Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι στροφή 180 μοιρών ήταν αυτή;;;

Καμία στροφή, υπάρχουν πολλοί που βατεύουν μόνο στα λόγια ακόμη και σε high game περιόδους/μέρη,επίσης συνήθως αυτοί που φωνάζουν αριστερά και δεξιά ότι ζσπρώχνουν είναι αυτοί που αγαπάν την χούφτα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καμία στροφή, υπάρχουν πολλοί που βατεύουν μόνο στα λόγια ακόμη και σε high game περιόδους/μέρη,επίσης συνήθως αυτοί που φωνάζουν αριστερά και δεξιά ότι ζσπρώχνουν είναι αυτοί που αγαπάν την χούφτα...

Εμένα πάντως μου έδωσες την εντύπωση ότι έψαχνες κάτι αλλά στην έκανε κάποιος παπάρας που σου πλάσαρε τα όργια των ονείρων του. Δεν εξηγείται διαφορετικά που έκανες τον ντετεκτιβ για το αν στέγνωσαν από αξιόπιστες πηγές τρεις τύπου που μάλλον δεν θα δεις ποτέ σου.

Στροφή, στροφότατη από τις γερές.

ελ erasmus είναι orgasmus =/= πολλοί πάνε με το χέρι τους στο ερασμους

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου έδωσες την εντύπωση ότι έψαχνες κάτι αλλά στην έκανε κάποιος παπάρας που σου πλάσαρε τα όργια των ονείρων του. Δεν εξηγείται διαφορετικά που έκανες τον ντετεκτιβ για το αν στέγνωσαν από αξιόπιστες πηγές τρεις τύπου που μάλλον δεν θα δεις ποτέ σου.

Στροφή, στροφότατη από τις γερές.

ελ erasmus είναι orgasmus =/= πολλοί πάνε με το χέρι τους στο ερασμους

Ωραία ιδέα για σαπουνόπερα,να μην αφήσεις να πάει χαμένο το ταλέντο.

Από εκεί και πέρα ότι νομίζεις φίλε,καλά να είμαστε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν χρειάζονται οι σαπουνόπερες. Το ταλέντο δίνει πάσες αλλαγής θέματος στον άλλον για να βγει από τη δύσκολη θέση.

Όχι ότι περίμενα κάτι του στυλ "σορρυ έγραψα λάθος" αλλά λέμε τώρα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζονται οι σαπουνόπερες. Το ταλέντο δίνει πάσες αλλαγής θέματος στον άλλον για να βγει από τη δύσκολη θέση.

Όχι ότι περίμενα κάτι του στυλ "σορρυ έγραψα λάθος" αλλά λέμε τώρα.

Εντάξει αγορίνα,χαλάω χατίρι εγώ;

Όπως τα λες είναι, κοιμήσου ήσυχος. 

Δημοσ.

εγώ λέω να γράφουνε αυτοι που έχουν όντως πάει ερασμους και όχι αυτοι που ακουσαν κάτι απο φίλους και το παρουσιάζουν σαν θεσφατο... ;)

• Like 4
Δημοσ.

Επίσης εγώ λέω η φραμπάλα να σταματήσει να στέκεται στον χρονικό ορίζοντα του ερασμους και να μας πεις την εμπειρία της από κει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εντάξει αγορίνα,χαλάω χατίρι εγώ;

Όπως τα λες είναι, κοιμήσου ήσυχος. 

Καλημέρα. Κοιμήθηκα υπέροχα όπως κοιμάμαι κάθε βράδυ :)

Αν εσένα η σκέψη σου είναι να μάθεις ποιοι όντως πηδάνε και ποιοι όχι, εμένα φτάνει και μου περισσεύει.

Δημοσ.

Καλημέρα. Κοιμήθηκα υπέροχα όπως κοιμάμαι κάθε βράδυ :)

Αν εσένα η σκέψη σου είναι να μάθεις ποιοι όντως πηδάνε και ποιοι όχι, εμένα φτάνει και μου περισσεύει.

Οκ, ξαναπέσε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οκ, ξαναπέσε.

Προσπαθώ να αποφασίσω αν θα ήταν προτιμότερο να τρολάρω ή να απαντήσω σοβαρά. Αλλά με τέτοια συμπεριφορά που έχεις, δεν αξίζει να αφιερώσω τον χρόνο μου.

Συνέχισε έτσι. Your choice, your dream που λένε

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά το erasmus από το erasmus plus τις διαφορά έχει;

Είναι το ίδιο πρόγραμμα, απλά βελτιωμένο και συμπεριλαμβάνει και άλλα προγράμματα. Επίσης δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις στο πρόγραμμα και να χρηματοδοτείσαι και στο bachelor και στο master's και στο phd, και όχι μόνο σε ένα απ' αυτά.

Δημοσ.

Συνήθως παίρνεις το συνολικό ποσό της κινητικότητάς σου σε 2-3 δόσεις, όχι κάθε μήνα. Η διαμονή δεν περιλαμβάνεται προφανώς, έχεις ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων και είναι στο χέρι σου το πώς και πού θα τα ξοδεύεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...