Fuel7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε όλους.Θέλω τα φώτα σας και τις συμβουλές σας σε κάτι το οποίο δεν έχω άποψη καθότι δεν εχω εμπειρια στα WP8.1Εχω ένα 640,τις τελευταιες εβδομαδες ειχε αρχισει να εμφανιζεται θεμα με τις εφαρμογες που δεν ανανεώνονταν στο Store,αλλα οπως φαινεται το θέμα ήταν λιγο πιο σύνθετο. Καθως ειχε σχέση και ο αποθηκευτικος χώρος σε συσκευη,και κάρτα μνήμης.Οσον αφορα τις εφαρμογες,μου ειχε προταθει να προσπαθησω να μεταφέρω τις εφαρμογες στην καρτα ωστε να ελευθερωθει χωρος στο τηλέφωνο.Αυτο το προσπάθησα,αλλα, σε καποιες εφαρμογες η διαδικασια ψοφησε και το αποτελεσμα ηταν και οι εφαρμογες δεν περασαν,και σαν να χαθηκαν,αλλα υπήρχαν στο τηλέφωνο, και δεν ηταν προσβασιμες,ουτε εμφανιζονταν στον Ελεγχο αποθήκευσης.Επιπλεον,ο χωρος στο τηλεφωνο και στην κάρτα παρέμενε σχεδον ο ιδιος με ελαχιστρες διακυμανσεις.Σε κανα δυο επιχειρησα και το αντιστροφο,με τα ιδια αποτελεσματα.Τέλος αναγκάστικα να τις ξηλώσω εντελώς.Ο αποθηκευτικος χώρος ομως λιγο μεγάλωσε.Τέλος οταν προσπάθησα να ξαναβάλω μερικές,αυτες δεν μπήκαν κάν απλά, έμειναν κολλημένες στο queue και δεν εγκαταστάθηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ.Αυτη την στιγμη έχω ξηλώσει το 95% των εφαρμογων,και εχω αφήσει ένα 5% απο εφαρμογες που φοβάμαι μην χάσω δεδομένα.Οσον αφορα τον αποθηκευτικο χώρο,προσπαθώ να βρώ ένα τροπο να τον ξαλαφρώσω ειτε με κάποια εφαρμογη,(Ενα μπορειτε να μου προτεινετε καποια σοβαρη ομως) ειτε με κάποια διαδικασια μεσα απο το τηλέφωνο.Τέλος θελω να αναφερθω και στην καρτα μνήμης.Εχω μια κάρτα 32G.Ενώ ειχε 9G περιθώριο να πάρει εφαρμογες το τηλέφωνο,δεν το έκανε λες και καποιος του ειχε πει να μην μεταφερει κατι εκει.Υπάρχει κάποιος περιορισμος για το τι μπορει να μεταφέρει;Τι γινεται με το backup;;Εαν κάνω φορματ και επανεγκατασταση το τηλέφωνο πως μπορω να το κάνω,αλλα το κυριοτερο που με αποτρεπει να το κάνω ειναι πληροφοριες και δεδομένα απο 2 εφαρμογες και κάποια sms τα οποια δεν θέλω να χάσω.Υπάρχει λύση σε θέματα backup εφαρμογών και sms;Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικα,και συγνώμη για το μεγάλο μέγεθος του ποστ.
Belisarius Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Θα πρότεινα να το γράψεις στο τοπικ του κινητού στο myphone. Οι κάτοχοι wp συσκευών είναι ελάχιστοι και οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα. Διαφορετικά γράψε στο τοπικ του mobile software ενώ υπάρχει και θέμα για τα wp εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα