Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω κοντά 300 άτομα στο Facebook, με πάνω από 60% γυναίκες. Την τελευταία ώρα πέφτει βροχή από ποστ "Ευχαριστώ MAC" για μια δωροεπιταγή 100€ που υποτίθεται στέλνει το "site της MAC". Καταρχήν η σελίδα βρωμάει ότι δεν είναι original μόνο και μόνο από τη διάταξη και το url, το οποίο καμία ΕΤΑΙΡΙΑ του μεγέθους της MAC δεν θα έκανε. Και αναρωτιέμαι, γιατί δεν το βλέπουν; Είναι το μάτι το δικό μου περίεργο ή φταίει ότι είμαι πληροφορικός και μου τη δίνει, ή όντως αυτές που το πιστεύουν, δεν το έχουν και πολύ;;;

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα προβατα πανε σε κοπαδια ετσι δρν ειναι; τι σου φαινετσι παραξενο;;;;

εδω ενα ζωο καπου καπως αναρτησε ενα θεμα με την "εκκλησια του σατανα" και 600 προβατα αρχισαν να κραζουν.....

σε ποστ του 2012.....

Ουτε ενας δεν προσεξε στο σαιτ την ημερομηνια...

• Like 2
Δημοσ.

τα προβατα πανε σε κοπαδια ετσι δρν ειναι; τι σου φαινετσι παραξενο;;;;

εδω ενα ζωο καπου καπως αναρτησε ενα θεμα με την "εκκλησια του σατανα" και 600 προβατα αρχισαν να κραζουν.....

σε ποστ του 2012.....

Ουτε ενας δεν προσεξε στο σαιτ την ημερομηνια...

Το ειδα και εγω αυτο ... αλλα λεω σιγα μην ειναι αληθεια. Ουτως ή αλλως απαγορευονται απο το νομο οι θρησκειες - δοξασιες με αποκρυφιστικο περιεχομενο.

Καλα στο φεησμπουκ ολο μαλακιες γράφουνε βλέπεις κάτι σεντονια και μετα τα ξεχνάνε ολα. Εκει ειναι το μυστικο να μη γράψεις και πολλα να εξετάσεις το γεγονος και να δράσεις με ηρεμο μυαλο και ψυχραιμια για να ξέρεις τι κανεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω κοντά 300 άτομα στο Facebook, με πάνω από 60% γυναίκες. Την τελευταία ώρα πέφτει βροχή από ποστ "Ευχαριστώ MAC" για μια δωροεπιταγή 100€ που υποτίθεται στέλνει το "site της MAC". Καταρχήν η σελίδα βρωμάει ότι δεν είναι original μόνο και μόνο από τη διάταξη και το url, το οποίο καμία ΕΤΑΙΡΙΑ του μεγέθους της MAC δεν θα έκανε. Και αναρωτιέμαι, γιατί δεν το βλέπουν; Είναι το μάτι το δικό μου περίεργο ή φταίει ότι είμαι πληροφορικός και μου τη δίνει, ή όντως αυτές που το πιστεύουν, δεν το έχουν και πολύ;;;

Εσυ το βλεπεις γιατι ξερεις τι θα κοιταξεις.

Το Λενακι που το μονο που το νοιαζει ειναι να βγαινει θεα στις σελφι και να παρει κανα τζαμπα δωρακι, δεν εχει εγκεφαλικα κυτταρα που θα προκαλεσουν αυτο που λεμε σκεψη.

Οπόοοοτε κανεις μια αναφορα και το φμπ, αν εδεήσει, θα απομακρυνει το περιεχομενο.

minion-laugh-o.gif

12.000 shares λεει!

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ είμαι της άποψης λίγοι και καλοί στο fb.

Εθελοντής αιμοδοσίας, τουλάχιστον +30 άτομα στους φίλους, φίλοι από το σχολείο που μιλάω ακόμα ή έχω στην καβάντζα(λίγοι αυτοί), συγγενείς κλπ, μαζεύονται... Έχω κάνει αρκετούς unfollow πάντως, τους έχω απλά για να μην παρεξηγηθούν..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι της άποψης λίγοι και καλοί στο fb.

Εγω εχω 507 φιλους !!! Γνωστοι και γνωστες απο κοντα το 98%

Δημοσ.

Seems legit...

attachicon.gifScreenshot (42).png

Αμα ειναι καμια ομορφουλα πες της υπάρχουν και αλλοι τροπο να τσιμπησεις το 100αρι. :D

Αμα ρωτησει πες της αν εχει ακουσει για μασάζ  με happy ending...

• Like 3
Δημοσ.

Εμ με 300 άτομα τι περίμενες.... εγώ με 60 και μερικές φορές έχω μπλοκάρει μερικούς να μην βλέπω τι δημοσιεύουν αλλά να παραμένουν add.

Όσο για το θεματάκι αυτό, εγώ θυμάμαι το επικό κάπου το 10-11 που έλεγαν βάλτε μια εικόνα από τον αγαπημένο σας ήρωα σε cartoon μετά κάντε like εκεί και θα βοηθήσετε τα παιδιά της Αφρικής.... πλάκωσαν όλοι με τα μούτρα να αλλάξουν το avatar τους.

Δημοσ.

Off topic

Εγω εχω 507 φιλους !!! Γνωστοι και γνωστες απο κοντα το 98%

Sure...

Απο κοντα με γυρισμενη πλατη φανταζομαι..

40 παιδια δημοτικο, 40 γυμνασιο, 40 λυκειο, 120 πανεπιστημιο, 40 στην δουλεια, 100 το σοι.. Δεν βγαινουν τα νουμερα.. Ατομων που υποθετικα γνωριζεις απο το περιβαλλον σου στη καλυτερη περιπτωση..

On topic

Γελαω με τετοιες δημοσιευσεις. Γελασα επισης οσοι μονταραν τη φωτο τους με τη σημαια της Γαλλιας. Καλο ειναι να υπαρχουν τετοια πραγματα που γινονται μαζικα που και που να γελαμε λιγο..

Βεβαια εχουν και γινει και πολλες καλες ενεργιες μεσω fb, αλλα εχει σημασια να ξεχωριζεις το fake απ το αληθινο. Αν οχι, την πατας και το ξεχνας. Αν ναι, γελας με τους αλλους, δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Ακομα και αν τους πεις την αληθεια δεν ξερω αν θα το εκτιμησουν η σε πιστεψουν..

• Like 1
Δημοσ.

Off topic

Sure...

Απο κοντα με γυρισμενη πλατη φανταζομαι..

40 παιδια δημοτικο, 40 γυμνασιο, 40 λυκειο, 120 πανεπιστημιο, 40 στην δουλεια, 100 το σοι.. Δεν βγαινουν τα νουμερα.. Ατομων που υποθετικα γνωριζεις απο το περιβαλλον σου στη καλυτερη περιπτωση..

On topic

Γελαω με τετοιες δημοσιευσεις. Γελασα επισης οσοι μονταραν τη φωτο τους με τη σημαια της Γαλλιας. Καλο ειναι να υπαρχουν τετοια πραγματα που γινονται μαζικα που και που να γελαμε λιγο..

Βεβαια εχουν και γινει και πολλες καλες ενεργιες μεσω fb, αλλα εχει σημασια να ξεχωριζεις το fake απ το αληθινο. Αν οχι, την πατας και το ξεχνας. Αν ναι, γελας με τους αλλους, δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Ακομα και αν τους πεις την αληθεια δεν ξερω αν θα το εκτιμησουν η σε πιστεψουν..

490 απο τους/τις 507 στάνταρ τους ξέρω απο κοντα και έχουμε μιλησει δεν κάνω άκυρο κοσμο στο φεησμπουκ για να λέω οτι έχω πολλους φιλους μέχρι και πριν λιγο καιρο αυτη ηταν η πολιτικη μου τωρα τελευταια εχω κανει 3-4 πιπινάκια και 2-3 μιλφ που τις ειδα και μου άρεσαν!!! :devil:

Και παλι θεωρω οτι ολα αυτα τα χρονια με τοσες δραστηριοτητες με πανεπιστημιο , δουλειες που εχω κανει , γειτονια , στρατό , γυμναστηρια , δουλεια που ειμαι τωρα ξέρω λιγα άτομα να φανταστεις τα 490-500 ειναι λιγα. Απο τη δουλεια εχω κανει τωρα 3-4 άτομα γιατι θέλω να κοψω την ρουφιανια και το κουτσομπολιο που ειναι άπλετο και σε εμας αλλα δεν ειναι ευκολο αμα δεν σε ρουφιανευουν απο το φβ σε ρουφιανευουν απο κοντα και ειμαι και τυπικος οσο μπορω να φανταστεις.

Προσφατο παράδειγμα ρουφιανιάς ... με έχουν πάρει απο τη δουλεια δεν το σηκωσα αμεσως αλλα επεστρεψα την κληση πολυ συντομα αργοτερα.... πηγανε και ειπαν οτι δεν σηκωνω τηλεφωνο αλλα ξεχάσανε να πουν οτι λιγο αργοτερα επεστρεψα τη κληση φυσικα αυτα τα εδειξα στον προισταμενο να ξέρει με τι ρουφιανους έχει να κάνει και τον ρωτησα κιολας αμα του το ειπαν αυτο για να διαπιστωσω ποσο κακοπροαιρετος ηταν αυτος που το εκανε που ξερω και ποιος ειναι μου ειπε οχι λεω τα σημαντικοτερα δεν σας ειπαν :-D

οφφτοπικ βεβαια αλλα στο συγκεκριμενο ειχα κανει και μια χαρη που ηθελε.... περιττο να σας πω τι θα τραβηξει απο εδω και περα και για πολυ καιρο με έχετε καταλαβει!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σιγά μην άνοιξαν και photo editor. Μία επιλογή έβγαλε το Facebook, ένα κλικ πάτησαν και τσουπ μπήκε αυτόματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...