R.Rojer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Χρόνια έχω αυτή την απορία, πώς μπορεί κάποιος να έχει χιούμορ και να μπορεί να ανοίγει ή να “κρατάει” συζητήσεις και να μη βαριέται ο συνομιλητής του; Αυτό δεν το έχω ανακαλύψει έως σήμερα και θέλω πάρα πολύ να το καταλάβω. Αν μιλήσω για το χιούμορ, είχα προσπαθήσει στο παρελθόν να γίνω κάπως αστείος στα λεγόμενά μου, αλλά κατέληγα γελοίος. Αρκετές ήταν εξάλλου οι φορές που το είχα καταλάβει, και καλύτερα εδώ που τα λέμε γιατί με έκανε να σταματάω. Για να έχει κάποιος χιούμορ τι πρέπει να κάνει; Να μάθει ανέκδοτα ας πούμε; Αρκεί αυτό;Ύστερα, για να μιλήσεις σε κάποιον και να ανοίξεις μια συζήτηση, τι πρέπει να πεις, πώς να συμπεριφερθείς; Είμαι απ’ αυτούς που αν τον βάλεις σε ένα χώρο με 50 άτομα, ίσως να μιλήσει με 1-2 το πολύ, κι αυτό όχι γιατί ντρέπομαι αλλά δεν έχω κάτι να πω, δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω να πλησιάσω τον άλλον και τι να του πω.Θα ήθελα συμβουλές, αν μπορεί κάποιος να απαντήσει.
totem_lost Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εγώ πιστεύω οτι ο καθένας έχει χιούμορ. Απλά πρέπει να βρεί το κατάλληλο κοινό! 1
mylo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ή το χεις ή απλά δεν το έχεις το χιούμορ. Δεν είναι κάτι που μαθαίνεις
revolver1990 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Η συχνή παρουσία σου στο συγκεκριμένο section θα σε βοηθήσει. 5
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Νομίζω πως το χιούμορ είτε το έχεις, είτε όχι. Δεν μπορείς ξαφνικά να γίνεις αστείος ή το χιούμορ σου να είναι αρεστό σε όλους Λεπτή η γραμμή μεταξύ χιούμορ και γελοιότητας. Για παράδειγμα, το δικό μου χιούμορ είναι μίγμα αυτοσαρκασμού, dark και πολύ Chandler. Δεν το καταλαβαίνουν όλοι, ούτε αρέσει σε όλους, έχω μάθει τα όρια μου. Βρες αυτό που σου αρέσει και σε κάνει να γελάς, να έχεις αυτοπεποίθηση και να μη φοβάσαι να τσαλακώνεις τον εαυτό σου. Το πολύ πολύ να είσαι social awkward penguin 1
*nenya* Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν διάφορα σενάρια: 1ον, μπορεί να πει κάποιος ότι το χιούμορ ή τό'χεις ή δεν τό'χεις. 2ον, ή εσύ αγνόησε το πρώτο σενάριο και κάνε μια προσπάθεια να βελτιωθεις παίρνοντας ιδέες απ'το thread με τα ανέκδοτα Χ-) ένα κι ένα είναι. 3ον, ή χέσε τα ανέκδοτα και προσπάθησε να κάνεις παιχνίδι με ατάκες πάνω σε κατι που είπε ο συνομιλητής σου και σου τράβηξε το ενδιαφέρον. Π.χ. -Ρε μαλάκα, κοίτα πώς είναι αυτή εκεί πέρα! -Ω ρε φίλε! Είναι σαν να πηδηχτηκε ο Hulk με τον Deadpool!
gavros10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Λενε, οτι το χιουμορ ειναι σημαδι ευφυιας. Ξεκινα να διαβαζεις την θεωρια της σχετικοτητας του αινσταιν. ...And that's how it's done. Mic drop. 5
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Νομίζω πως το χιούμορ είτε το έχεις, είτε όχι. Δεν μπορείς ξαφνικά να γίνεις αστείος ή το χιούμορ σου να είναι αρεστό σε όλους Λεπτή η γραμμή μεταξύ χιούμορ και γελοιότητας. Για παράδειγμα, το δικό μου χιούμορ είναι μίγμα αυτοσαρκασμού, dark και πολύ Chandler. Δεν το καταλαβαίνουν όλοι, ούτε αρέσει σε όλους, έχω μάθει τα όρια μου. Βρες αυτό που σου αρέσει και σε κάνει να γελάς, να έχεις αυτοπεποίθηση και να μη φοβάσαι να τσαλακώνεις τον εαυτό σου. Το πολύ πολύ να είσαι social awkward penguin Μιλα ελληνικα ρε συ καταλαβαινουμε μην ανησυχεις.
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μιλα ελληνικα ρε συ καταλαβαινουμε μην ανησυχεις. Eίναι της σχολής defacer 6
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Χρόνια έχω αυτή την απορία, πώς μπορεί κάποιος να έχει χιούμορ και να μπορεί να ανοίγει ή να “κρατάει” συζητήσεις και να μη βαριέται ο συνομιλητής του; Αυτό δεν το έχω ανακαλύψει έως σήμερα και θέλω πάρα πολύ να το καταλάβω. Αν μιλήσω για το χιούμορ, είχα προσπαθήσει στο παρελθόν να γίνω κάπως αστείος στα λεγόμενά μου, αλλά κατέληγα γελοίος. Αρκετές ήταν εξάλλου οι φορές που το είχα καταλάβει, και καλύτερα εδώ που τα λέμε γιατί με έκανε να σταματάω. Για να έχει κάποιος χιούμορ τι πρέπει να κάνει; Να μάθει ανέκδοτα ας πούμε; Αρκεί αυτό; Ύστερα, για να μιλήσεις σε κάποιον και να ανοίξεις μια συζήτηση, τι πρέπει να πεις, πώς να συμπεριφερθείς; Είμαι απ’ αυτούς που αν τον βάλεις σε ένα χώρο με 50 άτομα, ίσως να μιλήσει με 1-2 το πολύ, κι αυτό όχι γιατί ντρέπομαι αλλά δεν έχω κάτι να πω, δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω να πλησιάσω τον άλλον και τι να του πω. Θα ήθελα συμβουλές, αν μπορεί κάποιος να απαντήσει. Εδω μεσα που ανοιγουμε θρεντ τι λεμε? πως ξεκιναμε τη συζητηση? βεβαια μερικα απο αυτα που ανοιγονται μην να τα θεωρησεις σαν σωστες αφορμές εναρξης κουβεντας εκτος γιατι θα σε περάσουν για βλαμμένο
astrosunnefo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Το χιούμορ είναι κάτι υποκειμενικό. Άλλοι μπορεί να γελάνε μ' αυτά που λες, ενώ άλλοι να λένε τι κρυάδες και μαλακίες μού τσαμπουνάει τώρα;! Κι οι ισορροπίες είναι τόσο λεπτές που εύκολα μπορεί να περάσεις στο γελοίος κι ελαφρύς. Πρέπει πάντοτε να ξέρεις την ώρα που θα πεις κάτι και να βάζεις όρια - γιατί εύκολα μπορεί να πάει και στο παρεξηγήσιμο, πχ το να πειράζεις κάποιον. Να επιδιώκεις απλώς την ανθρώπινη επαφή. Όσο σκέφτεσαι "να πω κάτι αστείο" κλπ, έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτό το σφίξιμο κι άγχος, να το πω έτσι, βγαίνει στον συνομιλητή σου. Να είσαι χαλαρός. Το χιούμορ είναι κάτι που βγαίνει αυθόρμητα, πάνω στην ροή της συζήτησης. *Για μένα, απόφευγε τ' ανέκδοτα. Δεν λέω να μην λες καθόλου, αλλά μην φτάσεις και στο άλλο άκρο. Και στο φινάλε: αν δεν σου βγαίνει, δεν σου βγαίνει. Period. Μία ευχάριστη προσωπικότητα, δεν βασίζεται μόνο στο χιούμορ. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Η συχνή παρουσία σου στο συγκεκριμένο section θα σε βοηθήσει. Λες θα τον βοηθήσουμε εμείς οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι α; είναι στο σωστό section κατ τα σχετικά. Συμπέρασμα: Το μπλα μπλα διδάσκει απλά 1
stavi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 επειδή το έχω σκεφτεί το θέμα θα σου πω που έχω καταλήξει πρώτον θα πρέπει να είσαι τύπος χαλαρός με σκέψεις καλοπροαίρετες... αν είσαι κάποιος μνησίκακος ο οποίος όλη μέρα σκέφτεται μίζερα πράγματα για τους άλλους μάλλον, το πιο πιθανό είναι να εισαι πολύ καλός στις σπόντες και στις κακίες παρά σε αστεία που κάνουν τους άλλους να νιώθουν ευχάριστα και να γελούν. επίσης καλό είναι να παρακολουθείς αστεία προγράμματα, να διαβάζεις ανέκδοτα, να κάνεις παρέα και συζητήσεις με αστεία άτομα, αστείες ταινίες και τα σχετικά. Αν βλέπεις όλη μερά δοκυμαντερ, θα είσαι σίγουρα μορφωμένος και ενημερωμένος πάνω σε διάφορα θέματα αλλά το πιο πιθανό είναι να μην έχεις καλλιεργήσει την αντίστοιχη ευφύϊα που απαιτεί το χίουμορ... Και τέλος να κατανοείς το χίουμορ των άλλων... αν κάποιος πει ένα αστείο να το προσέξεις. Για μένα είναι πολυ σημαντικό να ακούω τα αστεία στις παρέα... ακόμα κι εδώ αν μπει κάτι αστείο και δεν το πιάσω, θα ρωτήσω.. θέλω να ξέρω που βρίσκεται αστείο Βοηθάει επίσης το να χαμογελάς... και να γελάς όσο μπορείς Υπάρχουν διάφορα σενάρια:. -Ρε μαλάκα, κοίτα πώς είναι αυτή εκεί πέρα! -Ω ρε φίλε! Είναι σαν να πηδηχτηκε ο Hulk με τον Deadpool! προτιμώ το "ειναι σαν να τον πάτησε αεροπλάνο" που είχε πει μια γνωστη για τον τότε γκόμενό μου ακόμα το σκέφτομαι και γελάω άκου τον πάτησε αεροπλάνο
revolver1990 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Για παράδειγμα, το δικό μου χιούμορ είναι μίγμα αυτοσαρκασμού, dark και πολύ Chandler. Λες θα ΤΟΥΣ βοηθήσουμε εμείς οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι α; είναι στο σωστό section κατ τα σχετικά. Συμπέρασμα: Το μπλα μπλα διδάσκει απλά Επιβάλλεται. (Βαδίζουμε από το κακό στο χειρότερο ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις