Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σκεφτεί πολλές φορές να φτιάξω μια μούφα είδηση ή να αναρτήσω μια πειραγμένη φωτογραφία με κάτι βαρύγδουπο, πχ "σοκ!το γάλα δεν είναι λευκό. Πρώην εργαζόμενος γνωστής γαλακοτοβιομηχανίας μας εξομολογείται τι χημικά έβαζε".

Πολλά κριάρια θα το πιστέψουν. Όμως μην έχεις νομικό πρόβλημα μετά προσοχή. :)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσουν πολύ αυτοί και είναι ενας από τους λόγους που μπαίνω facebook. Εχω διάφορους πυροβολημένους (γνωστούς με τους οποίους δεν μιλάω) και διασκεδάζω με την "ενημέρωση" που μου παρέχουν.

Τώρα βλέπω: 100.000 εκτρωσεις μετα το καρναβαλι της Πατρας, οικογένεια Κένεντι: εμείς φτιάξαμε το isis (με σχόλιο "επιτέλους αλήθειες"), απίστευτη διαφήμιση των ιλλυμινάτι που προσπαθούν να χειραγωγήσουν το πλήθος, τέλος και επίσημα ο σταυρός από την ελληνική σημαία - τι άλλο θα κάνει ο Αλέξης?

Αυτό που έχει πλάκα ειναι το fb είναι ο απόλυτος ρουφιάνος...

Βλέπεις κάτι προφίλ άνεργων-άεργων, με φώτο από ταξίδια σε Βερολίνο-Λονδίνο-Αμστερνταμ-Παρίσι κλπ στις φώτο... και από κάτω ένα χρόνο πιο πριν δημοσιεύσεις "η ελπίδα έρχεται... κάτω η τρόικα και η ευρώπη", "πάμε για συνεργασία με Κούβα-Βενεζουέλα"... καταστρόικα, ιλουμινάτι κλπ.

Μιλάμε για τρελό γέλιο  :lol:  ... ή μάλλον καλύτερα για κλάματα.

Επίσης έχω και κάτι καμμένους στο fb... π.χ έναν χρυσαυγίτη που σχολιάζει τα πάντα με πατριωτικό-ρατσιστικό ύφος ή κάτι αριστερούς φασίστες που τα χώνουν στον Σοιμπλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...