Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω ενα δευτερο κινητο, μέχρι 200 ευρώ , εχω ενα iphone 6 plus για βασικο και θελω ενα νορμαλ, μικρό, android για δευτερο. Σπίτι να αγόραζα λιγότερο θα προβληματιζομουν... Τεσπα. Θέλω να είναι Οκταπύρινο, (αν υπάρχουν καλά τετραπύρινα που να είναι πιο "γρήγορα" στα παιχνιδια και στις εφαρμογές, οκ ακουω και αυτά...κατι παραπάνω θα ξέρετε :) ) οθόνη μεχρι 5', ram 2GB και με καλές σχετικα κάμερες ας πουμε 13mp. Είχα ψιλοπεριορισει την αναζητηση μου ανάμεσα στα Huawei p8 lite, ZtE blade 6 και ως πιο δυνατο υποψήφιο ειχα το xperia m4aqua, το οποιο μου αρεσει που βυθίζεται στο νερο, αλλα εντάξει δεν καίγομαι κιολας... To meizu m2 ειναι τετραπυρινο, το meizu m2 note 5.5' και το galaxy A5 και το moto G 3rd gen τετραπυρινο. Στο φορουμ διάβασα να συντήνεται και το honor 4c το οποιο δεν το είχα δει και τώρα πρέπει να ψάξω και για αυτό...Με την οθόνη στις 5', και πιο κατω δεν με χαλάει ,μετά με ενδιαφέρει η καμερα και η ταχύτητα. Επίσης κοιτώντας λίγο στο μέλλον δεν βλέπω να το αλλάζω σε 2-3 χρόνια (αντικαθστώ ένα iphone 4, για να σας δώσω να καταλάβετε, το οποιο έχει γίνει πια unresponsive σε ορισμένες εφαρμογές) οποτε θέλω να υπάρχει και μια σχετική υποστήριξη απο την εταίρεια με αναβαθμίσεις και να μην χρειάζεται αν τρέχω σε ΡΟΜΣ. Ελπίζω να μην σας κούρασα παιδία και περιμένω τις απαντήσεις και τα σχόλια σας και μακάρι να γίνει αυτό το ποστ ένας οδηγός και για άλλους με παρόμοιες αναζητησεις :) Ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση η ποσότητα των πυρήνων για το πόσο ισχυρό είναι ένα κινητό. Στη προκειμένη περίπτωση και στη συγκεκριμένη κατηγορία οι οκταπύρηνοι είναι πιο αδύναμοι από τους τετραπύρηνους και όταν μιλάμε για οκταπύρηνους που έχουν τα ακριβότερα μοντέλα, ποτέ δεν λειτουργούν και οι οκτώ πυρήνες μαζί. 

Από εκεί και πέρα το A5 2015 edition είναι overall αξιόπιστο. Δεν θα δει ιδιαίτερη υποστήριξη από την Samsung από πλευράς αναβαθμίσεων (εδώ αργεί να αναβαθμίσει τις ναυαρχίδες της) αλλά ΔΕΝ θα χρειαστεί custom rom για λειτουργικούς λόγους, είναι απροβλημάτιστο.

Δημοσ.
Δημοσ.

Driverpit ειναι πολυ σημαντικό να μην ειναι 5.5' το κινητο. Θέλω να το έχω συνέχεια μαζί μου, σε αντιθεση με το iphone 6 plus που δεν το παιρνω στο γυμναστηριο για αυτο το λογο. Θελω κατι πιο μικρό σε αυτά τα λεφτα .. kai Belisarius οι αναβαθμήσεις είναι επίσης κατι σημαντικό για μενα. Εκανα μια αρκετά μεγάλη ερευνα αγορας, οπότε περιοριστηκα ήδη στα κινητά που προανάφερα. Οποτε μαλλον η ερώτηση μου είναι, αν μου έχει ξεφύγει κάποιο με αυτά τα specs που ζήτησα και βασικά ποιο νομίζετε οτι είναι καλύτερο απο τα 3-4 που ψιλοκατάληξα. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

Δημοσ.

Driverpit ειναι πολυ σημαντικό να μην ειναι 5.5' το κινητο. Θέλω να το έχω συνέχεια μαζί μου, σε αντιθεση με το iphone 6 plus που δεν το παιρνω στο γυμναστηριο για αυτο το λογο. Θελω κατι πιο μικρό σε αυτά τα λεφτα .. kai Belisarius οι αναβαθμήσεις είναι επίσης κατι σημαντικό για μενα. Εκανα μια αρκετά μεγάλη ερευνα αγορας, οπότε περιοριστηκα ήδη στα κινητά που προανάφερα. Οποτε μαλλον η ερώτηση μου είναι, αν μου έχει ξεφύγει κάποιο με αυτά τα specs που ζήτησα και βασικά ποιο νομίζετε οτι είναι καλύτερο απο τα 3-4 που ψιλοκατάληξα. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

Πάρε το Huawei P8 LIte έτσι όπως τα λες μάλλον εκεί έχεις καταλήξει 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...