Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως θα επιμεινω στην αρχικη μου θεση οτι καλυτερα να δωσεις 30 ευρω παραπανω περιπου και να παρεις εναν απο τους pentium ειτε σε 1150 g3258 ειτε σε 1151 g4400 παρα να παρεις celeron...

Επιμενεις εσυ να προτεινεις εναν επεξεργαστη που ολη του η ουσια ειναι στο overclocking σε ενα συστημα που θελει να το κρατησει κατω απο τα 100 ευρω...

Μαλιστα.

• Like 2
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιμενεις εσυ να προτεινεις εναν επεξεργαστη που ολη του η ουσια ειναι στο overclocking σε ενα συστημα που θελει να το κρατησει κατω απο τα 100 ευρω...

Μαλιστα.

η ουσια ειναι οτι ο celeron ειναι σαυρα...

ο pentium τουλαχιστον κανει ολα τα βασικα ανετα...

απο εκει και περα το παιδι ας αποφασισει οτι θελει ..εγω ειπα τη γνωμη μου...

Δημοσ.

η ουσια ειναι οτι ο celeron ειναι σαυρα...

ο pentium τουλαχιστον κανει ολα τα βασικα ανετα...

απο εκει και περα το παιδι ας αποφασισει οτι θελει ..εγω ειπα τη γνωμη μου...

Καθολου σαυρα δεν ειναι ο Celeron. Δεν θα παιζει παιχνιδια ο ανθρωπος, τα παραπανω λεφτα του επεξεργαστη που δεν χρειαζεται μπορει να τα βαλει να παρει εναν SSD

• Like 3
Δημοσ.

ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες 

για να ειμαι ειλικρινης και γω οταν ακουγα celeron με επιανε μια αλλεργια

αλλα τωρα μιλαμε για ενα ιντερνετικο καθαρα pc και φτηνο

οταν με το καλο ανεβουν οι απαιτησεις του ανηψιου ας τσονταρει και ο μπαμπας για κατι καλυυτερο

Δημοσ.

Τι να τον κανει τον G3258? Να παρει εναν επεξεργαστη που βγηκε για overclock χωρις αυριο

Καλά..γελάει όλη η Γερμανία..

ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες 

για να ειμαι ειλικρινης και γω οταν ακουγα celeron με επιανε μια αλλεργια

αλλα τωρα μιλαμε για ενα ιντερνετικο καθαρα pc και φτηνο

οταν με το καλο ανεβουν οι απαιτησεις του ανηψιου ας τσονταρει και ο μπαμπας για κατι καλυυτερο

Ναι,καλά όλα αυτά,αλλά αν δεν πεις ακριβώς τα κομμάτια που έχεις,συστημα σωστό δε θα πάρεις από εδώ.

Να σου προτείνουμε μητρική που να μην έχει συνδεση ide για δίσκο π.χ. .

Οπότε πρώτα πες τα κομμάτια που έχεις,και μετά βλέπουμε.

Δημοσ.

μα τα ανεφερα δεν ξερω αν εχω ξεχασει κατι ...οι δισκοι ειναι sata  οποτε η μητρικη πρεπει να τους υποστηριζει

Δημοσ.

Μηπως να χρησιμοποιησεις και την ενσωματωμενη καρτα γραφικων που θα εχει ο επεξεργαστης? Η vga που λες με 512ΜΒ ddr3 μαλλον ειναι πολυ παλια. Πουλα τη για 10 ευρω η χαρισε τη καπου

Δημοσ.

μα τα ανεφερα δεν ξερω αν εχω ξεχασει κατι ...οι δισκοι ειναι sata  οποτε η μητρικη πρεπει να τους υποστηριζει

Sata δεν εχεις θέμα...IDE θα είχες θέμα αν και πιο καλά να βάλεις SSD σαν main disk.Έχεις περάσει τους δίσκους που έχεις απο sentinel να δεις bad sectors κτλπ?είναι ρίσκο για μένα μην τυχόν σκάσουν κτλπ.

Δημοσ.

οι δισκοι τσεκαριστηκαν ειναι ΟΚ

Μηπως να χρησιμοποιησεις και την ενσωματωμενη καρτα γραφικων που θα εχει ο επεξεργαστης? Η vga που λες με 512ΜΒ ddr3 μαλλον ειναι πολυ παλια. Πουλα τη για 10 ευρω η χαρισε τη καπου

σιγουρα ειναι παλια αλλα την εχουμε  και μαλλον εννοεις ενσωματωμενη καρτα στη μητρικη ...και αυτο καλη σκεψη

Δημοσ.

οι δισκοι τσεκαριστηκαν ειναι ΟΚ

σιγουρα ειναι παλια αλλα την εχουμε  και μαλλον εννοεις ενσωματωμενη καρτα στη μητρικη ...και αυτο καλη σκεψη

Όχι ,εννοεί αυτό που είπε.

Καλώς όρισες στο 2011. :-)

Κάτι είπες και για μνήμες και δε το ανέφερες ξανά,για αυτό ρώτησα.

Πες μας και που μένεις,και αν είσαι πρόθυμος να πας και καμμια βόλτα για τα εξαρτήματα,ή αλλιώς παραγγελία από ένα μαγαζί.

Τυπικά ,θα διαλέξεις ανάμεσα σε αυτούς τους επεξεργαστές:

PER.559887.jpg

CPU AMD ATHLON 5350 2.05GHZ BOX

41.67 €

PER.559657.jpg

CPU AMD A4 6300 3.70GHZ BOX

36.84 €

PER.558469.jpg

CPU INTEL CELERON G1840 2.80GHZ LGA1150 - BOX

35.37 €

O άθλον είναι τετραπύρηνος ,με χαμηλή κατανάλωση, και κάνει ιδανικά και για htpc όταν ο ανηψιός θα τον πετάξει.

O A4 έχει δύο αρκετά πιο δυνατούς πυρήνες και ενσωματωμένα γραφικά για ελαφρύ gaming.

Ο σέλερον έχει δύο ακόμα πιο δυνατούς πυρήνες,και ενσ.γραφικά να βλέπεις εικόνα.

Μην πας σε 1151,καθώς για να πάρεις μια μητρική με τα ίδια χαρακτηριστικά θα δώσεις +10 ευρώ από το 1150.

Οι δύο τελευταίες πλατφόρμες μπορούν να αναβαθμιστούν σε αρκετά πιο δυνατά μηχανήματα,αν χρειαστεί,με της amd να γίνεται αρκετά αξιόλογο gaming pc,και της ιντελ μια δυνατή επεξεργαστική πλατφόρμα εν γένει.

Οπότε πες που κλίνεις,και αν θες πρόσθετα χαρακτηριστικά στην μητρική,όπως έξοδο hdmi.

Δημοσ.

ελα ναι μετα απο λιγη μελετη το ειδα το σχετικο...οντως εχω μεινει πισω

καταλαβα   στο celeron θα καταληξω   η οθονη που ηδη εχω ειναι lg flatron me serial kai dvi  αρα μητρικη με dvi για να μην παει χαμενη  

h οθονη η αν ειναι με Hdmi + dvi  ακομα καλυτερα 

τελος και μνημη ram 

ναι μαλλον ιντερνετικα θα ψωνισω γιατι δεν ανεβαινω Αθηνα τοσο συχνα

Δημοσ.

26835.jpgMotherboard 1150 Gigabyte H81M-HD3 (MATX/H81) 55,49 €

40963.jpgCPU Intel 1150 Celeron G1840 BOX 2,8Ghz 34,79 €
27797.jpgSimm DDR3 PC1600 4GB CL11 Crucial 17,71 €

Αν δεν σε καίει να έχεις pci θύρες πήγαινε εδώ

50864.jpgMotherboard 1150 Intel Gigabyte H81M-S2H 48,93 €

Από ένα κατάστημα όλα,είναι και το πιο φθηνό που βρήκα,στις μητρικές.

Τσέκαρε αν είναι συμβατή η μνήμη με την μητρική,που δύσκολα να μην είναι,και μεγειά του.

Δημοσ.

τα δεδομενα

κουτι εχουμε , καρτα γραφικων 3d connect εχουμε , τροφοδοτικο εχουμε ,οθονη εχουμε ποντικι πληκτρλογιο εχουμε 

δεν εχουμε μητρικη - επεξεργαστη  και αν δεν κανουν οι μνημες που εχουμε και μνημη ram

θα μπορουσα να δω μεταχειρισμενα  καποια κομματια αλλα αν βρω σε καινουργιο κατι φτηνο θα το προτιμουσα

η χρηση θα ειναι καθαρα ιντερνετικη  

για δωστε καμμια ιδεα

να ρωτησω κατι ? το pc ειναι για φιλο σου? το λεω γιατι το PC που εχεις στην υπογραφη σου ειναι πολυ καλο για ιντερνετικη χρηση . εκτος αν θες ενα δευτερο pc για ''κατεβαστηρι'' κλπ

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω κατι ? το pc ειναι για φιλο σου? το λεω γιατι το PC που εχεις στην υπογραφη σου ειναι πολυ καλο για ιντερνετικη χρηση . εκτος αν θες ενα δευτερο pc για ''κατεβαστηρι'' κλπ

Το γράφει λίγο πιο πάνω είναι για ανηψιό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο θεμα, Θέλω να φτιάξω ένα PC για απλή χρήση κυρίως, τα συνηθισμένα δηλαδή, αλλά να μπορώ να παίξω και κανένα παιχνιδάκι. Για δείτε καλά το άρχισα η υπερβάλω κάπου;

http://www.e-shop.gr/cpu-intel-pentium-dual-core-g3258-320ghz-lga1150-box-p-PER.558479

http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h97m-anniversary-retail-p-PER.528798

http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx316c10fbk2-16-16gb-2x8gb-ddr3-1600mhz-hyperx-fury-black-series-dual-channel-kit-p-PER.550868

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...