binaryoptionsgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Γεια σας. Θα ήθελα να σας παρουσιάσω μερικά από τα δημιουργήματα μου και να σας εξηγήσω περι τίνος πρόκειτε. Καταρχήν είμαι ο κατασκευαστής/ιδρυτής της ιστοσελίδας Optiopus , η οποία σελίδα έχει παιχνιδοπλατφόρμα δυαδικών επιλογών. Αν μπορείτε να μου πείτε την αποψή σας. Εκτός από δυαδικές επιλογές έχει και παιχνίδια καζίνο. Όλα είναι δωρεάν χωρίς χρήματα μόνο για ψυχαγωγία. Επίσης έχω δημιουργήσει και μια σελίδα με binary options ελληνικά μπόνους ωστόσο η συγκεκριμένη σελίδα ο σχεδιασμός της δεν είναι και ο ποιο ωραίος πρως το παρών. Περιμένω να έχω καλύτερα αποτελέσματα στο google και στην συνέχεια θα τα φτιάξω. Η σελίδα με τα ελληνικά binary options το design θα γίνει παρόμοιο με το All Forex Bonus μιας και η εν λόγω σελίδα μου αρέσει πάρα πολύ Περιμένω τις απόψεις σας.
skiabox Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Θέλεις να μας εξηγήσεις λίγο περισσότερο περί τίνος πρόκειται;
binaryoptionsgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Θέλεις να μας εξηγήσεις λίγο περισσότερο περί τίνος πρόκειται; Ναι φυσικά. Η εν λόγω σελίδα είναι κάτι σαν social media με καζίνο παιχνίδια και πλατφόρμα ελληνικών binary options ( δυαδικές επιλογές) Τα συγκεκριμένα παιχνίδια π.χ δυαδικές επιλογές, ρουλέτα , μπλάκ τζάκ , κτλοιπα είναι μόνο για διασκέδαση. Ο κόσμος μπορεί να μιλά ο ένας με τον αλλο μέσω ενός παρόμοιο χαρακτηριστικό που διαθέτει το facebook (τοίχος). Η διαφορά ωστόσο είναι πως η σελίδα περισσότερο είναι για άτομα που ασχολούντε με χρηματο-οικονομικά και τα περισσότερα παιχνιδια που διαθέτω είναι χρηματο-οικονομικού χαρακτήρα. Ο τρόπος που προσπαθώ να φέρω κόσμο είναι μέσω διάφορων άλλων portals που φτιάχνω (AllforexBonus, Binary-option.gr). Το Optiopus είναι η πλατφόρμα με τα παιχνίδια και τα άλλα τα sites που σας έδειξα είναι αυτά τα οποία θα διαφημίζω την σελίδα μέσω του SEO. Ποιο κάτω σας παραθέτω ένα βίντεο για να καταλάβετε περισσότερα. Δυστυχώς το εν λόγω βίντεο είναι στα αγγλικά και πολύ σύντομα θα φτιάξω και στα Ελληνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα