Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα τί είδους παρηγοριά είναι ένα "πουτάνες είναι όλες" και τα σχετικά. Το να δίνεις στον εαυτό σου την εντύπωση ότι δεν πρόκειται να βρεις τη γυναίκα που θες δεν είναι λίγο αυτοκαταστροφικό εκείνη τη στιγμή; :D

• Like 2
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

"πουτάνες είναι όλες" (εκτός από μάνα/αδερφή/κόρη)

"γουρούνια είναι όλοι" (εκτός από μπαμπά/αδερφό/γιο)

All time classic! :D

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω μετανιώσει για σχέσεις που έχουν λήξει. Αυτό το οποίο με τσινάει είναι οτι έχασα αυτόματα όχι τον γκόμενο, αλλά έναν φίλο.

*sad beep*

Επεξ/σία από Iris_89
  • Like 1
Δημοσ.

Στους χωρισμους ποτέ δεν μετανιώνω. Πάντα συμβαίνουν μετά από ώριμη σκέψη. Α! Και δεν γυρναμε στα παλιά!!!!

• Like 4
Δημοσ.

Υπάρχουν και οι επιπόλαιοι χωρισμοί όπου ο μεν ή ο δε, χωρίζει τον άλλο χωρίς σοβαρά επιχειρήματα, χωρίς να το έχει σκεφτεί καλά. Μαλακια της στιγμής so to speak. Και επίσης κάποια άτομα χωρίζουν για εντελώς ηλίθιο λογο πραγματικά. Κάποιες σχέσεις αργά ή γρήγορα κάνουν τον κύκλο της. Κάποιοι δίνουν δεύτερη ευκαιρία άλλοι όχι. Απο κει και έπειτα το αποδεχόμαστε και ο καθένας τον δρόμο του. Λες και χαθήκανε τα αμόρε. Προσωπικά δεν μετανιώνω.

Το λιγότερο επώδυνο είναι να χωρίσεις από έναν άνθρωπο που αποδείχτηκε πολύ σκάρτος, διότι δεν θα σε νοιάξει αν βγει απο την ζωή σου. The other way around ειναι θεματακι. Αλλα οκ, όλα στην ζωή είναι.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ όποτε μετάνιωσα ήταν σε φάση μιας βδομάδας το πολύ, μετά θυμήθηκα αυτά που ήθελα να κάνω όταν χώριζα και όλα ΟΚ.

Ο λόγος του μετανιώματος είναι βασικά το ξεβόλεμα. Πρέπει να το παίρνουμε απόφαση και να περνάμε στο επόμενο στάδιο.

Δημοσ.

2 φορες σε ολη μου την ζωη... στα 22 μου ειχα μια απιστευτη σχεση με μια κοπελα οχι απλα πανεμορφη αλλα κσι σεμνη. πραγματικα η ποιο σωστη γυναικα που εχω γνωρισει σε ολη μου την ζωη... δυστηχως οταν επρεπε να προχωρησουμε και ενω ηθελα να δωσω λογω μαζι της και να κανω αργοτερα και οικογενεια κολωσα....

τωρα καμια φορα την βλεπω μακρυα και ζηλευω.... εχει μια απιστευτη οικογενεια και παρσμενει εντυπωσιακη..

σχεσεις ειχα πολλες σε καποιες το μετανιωσα για 2-3 μερες για καποιες μολις χωρισαμε ηταν σαν να μην υπηρχαν.

απο εκεξ και περα ολλες οι υπολοιπες απλα ηταν να περναμε καλα και δρν με πολυενοιαζε η οποια καταληξη

Δημοσ.

Η τελευταια μου κατάσταση έληξε απο δικη της ευθυνη αρχισε να γκρινιάζει οτι δεν πηγαμε εκει που ηθελε μια μέρα και ειχαμε κανονισει για καπου αλλου μου το ακυρωνει τελικα τελευταια στιγμή τσατιζομαι δεν την παιρνω τηλεφωνο λεω θα πάρεις εσυ απο μεσα εσυ φταις τεσπα δεν πηρε οποτε την πηρα εγω και δεν το σηκωσε την επομενη μου στειλε μνμ οτι κοιμοταν κτλπ δεν της απαντησα ... περασα ομως απο το μαγαζι που δουλευε μιλησαμε λιγο της κανω θελω να με πάρεις τηλ και με κοιταζε λες και της ζητησα να μου αγορασει μονοπετρο. Τεσπα δεν ξαναπηρε ουτε εγω ασχοληθηκα ξανά. Αυτο δεν ξερω τωρα ποιος απο τους 2 χωρισε ποιον ....

Αφου έκανα 2-3 νταλαβέρια με άλλες μονο για σέξ ομως επέστρεψα μετα απο κανα 3μηνο και λεω αφου δεν τσακωθηκαμε και δεν βριστηκαμε εχω τη μουρη να την πάρω ενα τηλ μηπως αλλαξε γνωμη την παιρνω να βγουμε καμια βολτα και μου ειπε οτι δεν εχει τπτ μαζι μου ουτε ειναι εκνευρισμενη απλα δεν έχει χρονο κτλπ καλα λεω μαλακιες απο μεσα μου δεν την ξαναπηρα απο τοτε και μετα την ειδα μου εκανε 2 λαικ στο φβ αλλα εγω δεν ξανασχοληθηκα μαζι της περναω καμια φορά απο μπροστα της και ουτε που γυρνάω να τη χαιρετησω.... α ξέχασα πριν την παρω να βγουμε μετα το 3μηνο να δω αν αλλαξε κατι με ειχε βρει εξω και μου ειχε μιλησει αυτη πρωτη.

Τωρα με χωρισε την χώρισα δεν ξερω και δεν με νοιαζει κιολας αυτο ειναι το λιγοτερο. Σιγουρα θα ξαναεκανα κάτι μαζι της αλλα δεν μετανιωνω στο οτι ηθελε να με βάλει στο βρακι της και εγω δεν ειμαι τέτοιος τύπος άντρα. Ειμαι αντιδραστικος οταν εχω δικιο ουτε μασάω απο απειλες και γκρινιες και μουτρα ακυρωση τωρα ραντεβου τελευταια στιγμη τι ειμαστε σκυλακια? και να μην παρει ενα τηλεφωνο να πει ξέρεις εμενα με πειραξε αυτο ή που την πηρα και λεει κοιμαμαι σε μηνυμα ωραια την επομενη που ξυπνησες πιασε το γαμημενο το τηλ και κανε μια κληση να δεις τι θέλω.

Δημοσ.

Τελευταία φορά πάντως που κάποιος απ' τον κύκλο μου τσακώθηκε για το ποιος έπρεπε να στείλει πρώτος ή να πάρει τηλέφωνο και να το παίζει μετά βαρύ πεπόνι πρέπει να ήταν στο λύκειο.

• Like 3
Δημοσ.

Το ειπες μονος σου."Μετα απο 10 μηνες".

Το μυαλο τα στρογγυλευει ολα οσο περναει ο καιρος,κ κραταει μονο τα πιο ευχαριστα.Η σωστη κινηση ειναι αυτη που εκανες τοτε που τα ερεθισματα ηταν παροντα ολα.

Τα είπες όλα..

Δημοσ.

Η τελευταια μου κατάσταση έληξε απο δικη της ευθυνη αρχισε να γκρινιάζει οτι δεν πηγαμε εκει που ηθελε μια μέρα και ειχαμε κανονισει για καπου αλλου μου το ακυρωνει τελικα τελευταια στιγμή τσατιζομαι δεν την παιρνω τηλεφωνο λεω θα πάρεις εσυ απο μεσα εσυ φταις τεσπα δεν πηρε οποτε την πηρα εγω και δεν το σηκωσε την επομενη μου στειλε μνμ οτι κοιμοταν κτλπ δεν της απαντησα ... περασα ομως απο το μαγαζι που δουλευε μιλησαμε λιγο της κανω θελω να με πάρεις τηλ και με κοιταζε λες και της ζητησα να μου αγορασει μονοπετρο. Τεσπα δεν ξαναπηρε ουτε εγω ασχοληθηκα ξανά. Αυτο δεν ξερω τωρα ποιος απο τους 2 χωρισε ποιον ....

Αφου έκανα 2-3 νταλαβέρια με άλλες μονο για σέξ ομως επέστρεψα μετα απο κανα 3μηνο και λεω αφου δεν τσακωθηκαμε και δεν βριστηκαμε εχω τη μουρη να την πάρω ενα τηλ μηπως αλλαξε γνωμη την παιρνω να βγουμε καμια βολτα και μου ειπε οτι δεν εχει τπτ μαζι μου ουτε ειναι εκνευρισμενη απλα δεν έχει χρονο κτλπ καλα λεω μαλακιες απο μεσα μου δεν την ξαναπηρα απο τοτε και μετα την ειδα μου εκανε 2 λαικ στο φβ αλλα εγω δεν ξανασχοληθηκα μαζι της περναω καμια φορά απο μπροστα της και ουτε που γυρνάω να τη χαιρετησω.... α ξέχασα πριν την παρω να βγουμε μετα το 3μηνο να δω αν αλλαξε κατι με ειχε βρει εξω και μου ειχε μιλησει αυτη πρωτη.

Τωρα με χωρισε την χώρισα δεν ξερω και δεν με νοιαζει κιολας αυτο ειναι το λιγοτερο. Σιγουρα θα ξαναεκανα κάτι μαζι της αλλα δεν μετανιωνω στο οτι ηθελε να με βάλει στο βρακι της και εγω δεν ειμαι τέτοιος τύπος άντρα. Ειμαι αντιδραστικος οταν εχω δικιο ουτε μασάω απο απειλες και γκρινιες και μουτρα ακυρωση τωρα ραντεβου τελευταια στιγμη τι ειμαστε σκυλακια? και να μην παρει ενα τηλεφωνο να πει ξέρεις εμενα με πειραξε αυτο ή που την πηρα και λεει κοιμαμαι σε μηνυμα ωραια την επομενη που ξυπνησες πιασε το γαμημενο το τηλ και κανε μια κληση να δεις τι θέλω.

Καλά της έκανες, άκου εκεί δικαιολογίες "δεν έχω χρόνο", γιατί δουλεύει ή θέλει να βγει με άλλον;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...