Προς το περιεχόμενο

insecure connection

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια γτ μ βγαζει συνεχεια αυτο? ακομα και οταν μπαινω στο google η σε αλλες σελιδες μ βγαζει αυτo

insecure connection ...your connection is not secure ο διαμεσολαβητης αρνειται συνδεσεςι κτλ κτλ.....ουτε να μπω στο ιντερνετ δεν με αφηνει για να δω τι φταιει/.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι...μου εχει σπασει τα νευρα η χαζομαρα....μηπως ειναι τπτ ενεργοποιημενο απο default και δεν με αφηνει μπω?

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.

ναι...μου εχει σπασει τα νευρα η χαζομαρα....μηπως ειναι τπτ ενεργοποιημενο απο default και δεν με αφηνει μπω?

ΑΝ δεν έχεις κάποιο io που υποκλέπτει τη συνδεση

και ΑΝ δεν τρέχεις πίσω απο περιεργο vpn (φαντάζομαι θα το ήξερες)

και ΑΝ ημερομηνία/antivirus ειναι ΟΚ

τοτε κάποιος εχει συνδεθεί στο δίκτυο σου (ασύρματα ή ενσύρματα δεν ξέρω την τοπολογία του δικτύου σου) και προσπαθεί να σου υποκλέψει κωδικους με μέθοδο MIM

Δημοσ.

Ειναι συνδεδεμενο ενα λαπτοπ στο δικτυο μ μιας φιλης που εχει ερθει απο εξωτερικο.οταν μπαινω στο φακελο εγγραφα μου βλεπω το λαπτοπ της στην καρτελα αριστερα που λεει ληψεις μουσικη εικονες κτλ κτλ πριν απο το σκληρο μ το δειχνει.σαν συνδεδεμενη συσκευη.και τωρα που το λες απο την ωρα που εχει συνδεθει στο δικτυο μου μου το κανει αυτο..πως το διορθωνω;

Δημοσ.

Βγάλε τον υπολογιστή της από το δίκτυο σου. Μετά μπες σε σελίδες με https και δες αν ακομα εχεις προβλήμα. Αν ΝΑΙ τοτε δεν φταίει αυτή. Αν ΟΧΙ τοτε είτε ο υπολογιστής της εχει κατι κολλήσει και κάνει sniffing ή κάνει αυτή sniffing. 

Το βγάλε κάνε το λίγο απροειδοποιητα.

Δημοσ.

Ένα ένα μας τα βγάζεις. Τζάμπα έγραφα. 

Δες τις ρυθμίσεις του firefox αν είναι περασμένος κάποιος proxy. Αν ναι, βγάλε τον. Αν δεν εχεις proxy και το προβλήμα παραμένει, άρχισε να απενεργοποιείς ενα-ενα τα προσθετα του firefox (απενεργοποιηση και επανεκκίνηση firefox) μεχρι να βρεις ποιο φταίει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...