takaros123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ολες οι μεγαλες εταιριες βγαζουν κινητα και φρεσκες ιδεες και η apple κανει εκδηλωσεις παει την εχασε τη μπαλα τωρα φενεται ποιο καθαρά 2
mao Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το iwatch με αφήνει εντελώς αδιάφορο, νομίζω ειναι μεγάλη αποτυχία της apple , Δεν εξυπηρέτησε σε τιποτα.iPad pro Σε μικρότερες ίντζες νομίζω θα'ναι μεγάλη επιτυχία. Όσο για το iPhone με τις τέσσερις ίντσες το καινούργιο νομίζω ότι θα πιάσει μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων! 1
hackertom Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ούτε μια μέρα ούτε δυο δεν λέει κάτι δεν ειναι κινητό! Βδομάδα για αρχή ( αν και πάλι θα ήθελα περισσοτερο ) αλλά ξέρω οτι δεν γίνεται όταν καταγράφει 24 ώρα. Συμφωνώ ειναι αποτυχία στην σημερινή του μορφή. Αλλά με καλή αναβάθμιση που για την Apple ισούται με 5 χρόνια θα ειναι ένα πολύ καλό ρολόι
MechaCorn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ούτε μια μέρα ούτε δυο δεν λέει κάτι δεν ειναι κινητό! Βδομάδα για αρχή ( αν και πάλι θα ήθελα περισσοτερο ) αλλά ξέρω οτι δεν γίνεται όταν καταγράφει 24 ώρα. Συμφωνώ ειναι αποτυχία στην σημερινή του μορφή. Αλλά με καλή αναβάθμιση που για την Apple ισούται με 5 χρόνια θα ειναι ένα πολύ καλό ρολόι Εάν δεν δούμε καμια εξέλιξη στις μπαταρίες χλωμό το βλέπω. Η apple πουλάει brand name και οι androidαδες βάζουν 16gb ram. Και οι μπαταρίες έχουν μείνει στην παλαιολιθική εποχή. 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μάλλον θα πρέπει να το πουν "let us loop in your wallet"
Neg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μάλλον θα πρέπει να το πουν "let us loop in your wallet" Μιας και οι άλλες εταιρίες δεν κάνουν το ίδιο. 2
SeNNinhA Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Περιμενω τιμη του SE. Στην χειροτερη περιπτωση θα πεσει η τιμη το 5s για εμας που απλα θελουμε να κανουμε την δουλεια μας και δεν μας ενδιαφερουν τα κοκοψοψαρα 3
sifis_samos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δωσε iPhone 5s ρε στα 230 οπως λενε οι φημες! Ναιιιιιιιι... Να το κανουν και dual sim, και εχω παραγκειλει 2 τεμαχια σουμπιτο!
iChristos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Περιμένω να δω πότε θα βγάλουν κανένα υβριδικό λάπτοπ/τάμπλετ της προκοπής, με κανονικό OS και μικρό βάρος (~500 γρ.). Και κάποτε πρέπει να κάνει το breakthrough και να καταργήσει τα άθλια καλώδια και τους φορτιστές και να επιβάλει την επαγωγική φόρτιση.
SaFiS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πάντως, όπως και στα παλαιότερα event, η πρόσκληση έχει κρυφά μηνύματα για το τι θα παρουσιαστεί...Τα 4 χρώματα πάνω απο το μήλο, μας υποδηλώνουν συσκευή στα χρώματα τους 6s & 6s Plus... 2
D.Luffy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πάντως, όπως και στα παλαιότερα event, η πρόσκληση έχει κρυφά μηνύματα για το τι θα παρουσιαστεί... Τα 4 χρώματα πάνω απο το μήλο, μας υποδηλώνουν συσκευή στα χρώματα τους 6s & 6s Plus... Α μάλιστα, Half Life 3 confirmed δηλαδή...
allure_boy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 θα βγάλουν το siri στα ελληνικά η μπαααα... αν δεν το βγαλει μεχρι το καλοκαιρι στα ελληνικα το σιρι εγω προσωπικα θα της πω μπαι μπαι.. το εχει κανει σε τοσες γλωσσες και σαν πελατης της να το κανει και για ελληνικα.. οσο γινετε ποιο γρηγορα..
allure_boy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δωσε iPhone 5s ρε στα 230 οπως λενε οι φημες! μπα.. αυτο δε νομιζω να γινει φιλε μου μονο για αμερικη πιστευω οτι θα γινει και εγω το ειδα αλλα δεν θυμαμαι που..
allure_boy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Περιμενω τιμη του SE. Στην χειροτερη περιπτωση θα πεσει η τιμη το 5s για εμας που απλα θελουμε να κανουμε την δουλεια μας και δεν μας ενδιαφερουν τα κοκοψοψαρα 5 se στα 500 με 550 ευρω λογικα λιγοτερα δεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα