Προς το περιεχόμενο

Facebook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια... Μηπως καποιος γνωριζει πως μπορω ν βλεπω πρωτα εγω οταν πχ θελει καποιος να γραψει κατι στον τοιχο μου, η ν ανεβασει μια φωτο στον τοιχο μου να μου ερχεται ειδοποιηση κ να εγκρινω πριν δημοσιευτει κατι... Αλλαξα καποιες ρυθμισεις αλλα ακομη δεν μου ρχονται ειδοποιησεις πριν δημοσιευτει κατι για ν το εγκρινω η ν το απορριψω.. Οσως δεν χρησιμοποιω κ τις σωστες ρυθμισεις

Εννοω να απορριπτω καποιες δημοσιευσεις απο φιλους μου

Δημοσ.

Το μονο που σε αφηνει το facebook να εγκρινεις ειναι posts στα οποια εχεις γινει tag απο αλλο, πχ "ο χρηστης mitsos δηλωσε πως ειναι για καφε μαζι σας, να εμφανιστει στον τοιχο σας ή οχι?". Επιλεγεις οχι και εμφανιζεται μονο στο προφιλ του αλλου, αλλα εξακολουθει να σε εχει tagged.

Επειδη φανταζομαι πως δεν σου κανει, μπορεις να κλεισεις τη δυνατοτητα του να γραφουν/ανεβαζουν αλλοι στο προφιλ σου.

Δημοσ.

α καταλαλα σε ευχαριστω , εντξει από το τιποτα καλο είναι ν εγκρινω τ τσεκ ιν εστω κ αυτά. σε ευχαριστω!

Δημοσ.

Όπως είπε κι ο jim_p η επιλογή τής έγκρισης δίνεται μόνο στην περίπτωση που έχεις προστεθεί με ετικέτα, είτε σε φωτογραφία είτε σε κάποιον άλλο σύνδεσμο. Για τις δημοσιεύσεις τρίτων στον τοίχο σου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Όμως, αν δεν θες καθόλου να βάζουν άλλοι το οτιδήποτε στον τοίχο σου, τότε μπορείς να κλείσεις τον τοίχο σου, κι οι μόνες δημοσιεύσεις θα είναι οι δικές σου κι αυτές που έχεις προστεθεί σε κάποιον φίλο και τις έχεις εγκρίνει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω στη σελίδα μου στο facebook να ορίσω ως ημερομηνία για μια εικόνα, μια μέρα από το 2013. Δεν υπήρχε τότε η σελίδα μου και το facebook μου λέει πως δεν γίνεται να ορίσω ημερομηνία πριν την δημιουργία της. Καμια λύση;;;

Δημοσ.

αναγκαστικα πας στη δυσκολη λυση (hack στους servers).

κρατα μας ενημερους για το τι εκανες τελικά.

lol. Τι χακ στους σερβερς ρε ψηλέ;

Βρήκα λύση πάντως. Αγόρασα μία σελίδα που υπήρχε απ΄το 2013 με 30 Ευρουλάκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...