Norone92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλή trollια να πετάνε τσάντες με πλαστά για αυτούς που σκοπεύουν να τα κρατήσουν... Από trollιές άλλο τίποτα, μπορείς να τα περιμένεις όλα. Αλλά να πω την αλήθεια το μυαλό μου θα πήγαινε πρώτα σε οργανωμένο έγκλημα.
forgotten Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 μου εχει τυχει να χασω πορτοφολι με 120e οταν ημουν φοιτητης και το βρηκα μετα απο 2-3 μερες σε ενα δρομο παραδιπλα ,ταυτοτητα και πασο μεσα τα λεφτα αφαντα . καρτες ευτυχως δεν ειχα. πηγα τσιμα τσιμα ως το τελος του μηνα με φαγητο απο την λεσχη . για εμενα αν εχει μεσα στοιχεια παραδοση αμεσα στην αστυνομια. υποψιν τα ευρετρα ειναι 5% 1
the other one Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αν τα πας στην αστυνομία ισχύει αυτό ότι περιμένεις κάμποσο καιρό ( 6 μήνες; ) κι αν δεν εμφανιστεί κανείς τα παίρνεις πίσω ή τα σουφρώνουν αυτοί;
Norone92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αν τα πας στην αστυνομία ισχύει αυτό ότι περιμένεις κάμποσο καιρό ( 6 μήνες; ) κι αν δεν εμφανιστεί κανείς τα παίρνεις πίσω ή τα σουφρώνουν αυτοί; Δεν το έχω ξανακούσει, αλλά αν χρειαστεί να μαντέψω... 1
forgotten Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αν τα πας στην αστυνομία ισχύει αυτό ότι περιμένεις κάμποσο καιρό ( 6 μήνες; ) κι αν δεν εμφανιστεί κανείς τα παίρνεις πίσω ή τα σουφρώνουν αυτοί; ουρμπανιες το σουφρωμα ,εκτος απο εσωτερικο ελεγχο εχουν και εξωτερικο , οποτε αυτο ειναι αδυνατο , εκτος των αλλων ας πουμε οτι παραδιδεις κατι ,γραφετε στο βιβλιο και σου δινεται αποδεικτικο της παραδοσης , δεν ειναι ξεφραγα αμπελια ,αποτελουν μυθομανια τα πλειστα που λεγονται 3
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ειχε δεν ειχε μεσα ονομα κ στοιχεια δεν θα εμπαινα στον κοπο να ψαξω να τον βρω..Τσαντα με πολλααα λεφτα για εμενα σημαινει οτι κατι βρωμαει κ τετοια χρηματα δεν τα θελω..Το πορτοφολι ειναι αλλη υποθεση,το πας αστυνομια κ ζητας τα νομιμα οπου εγω νομιζω ειναι 10%
Vapir Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Τρολια επισης θα ταν να τυχεις σε τπτ προσημειωμένα απο ληστεία καλά έτσι κ αλλιώς αν είναι μεγάλο το ποσό δεν θα το εμφανίσεις , θα βρεις άλλους τρόπους αν το σπρώξεις , ακόμα και αν χρειαστεί να χάσεις μεγάλο μέρος του ποσού
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Το θέμα είναι μην βρεις λεφτά από μαφιόζους και σε κυνηγάνε μετα. Έχει τύχει σε γνωστό φίλου.
V for Vagelis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Η ερώτηση του τίτλου γίνεται και στα πλαίσια από ocd-tests btw.
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δεν υπάρχει αυτο που λες. Να την πάς στην αστυνομια και να μην την δώσουν ποτε γιατι θα έχουν θεματα μετα αυτοι με τους δικους τους. Ελέγχονται οι αστυνομικοι οσο και αν σας φαινεται περιεργο επισης θα μοπορουσες να ζητησεις αποδεικτικο ή αριθμο πρωτοκολου της δηλωσης σου. Ειναι δυνατον? τα εγγραφα που εισερχονται σε μια υπηρεσια απο πολιτες παιρνουν αριθμο πρωτοκολλου μπορεις να ζητησεις αντιγραφο. Απαράδεκτες δηλώσεις. Μολις βρεις τσαντα με λεφτά εφοσον δεν ειναι δικιά σου την πηγαινεις στην αστυνομια άμεσα. Οτιδηποτε αλλο δεν ειναι αποδεκτο. σωστα σε αυτην την χωρα ολα νομιμα γινονται και κανεις δεν κραταει τιποτα και κανεις δεν κανει τιποτα παραξενο.οπως ειπα προτιμω να τα χαρισω σε 10 φτωχτους στο δρομο παρα να τα παω σε αυτους.ποιος μου το λεει οτι δεν θα τα κρατησουν ολοι μαζι οτι δεν θα παρω ενα χαρτι χωρις νοημα.αλλωστε που ξερω εγω οτι δεν ακυρωνουν μετα το χαρτι μου ή δεν ξερω τι.τοσα γινονται οποτε... ή να μου πει ο αλλος οκ αστα και φυγε και δεν μπορουμε να βγαλουμε χαρτι.τι θα του πω μετα ?εγω καθομε εδω μεχρι να μου βγαλετε χαρτι?και μετα να μου λενε οτι αντιμιλησα.no way.Λιγα ατομα εχουν πιασει οι οποιοι μονο ηθικοι δεν ειναι(πωληση ναρκωτικων,μπλεγμενοι με νυχτα)οποτε οπως λενε στα x files-trust no one.οποτε ας γινουν γαριδακια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Τρολια επισης θα ταν να τυχεις σε τπτ προσημειωμένα απο ληστεία Ναι πρέπει να σε παρακολουθούν εκεί, ενώ στα πλάστά δεν έχει επιπλέον κόπο
φραμπάλα Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μ'αρεσει που νευριαζετε επειδη ειπα οτι μαλλον θα τα κρατουσα σε ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας. 1
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μ'αρεσει που νευριαζετε επειδη ειπα οτι μαλλον θα τα κρατουσα σε ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας. Όχι δεσποινίς μην τα κρατήσεις. Άκου εκεί. Πίσσα και πούπουλα την επόμενη φορά που θα πεις την γνώμη σου. 1
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 γραφει και η ειδηση οτι ακομα δεν εχουν βρεθει σε ποιον ανηκουν ουτε τα εχει αναζητησει και μπορει να ειναι απο ατομο του ανατολικου μπλοκ.ε ρε παρτυ που θα κανουν καποιοι με αυτα τα λεφτα.δεν νομιζω και αυτος να πηρε χαρτι οτι τα παρεδωσε στο τελος γραφει θα κοιμαται ηρεμος τα βραδια.σωστα αυτος θα κοιματε και καποιοι αλλοι θα τα τρωνε στην υγεια του.lol 2
the other one Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 ουρμπανιες το σουφρωμα ,εκτος απο εσωτερικο ελεγχο εχουν και εξωτερικο , οποτε αυτο ειναι αδυνατο , εκτος των αλλων ας πουμε οτι παραδιδεις κατι ,γραφετε στο βιβλιο και σου δινεται αποδεικτικο της παραδοσης , δεν ειναι ξεφραγα αμπελια ,αποτελουν μυθομανια τα πλειστα που λεγονται Και τι τους εμποδίζει να σου πούνε απλά thx κύριος ήρθε ο Τάδε Ταδόπουλος και τα πήρε... ( ενώ έχουν ήδη φύγει σε σουβλάκια ). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα