TheAccountant Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέτα από πολλά χρόνια αναζήτησης και συζήτησης με δεκάδες "λάγνους" οπαδούς του Vickmall, Βγαίνει το εξής εύλογο ερώτημα: κλαιω απο την σύγκριση... fuck logic εντελως ομως... Φανταστικά τα ποσοτικά χαρακτηριστικά αλλα δε λενε τίποτα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικα. Το Gearbest το χω για κανα φακουδάκι και μονο. Σοβαρης αξίας παραγγελια δεν θα ξανακανα απο αυτους... Αν σου λεει κάτι, εχει καλως. 1
Iris_89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δεν έχω καταλάβει ακομα την ύπαρξη αυτού του thread. Νόμιζα οτι ο καθένας έχει το δικαίωμα να ψωνίζει απ' όπου θέλει. Αν δεν υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα, δε νομίζω πως μπορώ να καταλάβω την έκρηξη του καθένα. Ήμαρτον..
kodorevi8ulis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 δεν έχω ψωνίσει μέχρι στιγμής από κανένα αλλά με ποια λογική κάνουμε συγκρίσεις τιμών ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ; δεύτερον , για τα τελευταία xiaomi τουλάχιστον, με ποια λογική να ψωνίσει στην χαμηλότερη τιμή του gearbest και να του γίνει η αποστολή μετά από 1-1.5 μήνα (η αποστολή να γίνει ε , όχι να σου έρθει) ; α επίσης άτομο που του άρεσε η χαμηλή αυτή τιμή τώρα "κλαίει" γιατί μετά από καιρό του λένε "ααα αν το θες το κινητό δώσε κάτι εξτρά γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε μεγάλη ποσότητα" (και θα το είχε ήδη από το vickmall με τα ίδια περίπου λεφτά) φίλος του άλλου είσαι που έβριζε τα κινέζικα κινητά ;;; ))) καπέλο στο vickmall έχω δει κυρίως σε συσκευές που έχει και οι άλλοι είναι ακόμα σε presell
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα