Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από αυτό που διάβασα που έγινε στη Νάξο προβληματίστηκα.Αν έβρισκα βαλίτσα με τόσα χρήματα δεν ξέρω αν θα την παρέδιδα στην αστυνομία.Μάλλον θα την κρατούσα μέχρι να μάθω αν την έχασε κάποιος.Αν δεν την έχασε κάποιος μάλλον κλεμμένη θα ήταν.

• Like 1
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν δεν ειχε ονομα κτλ θα την κραταγα .αν εβρισκα ποιος την εχασε θα την επεστρεφα.αν ηταν επιχειρηματιαw ουτε στα ονειρα του δεν θα την εβλεπε.προτιμω να τα χαρισω στους φτωχους να τα χαρουν αυτοι :P .Nα την παω στην αστυνομια και να μην την δωσουν ποτε No way.

δηλαδη αν ηταν λεφτα απο μια ληστεια πχ και πεταξαν την τσαντα για να μην τους βρουν εκει ποιος ο λογος να επιστραφει?

• Like 11
Δημοσ.

Ειχα βρει πριν 10 χρονια πορτοφολι στην Αθηνα με περιπου 300 ευρω ταυτοτητα κτλ.Ηταν σε τετοιο σημειο που εκανε μπαμ οτι χαθηκε πριν μερικα λεπτα.Περιμενα, γυρισα σπιτι και μεσω καρτων κτλ βρηκα την ιδιοκτητρια,βρεθηκαμε την ιδια μερα και της το δωσα.

Με ευχαριστησε και εφυγε.Μου κανε εντυπωση οτι δεν προσφερθηκε να μου δωσει κατι σαν αμοιβη, βασικα δεν το ανοιξε καν, ισως θεωρησε αυτονοητο οτι δεν υπηρχαν λεφτα πλεον.

Απο την στιγμη που τα λεφτα ηταν "επωνυμα" δεν μου περασε καν απο το μυαλο να τα κρατησω.

Αν απλα εβρισκα μια τσαντα με πχ 4.000 ευρω θα τα κραταγα και δεν θα το πολυεψαχνα, ουτε θα πηγαινα στην αστυνομια.

• Like 1
Δημοσ.

η αστυνομία τα κρατάει και δέν λέει τσιμουδιά! ρολόγια κτλ όταν παραδωθούν στο τμήμα τα κρατάνε 1 βδομάδα και άν δέν εμφανιστεί κανείς τα τσεπώνουν κατά το δοκούν! ούτε κάν! άν την έβρισκα θα περίμενα να δώ τί παίζει καμιά βδομάδα τουλάχιστων απο ειδήσεις κτλ (άν θα γινόταν κάνα θέμα δλδ) σε περίπτωση που δέν θα υπήρχαν πάνω στοιχεία και τέτοια.

μεταξύ μας ποιός θα κουβάλαγε μία τσάντα με τόσα μετρητά χωρίς στοιχεία? τίποτα μαύρα τίποτε τραπεζίτες απο μίζες η ποιός ξέρει τί (ίσως και πλαστα)

άν λοιπόν μου τύχαινε τέτοια φάση χωρίς στοιχεία και είχε πχ μέσα ένα ποσό 10.000 ευρώ θα πε΄ριμενα 10 μέρες να δώ τί παίζει και μετά θα έπερνα ένα χαρτονόμισμα τυχαία απο μέσα και θα το πήγαινα να ελέγξω την γνησιότητά του αλλά ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ. παρά σε κάποιο μαγαζί μου θα είχε ανιχνευτή πλαστών (σε κάποιον γνωστό μου ίσως).

άν θα ήταν όλα οκ θα άρχιζα να τα ξοδεύω όπως θα είναι οι ανάγκες μου και όχι όλα μαζί,  και εννοείται θα τα φύλλαγα στο σπίτι

Δημοσ.

Αν ήταν λεφτά τράπεζας σίγουρα θα τα κρατούσα και θα τα ξόδευα μέχρι τελευταίας δεκάρας. Σε άλλη περίπτωση...ανάλογα. Σίγουρα θα τα είχα στην κατοχή μου για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να μάθαινα ποιος και τι αν μπορούσα. Αν δεν βρισκόταν τίποτα μέσα σε ένα δεκαήμερο τότε...στην υγειά μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι λέτε ότι θα τα τρώγατε, φαντάζομαι αν χάνατε εσείς δικά σας λεφτά και τα έβρισκε κάποιος άλλος θα του ευχόσασταν και καλοφάγωτα ε;

• Like 3
Δημοσ.

Όσοι λέτε ότι θα τα τρώγατε, φαντάζομαι αν χάνατε εσείς δικά σας λεφτά και τα έβρισκε κάποιος άλλος θα του ευχόσασταν και καλοφάγωτα ε;

Ναι.
  • Like 13
Δημοσ.

αν δεν ειχε ονομα κτλ θα την κραταγα .αν εβρισκα ποιος την εχασε θα την επεστρεφα.αν ηταν επιχειρηματιαw ουτε στα ονειρα του δεν θα την εβλεπε.προτιμω να τα χαρισω στους φτωχους να τα χαρουν αυτοι :P .Nα την παω στην αστυνομια και να μην την δωσουν ποτε No way.

δηλαδη αν ηταν λεφτα απο μια ληστεια πχ και πεταξαν την τσαντα για να μην τους βρουν εκει ποιος ο λογος να επιστραφει?

Δεν υπάρχει αυτο που λες. Να την πάς στην αστυνομια και να μην την δώσουν ποτε γιατι θα έχουν θεματα μετα αυτοι με τους δικους τους. Ελέγχονται οι αστυνομικοι οσο και αν σας φαινεται περιεργο επισης θα μοπορουσες να ζητησεις αποδεικτικο ή αριθμο πρωτοκολου της δηλωσης σου. Ειναι δυνατον? τα εγγραφα που εισερχονται σε μια υπηρεσια απο πολιτες παιρνουν αριθμο πρωτοκολλου μπορεις να ζητησεις αντιγραφο.

Απαράδεκτες δηλώσεις. Μολις βρεις τσαντα με λεφτά εφοσον δεν ειναι δικιά σου την πηγαινεις στην αστυνομια άμεσα. Οτιδηποτε αλλο δεν ειναι αποδεκτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...