MariosTQ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Λοιπόν Γειά σας με λένε Μάριο και είμαι 16 χρονών και μόλις από χθες έχω σχέση με ένα κορίτσι.Το ενα πρόβλημα με αυτήν είναι ότι είναι πολύ ντροπαλή σε σημείο που οταν χορεύαμε(σε πάρτι τα φτιάξαμε) να μην με κοιτάει και να κοιτάει κάπου αλλού η να βρίσκει ευκαιρία να φεύγει από μένα (θέλω να πω πως αυτή άρχιζε να με γουσταρει πρώτα για να μην λέτε ότι μήπως δεν με γουσταρει )Δεύτερο πρόβλημα είναι ότι έδινε πιο πολύ σημασία στην σχέση του κολλητού μου και της κολλητός της πάρα της με την δική μας και γενικά έδειχνε σαν να μην πολυενδιαφερεται για εμενα.Νιώθω παραμελημένα από την δεύτερη μέρα αυτής της σχέσης!!! Νιώθω ότι λείπει το πάθος ξέρω ότι αυτή η κοπέλα κρύβει πολλά και έντονα συναισθήματα αλλά χωρίς να είναι εξωστρεφής μου τα κρύβει όλα!Σαν κάτι ρομποτικά που τα κάνουν όλα μηχανικά χωρίς συναίσθημα.Τεσπα μπαίνω μέσα στο φβ και βλέπω μυνημα από αυτή και το διαβάζω και λέει να μην βάλω στο φβ ότι ειμαστε μαζι και της είπα ότι δεν είχα τέτοιο σκοπό και ότι αυτό ακριβώς ήμουν έτοιμος να της γράψω. Παρόλο που το διάβασε δεν απάντησε!Αυτό μου φαινόταν περίεργο γιατί όσες φορές έχω μιλήσει μαζί της πάντα απαντάει και άμα αργήσει έστω και ένα λεπτό ζητάει συγνώμη και αυτά.Εγώ μέσα μου πιστεύω ότι είτε το μετάνιωσε που τα φτιαξαμε η είναι ΤΟΣΟ ντροπαλή και απλά θέλει χρόνο.Πάντως νιώθω πολύ στην απεξω με τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω, στο πάρτι που ήμασταν κι όλας αυτή ξαφνικά έφυγε και επειδή έχω κουραστεί πολύ πήγα να χορέψω με μια άλλη κοπέλα για να κερδίσω για λίγο την προσοχή της!Η κολλητή της μου λέει ότι απλά ντρέπεται αλλά δεν μπορώ να αντέξω τέτοια συμπεριφορά αλλά δεν θέλω να την χωρίσω γιατί μου αρέσει πολύ. Αν μπορείτε να καταλάβετε από που προέρχεται η συμπεριφορά της συμβουλέψτε με για το τι μπορώ να κάνω.Ευχαριστώ!
Δημοφιλής ανάρτηση 3wPsO Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δοκιμασε να κανεις φορματ και να βαλεις τα windows 7, κανε και ενα bios reset καλου κακου ! 34
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 καντης λιγο overclock και δωσε ρευμα να στρωσει! 11
SOAD1981 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) α ρε Μαριε να ειχα την ηλικια σου......ζησε τη ζωη σου λεβεντη μου και μην κολλας σε καμμια γυναικα.καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου ομως προχωρα και μην χαλιεσαι Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2016 από SOAD1981 8
Avatar_GR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αν είναι ακόμα στην εγγύηση στείλε την πίσω για επισκευή η αντικατάσταση. 19
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Φτιάχτα με καμιά τριαντάρα να σου μάθει την προπαίδεια.
Sheogorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αν είναι ακόμα στην εγγύηση στείλε την πίσω για επισκευή η αντικατάσταση. Στο DOA 7 ημερών είναι μέσα οπότε θα πάρει και τα λεφτά του πίσω. 8
Ghost_Rider Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ένα εχω να πω μπραβο σε οποιον ειχε το κουραγιο να το διαβασει μεχρι τερμα 4
papp0us Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Σε ενδιαφέρει και η κινέζικη αγορά ή ψάχνεις μόνο απο μέσα; To Redmi Note 3 το έχεις δει; 3
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Εγγραφη σημερα 19:58 και θεμα στις 20:33. Ποιο μπανναρισμενο τρολ εισαι φιλε μου;;;. Πικρα που περνας και 'συ....
olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 χαχχαχαχα νταξει δε υπαρχειι εχωω κλαψειιι!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις