο αντικείμενο που έτυχε να είναι στα αγγλικά! Αυτό νομίζω εννοούσε και ο φίλος που το έγραψε! 1
Garnele Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως θεωρώ ότι αν κατάφερες να τελειώσεις το μεταπτυχιακό χωρίς να ξέρεις καλά τη γλώσσα είσαι μεγάλο τσακάλι και μπράβο σου - συνήθως πρόβλημα έχουν όσοι είναι στις θεωρητικές σχολές (αυτές τις άχρηστες ντε) καθώς εκεί πρέπει πέρα από περιεχόμενο να ξέρεις και να χειρίζεσαι σε ένα σοβαρό επίπεδο τη γλώσσα. Σημαντικό προσόν έχω ακούσει κι αυτό. 1
torq Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 παντα παιζει ρολο και το ειδος του μεταπτυχιακου που θα κανεις και που θα το κανεις εννοειται. δεν ειναι ολα τα ιδια! καποιοι οντως το κανουν απλως για να λενε πως εχουν , οπως επισης τελειωνουν ενα πανεπιστημιο απλα για να λενε πως τελειωσαν! ομως μεταπτυχιακο απο μεταπτυχιακο διαφερει! οκ παιδια. ας κατσουμε αφορφωτοι ολοι τοτε. να δω τι δουλεια θα κανουμε τοτε και με τι γνωσεις. ελεος με αυτη τη λογικη μερικων.... την οποια συνηθως την εχουν φυσικα οσοι δε σπουδασαν! παντα να κοιτας τον ευατο σου κι οχι τους αλλους. να κοιτας να γινεσαι καλυτερος και τι ειναι καλυτερο για σενα. και δε μπορουν ολοι να κανουν καλα καλα μεταπτυχιακο. οχι και διδακτορικο. εχετε καθολου ιδεα τι ειναι? ή ποσο δυσκολο ειναι? πρεπει να εχεις αληθινες δυνατοτητες κι ορεξη. ποτε δε θα ειναι τοσο ευκολο οσο εχει γινει πλεον το πτυχιο πανεπιστημιου! Δηλαδή αν δεν ξέρεις αγγλικά δεν αξίζεις να πάρεις μεταπτυχιακό στην αγγλική γλώσσα ; Προσωπικά έχω ξεχάσει να μιλάω τα αγγλικά. Δεν είμαι ετοιμόλογος κάθομαι και σκέφτομαι τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσω και με τι σύνταξη . όμως στον γραπτό λόγο και ότι μου πει ο οποιοσδήποτε καταλαβαίνω τα πάντα . Γιατί είναι παράξενο πυο κατάφερε να τελειώσει μεταπτυχιακό στα αγγλικά ενώ δεν ξέρει να τα μιλάει; Στην τελική τί σε ενδιαφέρει αν πάνε κάποιοι να μαζέψουν χαρτιά και μόνο ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ! Μειώνεται ο ανταγωνισμός γιατί φίλε μου όταν θα πας να ζητήσεις δουλειά θα περάσεις απο έλεγχο γνώσεων και προσωπικότητας. Αμα δεν έχεις ιδέα θα πάρουν αυτόν που έχει χαρτί ΙΕΚ και το κατέχει το θέμα ! Απλά τα πράγματα. ΒΛΕΠΩ τι γράφετε ορισμένοι εδώ μέσα και πραγματικά απορώ. Εχετε πάει σε κάποιο σεμινάριο για θέματα αγοράς εργασίας και συνεντεύξεων; Όσοι σπουδάζετε ή σπουδάζατε έχετε συμβουλευτεί ποτέ το γραφείο διασύνδεσης του ιδρύματος; Έχετε πάει ποτέ σε κάποια ημέρα καριέρας ή σε κάποια συνέντευξη σε εταιρία μόνο και μόνο για να δείτε τι σκατά ζητάνε οι εργοδότες; να απαντήσω στους 2 φίλους. καταρχήν εννοείται ότι δεν είναι όλα τα μεταπτυχιακά ίδια. αυτό που είπα είναι ότι έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα σε μεταπτυχιακά. λόγω αυξημένου ανταγωνισμού. αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ξεφυτρώνουν απίθανα μεταπτυχικά. όπως πολύ καλά ανέφερε ο zio10 αυτά τα μεταπτυχιακά τα προτιμούν άτομα για να πάρουν κανένα επίδομα ή μόρια για το δημόσιο. γι αυτό το λόγο το επέλεξε και ο φίλος μου καθώς και ο δεύτερος. δε τον αδικώ, όπως γίνανε τα πράγματα στην ελλάδα κάτι πρέπει να κάνει, να μαζεύει χαρτιά να λέει ότι κάτι έχει. δουλεύει στο δημόσιο ο συγκεκριμένος. δε μπορώ να ακούω όμως από τέτοια άτομα να περιφανεύονται ότι έχουν μεταπτυχιακό. ο φίλος μου το έχει πει... με ενδιέφερε να μαζέψω μόρια και μόνο αυτό. αν τον ενδιέφερε η γνώση θα επέλεγε άλλο μεταπτυχιακό. @Dare-Devil αν δε ξέρεις αγγλικά πως θα καταφέρεις να διαβάσεις για το μεταπτυχιακό (αγγλόφωνο μεταπτυχιακό μη ξεχνιόμαστε); για να παραγγείλεις σε ένα εστιατόριο δε νομίζω να θέλει και πολύ σκέψη για τη σύνταξη. αν δε μπορεί να κάνει αυτό πως τελείωσε το μεταπτυχιακό; άστο, την απάντηση την ξέρω. δε με ενδιαφέρει αν κάποιοι μαζεύουν χαρτιά. απλά συζήτηση κάνουμε. διότι με την ίδια λογική τι με ενδιαφέρει αν το pc του άλλου πετάει μπλε οθόνες, αν κάνει ρεσταρτ, τι με ενδιαφέρει αν ο άλλος δε μπορεί να κάνει paypal. να κλείσουμε το φορουμ τελείως. ίσως παρεξηγήθηκα με το τελευταίο που έγραψα πριν. δεν επιτέθηκα σε αυτούς που κάνουν μεταπτυχιακά. αλλά λέω από τη στιγμή που έχει αυξηθεί η ζήτηση έχουμε γεμίσει με μεταπτυχιακά της πλάκας γιατί υπάρχουν πολλοί οι οποίοι θέλουν ένα χαρτί στα γρήγορα δε λέω ότι τα μεταπτυχιακά είναι άχρηστα, ούτε προτρέπω κάποιον να μην κάνει μεταπτυχιακό. απλά αναφέρω κάτι που ισχύει. σα να λέω ότι στο ebay κυκλοφορούν microSD 32 μούφα. δεν είναι όλες αλλά κυκλοφορούν πολλές, πως να το κάνουμε. είναι η πραγματικότητα διόρθωσα και το προηγούμενο ποστ διότι εννοούσα αγγλόφωνο μεταπτυχιακό και όχι μεταπτυχιακό αγγλικής φιλολογίας χωρίς να θέλω να επεκταθώ και απλά για την ιστορία να πω ότι αναφέρομαι σε Βουλγάρικου Πανεπ. οι αγαπητοί μας δάσκαλοι-καθηγητές θα κατάλαβαν ποιο εννοώ. 1
Dare-Devil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Κοίτα. Αυτή την περίοδο διαβάζω βιβλία στα αγγλικά για να πάω να δώσω μαι πιστοποίηση που δεν τι λες παλούκι αλλά ούτε και πανεύκολη . όπως είπα έχω ξεχάσει να μιλάω αγγλικά. Δεν είμαι ετοιμόλογος πρέπει να σκεφτώ την πρόταση που θα πω και μου παίρνει χρόνο συν ότι κάνω λάθη συντακτικά και προφοράς όταν μιλάω. Όταν όμως γράφω κάτι διορθώνω τα λάθη μου γιατί μετά απο λίγο ή εκείνη την στιγμή αντιλαμβάνομαι τί πατατα έγραψα συντακτικά. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα ήμουν Γαλλία και πήγα να ζητήσω ένα πιρούνι και λέω fox όχι fork . Αυτός κατάλαβε. Μετά όμως απο κανα 5 λεπτο μου ρχεται φλασια και λέω "είπα fox; ΕΛΕΟΣ" όμως το να διαβάζω αγγλικά και να καταλαβαίνω ότι μου πούνε στα αγγλικά δεν το έχω ξεχάσει . Παρ όλα αυτά ενώ σου φαίνεται σαν να μην ξέρω καν αγγλικά αν με ακουγες να μιλάω θα το πίστευες άνετα δεν εχω καμία δυσκολία σοτ διάβασμα και ειδικά τώρα που διαβάζω βιβλία αγγλικών για την πιστοποίηση . Easy !!
livefreeordie Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 να απαντήσω στους 2 φίλους. καταρχήν εννοείται ότι δεν είναι όλα τα μεταπτυχιακά ίδια. αυτό που είπα είναι ότι έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα σε μεταπτυχιακά. λόγω αυξημένου ανταγωνισμού. αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ξεφυτρώνουν απίθανα μεταπτυχικά. όπως πολύ καλά ανέφερε ο zio10 αυτά τα μεταπτυχιακά τα προτιμούν άτομα για να πάρουν κανένα επίδομα ή μόρια για το δημόσιο. γι αυτό το λόγο το επέλεξε και ο φίλος μου καθώς και ο δεύτερος. δε τον αδικώ, όπως γίνανε τα πράγματα στην ελλάδα κάτι πρέπει να κάνει, να μαζεύει χαρτιά να λέει ότι κάτι έχει. δουλεύει στο δημόσιο ο συγκεκριμένος. δε μπορώ να ακούω όμως από τέτοια άτομα να περιφανεύονται ότι έχουν μεταπτυχιακό. ο φίλος μου το έχει πει... με ενδιέφερε να μαζέψω μόρια και μόνο αυτό. αν τον ενδιέφερε η γνώση θα επέλεγε άλλο μεταπτυχιακό. @Dare-Devil αν δε ξέρεις αγγλικά πως θα καταφέρεις να διαβάσεις για το μεταπτυχιακό (αγγλόφωνο μεταπτυχιακό μη ξεχνιόμαστε); για να παραγγείλεις σε ένα εστιατόριο δε νομίζω να θέλει και πολύ σκέψη για τη σύνταξη. αν δε μπορεί να κάνει αυτό πως τελείωσε το μεταπτυχιακό; άστο, την απάντηση την ξέρω. δε με ενδιαφέρει αν κάποιοι μαζεύουν χαρτιά. απλά συζήτηση κάνουμε. διότι με την ίδια λογική τι με ενδιαφέρει αν το pc του άλλου πετάει μπλε οθόνες, αν κάνει ρεσταρτ, τι με ενδιαφέρει αν ο άλλος δε μπορεί να κάνει paypal. να κλείσουμε το φορουμ τελείως. ίσως παρεξηγήθηκα με το τελευταίο που έγραψα πριν. δεν επιτέθηκα σε αυτούς που κάνουν μεταπτυχιακά. αλλά λέω από τη στιγμή που έχει αυξηθεί η ζήτηση έχουμε γεμίσει με μεταπτυχιακά της πλάκας γιατί υπάρχουν πολλοί οι οποίοι θέλουν ένα χαρτί στα γρήγορα δε λέω ότι τα μεταπτυχιακά είναι άχρηστα, ούτε προτρέπω κάποιον να μην κάνει μεταπτυχιακό. απλά αναφέρω κάτι που ισχύει. σα να λέω ότι στο ebay κυκλοφορούν microSD 32 μούφα. δεν είναι όλες αλλά κυκλοφορούν πολλές, πως να το κάνουμε. είναι η πραγματικότητα διόρθωσα και το προηγούμενο ποστ διότι εννοούσα αγγλόφωνο μεταπτυχιακό και όχι μεταπτυχιακό αγγλικής φιλολογίας τωρα το εθεσες πιο σωστα. εννοειται υπαρχουν μεταπτυχιακα της πλακας οπως και σχολες τις πλακας και παει λεγοντας... αλλα αυτα φαινονται οταν πας να ζητησεις δουλεια. και τη θεση θα την κερδισει αυτος που τα χαρτια του εχουν οντως αξια. οπως και να εχει ομως... ποιος εχει ποιο πολλες πιθανοτητες? αυτος που εχει γενικα αυτα τα χαρτια ή αυτος που δε τα εχει καθολου? εκει καταληγουμε. Κανένα μεταπτυχιακό δεν είναι ισάξιο . Όλα είναι ξεχωριστά αλλά που το ξέρεις ότι δεν έχει αξία το μεταπτυχιακό σε αυτή την περίπτωση; Δεν μίλησα καν για κάποιο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα για να κάνουμε κάποια σύγκριση . ναι δεν ειπα αυτο. το σχολιο ηταν γενικο για αυτους που λενε πως γεμισαμε μεταπτυχιακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα