Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 χαχα, ναι, το έχω κάνει και εγώ ο φαράγγι απολήγει νότια σε εκτεταμένη ξερή κοιλάδα περίπου στο επίπεδο της θάλασσας, πριν το παράλιο σφακιανό χωριό Αγία Ρουμέλη. Η διαδρομή μέσω του βασικού μονοπατιού είναι σχεδόν 13 χιλιόμετρα έως τη νότια είσοδο, https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B9_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%82 1
redhotstef Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 μεχρι κάτω, αγιά ρουμέλη? είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι γύρω στα 40 γιατί όλοι το λέγανε και δεν έκατσα να το ψάξω παραπάνω Την επομενη φορα που θα σε ρωτησουν πες 85 χιλιομετρα εσυ, να ψαρωσεις κοσμο Ο ts ακομα να απαντησει, ειτε μαζευει ιδεες ειτε ξεκινησε το ταξιδι....
petros_samurai Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας,καλη συνεχεια!
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 καλό ειναι να πάρεις και ένα σακιδιο πεζοπορίας, αλλιώς μπορεί να σε πονέσουν οι ώμοι ή αν ιδρώσεις να συγκαεις. Δεν το καταλαβαινεις αμέσως αλλά με τις ώρες ακόμη και λίγο βάρος να κουβαλάς γίνεται αρκετά ενοχλητικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα