Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα πουφ δεν είναι φουσκωτά κανονικά αλλά γεμιστά! :) Ωραία φαίνονται αυτά που έβαλες όμως!

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα πουφ δεν είναι φουσκωτά κανονικά αλλά γεμιστά! :) Ωραία φαίνονται αυτά που έβαλες όμως!

μωρε ωραια φαινονται αλλα πως ειναι στην πραγματικοτητα ειναι το θεμα. δεν ειναι διαθεσιμα στην πολη μου και θα αναγκαστω να τα παραγγειλω. θα αντεξουν ή θα σκασουν σαν μπαλονακια? χαχα. 

δηλαδη θα ερθουν ετσι? δε χρειαζεται να τα φουσκωσω?

Δημοσ.

μωρε ωραια φαινονται αλλα πως ειναι στην πραγματικοτητα ειναι το θεμα. δεν ειναι διαθεσιμα στην πολη μου και θα αναγκαστω να τα παραγγειλω. θα αντεξουν ή θα σκασουν σαν μπαλονακια? χαχα. 

δηλαδη θα ερθουν ετσι? δε χρειαζεται να τα φουσκωσω?

Εννοειται οτι δεν θα ερθει φουσκωμενο. Και επειδη το να το φουσκωσεις με το στομα ειναι πολυ πιο δυσκολο απ'οτι πιθανως φανταζεσαι θα χρειαστεις και μια τρομπα. Ισως μπορουν να σε κατευθυνουν στο jumbo μεσω mail η τηλεφωνου για το ποια θα σε βολευε να παρεις που να ταιριαζει το στομιο.

Αν δεν εισαι πολυ της φυσικης ασκησης ισως να μην παρεις χειροκινητη που ειναι φθηνες αλλα μια ηλεκτρικη

Δημοσ.

Εννοειται οτι δεν θα ερθει φουσκωμενο. Και επειδη το να το φουσκωσεις με το στομα ειναι πολυ πιο δυσκολο απ'οτι πιθανως φανταζεσαι θα χρειαστεις και μια τρομπα. Ισως μπορουν να σε κατευθυνουν στο jumbo μεσω mail η τηλεφωνου για το ποια θα σε βολευε να παρεις που να ταιριαζει το στομιο.

Αν δεν εισαι πολυ της φυσικης ασκησης ισως να μην παρεις χειροκινητη που ειναι φθηνες αλλα μια ηλεκτρικη

κι εγω με τρομπα φανταστηκα πως θα φουσκωνουν , ο zio ειπε πως θα ειναι φουσκωμενες ηδη. απλα ειναι καλη η τιμη , οι ηλεκτρικες λογικα θα ειναι πιο ακριβες. εννοεις δε θα μπορω να τις φουσκωσω ή να τις μετακινω?

Δημοσ.

Εγώ έγραψα ότι είναι σε κουτί, όχι φουσκωμένα :)

Απλά δεν ξέρω αν έχει και τρόμπα το κουτί, αν και πιστεύω ότι θα το έγραφε αν είχε.

Δημοσ.

Εγώ έγραψα ότι είναι σε κουτί, όχι φουσκωμένα :)

Απλά δεν ξέρω αν έχει και τρόμπα το κουτί, αν και πιστεύω ότι θα το έγραφε αν είχε.

ναι δε νομιζω να εχει,καλα η τρομπα βρισκεται το θεμα ειναι να αντεχουν

Δημοσ.

Εχει ενας γνωστος μου στο μπαλκονι του τετοια, ειναι ανετα και φαινονται αρκετα ανθεκτικα για φουσκωτο επιπλο αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τα κονονικα πουφ που καθεσαι και βουλιαζεις... αν θυμαμαι καλα κανουν κανα 20ρικο οποτε εγω στη θεση σου θα μαζευα λιγα ακομη για να παρω κανονικο.

Παντως ερχονται σε κουτι .

Δημοσ.

Εχει ενας γνωστος μου στο μπαλκονι του τετοια, ειναι ανετα και φαινονται αρκετα ανθεκτικα για φουσκωτο επιπλο αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τα κονονικα πουφ που καθεσαι και βουλιαζεις... αν θυμαμαι καλα κανουν κανα 20ρικο οποτε εγω στη θεση σου θα μαζευα λιγα ακομη για να παρω κανονικο.

Παντως ερχονται σε κουτι .

Έχω την εντύπωση ότι τα μεγάλα πουφ είναι αρκετά ακριβά! Παραπάνω από όσο πιστεύει κανείς ότι μπορεί να κάνουν! Έτσι ήταν παλιότερα τουλάχιστον.

Αλλά συμφωνώ ότι αυτά του jumbo δεν είναι πουφ, άλλο «έπιπλο».

Δημοσ.

παιδια εγω προτιμω να ειναι και πιο σκληρα δε θελω να βουλιαζουν. δε νομιζω αυτα που λες kathy να κανουν 20 ευρω γιατι απ'οσα εχω κοιταξει ως τωρα αυτα ειναι τα φθηνοτερα που βρηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...