Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι για να περάσουν καλά πάνε δηλαδή ε; Υπάρχουν και άτομα που κάνουν κάτι σχετικό με τη σχολή η μπα; Δεν έχει τύχει να ξέρω κάποιον που να έχει πάει...

Ήμουν για ένα χρόνο και το πρώτο εξάμηνο είχα κάθε μέρα εκτός απο Παρασκευή υποχρεωτικά μαθήματα, στο δεύτερο κάθε μέρα. Δεν είχε όπως στα ελληνικά πανεπιστήμια που πας όποτε γουστάρεις, με πάνω από 2 απουσίες κοβόσουν και αν κοπείς σε πολλά μαθήματα, ξέχνα τη 2η δόση της χρηματοδότησης. Στο μεταξύ, σχεδόν σε κάθε μάθημα μας δίνανε είτε ατομικα είτε ομαδικά projects που ήταν επίσης υποχρεωτικά για τον τελικό βαθμό. Ακόμα πονάω όταν θυμάμαι τις μονόωρες συνεντεύξεις που έπρεπε να παίρνω κάθε 2 εβδομάδες και να πρέπει να τις περάσω σε γραπτή μορφή..

Το καλό ήταν ότι σε πολλά μαθήματα εξασφάλιζες βαθμό με τα projects και δεν είχαν γραπτές εξετάσεις. Οπότε αν ασχολείσαι και είσαι συνεπής στα deadlines, τότε ναι τα περνάς αέρα. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που με το που πάνε μετατρέπονται σε party animals και δεν τους πολυνοιάζουν σχολές και τέτοια, οπότε τα κάνουν όλα άλλοι για αυτούς.

• Like 1
Δημοσ.

Το να ζήσεις στο Erasmus ωραίες και αξέχαστες στιγμές, είναι μέσα στους στόχους του εν γένει χρηματοδοτικού/εκπαιδευτικού έργου.

Όμως, το μεγαλύτερο βάρος είναι να γίνει και εκπαιδευτική ανταλλαγή πέρα από πολιτισμική.

Κλασικά, οι Έλληνες κοιτάνε το πιο εύκολο το οποίο είναι η διασκέδαση. Μετά βέβαια φταίνε πάλι όλοι οι άλλοι που για μία ακόμα φορά ο μέσος Έλληνας χρησιμοποίησε ένα εργαλείο για εξέλιξη μόνο και μόνο για να διασκεδάσει.

Το pattern αυτό περιέργως εμφανίζεται στις περισσότερες κατηγορίες πολιτών που αποκόπτουν την πρόσβαση σε δημόσιες υποδομές (δρόμους, πανεπιστημιακά κτήρια κτλ).

• Like 2
Δημοσ.

Το να ζήσεις στο Erasmus ωραίες και αξέχαστες στιγμές, είναι μέσα στους στόχους του εν γένει χρηματοδοτικού/εκπαιδευτικού έργου.

Όμως, το μεγαλύτερο βάρος είναι να γίνει και εκπαιδευτική ανταλλαγή πέρα από πολιτισμική.

Κλασικά, οι Έλληνες κοιτάνε το πιο εύκολο το οποίο είναι η διασκέδαση. Μετά βέβαια φταίνε πάλι όλοι οι άλλοι που για μία ακόμα φορά ο μέσος Έλληνας χρησιμοποίησε ένα εργαλείο για εξέλιξη μόνο και μόνο για να διασκεδάσει.

Το pattern αυτό περιέργως εμφανίζεται στις περισσότερες κατηγορίες πολιτών που αποκόπτουν την πρόσβαση σε δημόσιες υποδομές (δρόμους, πανεπιστημιακά κτήρια κτλ).

Λίγο απόλυτο αυτό για τους Έλληνες, καθώς τα ίδια τα είδα από πολλές εθνικότητες (τους Ισπανούς νομίζω δεν τους φτάνουμε για κανένα λόγο σε αυτό). Μαζί σου πάντως, ο μέσος φοιτητής προτιμάει τη διασκέδαση. Από τις επιλογές του κρίνεται και το μέλλον του, αν έχει χαμηλότερους στόχους από τις δυνατότητες του και είναι ευχαριστημένος απ' αυτό, εγώ δεν έχω τίποτα κατά.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πράγματι, Ισπανοί και Πορτογάλοι τα ίδια και χειρότερα, με αυτούς έκαναν παρέα κυρίως οι Έλληνες :P

Δημοσ.

3 φιλοι μου πηγαν εσθονια για 6 μηνες.

ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ :devil: B) :shifty: :ph34r: :-D

Απο χρημα, να υποθεσω;

Δημοσ.

3 φιλοι μου πηγαν εσθονια για 6 μηνες.

ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ :devil: B) :shifty: :ph34r: :-D

Από αξιόπιστες πηγές ή ράδιο αρβύλα;

Γιατί επιβεβαιωμένα πάρα πολλοί έζσπρωχναν μόνο την χούφτα τους στο erasmus,αλλά είπαν ότι βάτεψαν την μισή χώρα...

• Like 1
Δημοσ.

Από αξιόπιστες πηγές ή ράδιο αρβύλα;

Γιατί επιβεβαιωμένα πάρα πολλοί έζσπρωχναν μόνο την χούφτα τους στο erasmus,αλλά είπαν ότι βάτεψαν την μισή χώρα...

Πώς την εννοείς την αξιόπιστη πηγή; Εκτός από homemade video στο κινητό, υπάρχει άλλος τρόπος να το αποδείξουν;

Είναι αλλιώς ο Βορράς... πιο πιθανό είναι να έρθουν εδώ Εσθονοί και να την βγάλουν με την χούφτα τους.

Δημοσ.

Πώς την εννοείς την αξιόπιστη πηγή; Εκτός από homemade video στο κινητό, υπάρχει άλλος τρόπος να το αποδείξουν;

Είναι αλλιώς ο Βορράς... πιο πιθανό είναι να έρθουν εδώ Εσθονοί και να την βγάλουν με την χούφτα τους.

Μιλάω για καταστάσεις που υπήρχε αξιόπιστος μάρτυρας.

Βορράς ξεβορράς,πολλές οι άγριες ιστορίες και τα μούσια.

Δημοσ.

Μιλαω για γενικό στεγνωμα. Γυναίκες, ποτα, χρημα, ουσιες...

Οχι ραδιο αρβυλα. 100% αληθεια

Πέρασαν σούπερ!!!!!!

Θα ηθελα να πήγαινα και γω ερασμους αλλα που λςφτα?

Δημοσ.

Λένε αν πας σε χώρα του βεληνεκούς της Ελλάδας ( Πολωνία πχ ) σου βγαίνουν τα κουκιά τώρα δε ξέρω τι απ' όλα ισχύει.

Πολωνία δε χάλασα ούτε ευρώ απ' την τσέπη μου και μου έμειναν και λίγα στο τέλος, έμενα σε εστία όμως. Υπόψην, η Βαρσοβία (πρωτεύουσα) είναι πιο ακριβή σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

οι Έλληνες κοιτάνε το πιο εύκολο το οποίο είναι η διασκέδαση.

καθώς τα ίδια τα είδα από πολλές εθνικότητες (τους Ισπανούς νομίζω δεν τους φτάνουμε για κανένα λόγο σε αυτό).

Πράγματι, Ισπανοί και Πορτογάλοι τα ίδια και χειρότερα, με αυτούς έκαναν παρέα κυρίως οι Έλληνες :P

Να γιατί μαμήθηκε ο Νότος. Από διασκέδαση πήγε :P :P

Μιλάω για καταστάσεις που υπήρχε αξιόπιστος μάρτυρας.

Βορράς ξεβορράς,πολλές οι άγριες ιστορίες και τα μούσια.

Τι στροφή 180 μοιρών ήταν αυτή;;;

Από εκεί και πέρα το Ελ erasmus είναι orgasmus και όλοι το ξέρουν αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...