TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 ΟΛΟΥΣ; Yπερωρίες στο μπλα μπλα;; Ω ρε πόστη..
stavi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 υπάρχουν όμως και ιδιαιτερότητες... για παράδειγμα δε γελάω με αστεία με αρρώστους και βιασμένα παιδάκια και τέτοιες μαλακίες άλλοι καραγουστάρουν αλλά αν κρίνω απο τον πρώην μου, συνήθως γελούσε κοροΪδευοντας τους αλλους, οπότε λογικό είναι να του αρέσουν και τέτοιου είδους αστεία. παλαιότερα πάντως στο μπλα μπλα έβγαζες πολύ περισσότερο γέλιο εγώ έτσι το θυμάμαι τώρα κοιτάζει πως να την πει ο ένας στον άλλον γενικά ξενερωτα είναι 1
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 υπάρχουν όμως και ιδιαιτερότητες... για παράδειγμα δε γελάω με αστεία με αρρώστους και βιασμένα παιδάκια και τέτοιες μαλακίες άλλοι καραγουστάρουν αλλά αν κρίνω απο τον πρώην μου, συνήθως γελούσε κοροΪδευοντας τους αλλους, οπότε λογικό είναι να του αρέσουν και τέτοιου είδους αστεία. παλαιότερα πάντως στο μπλα μπλα έβγαζες πολύ περισσότερο γέλιο εγώ έτσι το θυμάμαι τώρα κοιτάζει πως να την πει ο ένας στον άλλον γενικά ξενερωτα είναι Πως τα καταφερνεις ρε πστ μου πάντα το γυρνας στους πετυχημενους πρωην που ειχες. Ρε μηπως κατα βαθος φτιάχνεσαι που ητανε μαλάκες?
totem_lost Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Είμαι απ’ αυτούς που αν τον βάλεις σε ένα χώρο με 50 άτομα, ίσως να μιλήσει με 1-2 το πολύ, κι αυτό όχι γιατί ντρέπομαι αλλά δεν έχω κάτι να πω, δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω να πλησιάσω τον άλλον και τι να του πω. Πάντως και εγώ στην ίδια κατηγορία ανήκω, απλά επειδή βαριέμαι αυτό το ηλίθιο chit chat με το fake ᾽πόσο χάρηκαααα´ ύφος που αναγκαστηκά κάνεις σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν είναι κακό να είσαι loner, ίσα ίσα είναι ενδιαφέρον! Κακό είναι να είσαι από αυτούς τους γελωτοποιούς που θέλουν πάντα να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής. 1
Flaoutistas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Το χιουμορ για μενα ειναι ενα ταλεντο. Αυτοι που το χουν απλα το εκφραζουν χωρις να καταβαλουν καμια προσπαθεια. Ειναι πηγαιο. Μπορεις ωστοσο να προσπαθησεις και να γινεις πιο "ευαίσθητος" και να καταλαβεις τα βασικα στοιχεια του χιουμορ.. τωρα καποια μαγικη συνταγη του στυλ κανε αυτ και σε 30 μερες θα αποκτησεις χιουμορ δεν υπαρχει.. παρολα αυτα δωσε μας περισσοτερες λεπτομεριες. Το θεμα σου ειναι οτι εσυ δεν μπορεις να κανεις αστεια και να κανεις αλλους να γελασουν ή οτι με πραγματα που γελουν αλλοι εσυ δε γελας η δε καταλαβαινεις γιατι γελούν αυτοί; Οπως και να χει θα πρεπει να εισαι ο εαυτος σου. Αν ο εαυτος σου ειναι να μην εχει χιουμορ να μην εχεις. το να εισαι αυθεντικος μετραει πολυ περισσοτερο απο το να εχεις χιουμορ. 2
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Τριλοβιτη που εισαι? ο δικος σου δινει συμβουλες
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Το χιουμορ για μενα ειναι ενα ταλεντο. Αυτοι που το χουν απλα το εκφραζουν χωρις να καταβαλουν καμια προσπαθεια. Ειναι πηγαιο. Μπορεις ωστοσο να προσπαθησεις και να γινεις πιο "ευαίσθητος" και να καταλαβεις τα βασικα στοιχεια του χιουμορ.. τωρα καποια μαγικη συνταγη του στυλ κανε αυτ και σε 30 μερες θα αποκτησεις χιουμορ δεν υπαρχει.. παρολα αυτα δωσε μας περισσοτερες λεπτομεριες. Το θεμα σου ειναι οτι εσυ δεν μπορεις να κανεις αστεια και να κανεις αλλους να γελασουν ή οτι με πραγματα που γελουν αλλοι εσυ δε γελας η δε καταλαβαινεις γιατι γελούν αυτοί; Οπως και να χει θα πρεπει να εισαι ο εαυτος σου. Αν ο εαυτος σου ειναι να μην εχει χιουμορ να μην εχεις. το να εισαι αυθεντικος μετραει πολυ περισσοτερο απο το να εχεις χιουμορ. Kαλώστονα. 1
viper2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Χρόνια έχω αυτή την απορία, πώς μπορεί κάποιος να έχει χιούμορ και να μπορεί να ανοίγει ή να “κρατάει” συζητήσεις και να μη βαριέται ο συνομιλητής του; Αυτό δεν το έχω ανακαλύψει έως σήμερα και θέλω πάρα πολύ να το καταλάβω. Αν μιλήσω για το χιούμορ, είχα προσπαθήσει στο παρελθόν να γίνω κάπως αστείος στα λεγόμενά μου, αλλά κατέληγα γελοίος. Αρκετές ήταν εξάλλου οι φορές που το είχα καταλάβει, και καλύτερα εδώ που τα λέμε γιατί με έκανε να σταματάω. Για να έχει κάποιος χιούμορ τι πρέπει να κάνει; Να μάθει ανέκδοτα ας πούμε; Αρκεί αυτό; Ύστερα, για να μιλήσεις σε κάποιον και να ανοίξεις μια συζήτηση, τι πρέπει να πεις, πώς να συμπεριφερθείς; Είμαι απ’ αυτούς που αν τον βάλεις σε ένα χώρο με 50 άτομα, ίσως να μιλήσει με 1-2 το πολύ, κι αυτό όχι γιατί ντρέπομαι αλλά δεν έχω κάτι να πω, δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω να πλησιάσω τον άλλον και τι να του πω. Θα ήθελα συμβουλές, αν μπορεί κάποιος να απαντήσει. σοβαρα τωρα? θελεις να μαθεις τι ειναι το humor μονο και μονο για να μιλας με αλλους?
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Και παλι το τσιμπησατε το δολωμα.... Μπαινει το τρολ,γραφει ενα μνμ,εξαφανιζεται,και 'σεις ακομα απαντατε σε ενα θεμα που δεν καταλαβαινω την χρηστικοτητα του( ουτε καν για τον t.s ,αφου εξαφανιστηκε χωρις να δει απαντησεις στο "προβλημα" του)
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Και παλι το τσιμπησατε το δολωμα.... Μπαινει το τρολ,γραφει ενα μνμ,εξαφανιζεται,και 'σεις ακομα απαντατε σε ενα θεμα που δεν καταλαβαινω την χρηστικοτητα του( ουτε καν για τον t.s ,αφου εξαφανιστηκε χωρις να δει απαντησεις στο "προβλημα" του) Η αληθεια ειναι οτι μας έκανε μεγαλη ζημια... καταπιαμε το δολωμα μαζι με το σχοινι και το βαριδι. Μιλαμε για την απατη του αιωνα. Πιο πολυ με πειραξε που εξαφανιστηκε η σταβι να σου πω την αληθεια οταν της ειπαμε οτι για να λεει συνεχεια για τους μαλακες πρωην της μαλλον έχει έφεση σε αυτα τα βιτσια 1
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι μας έκανε μεγαλη ζημια... καταπιαμε το δολωμα μαζι με το σχοινι και το βαριδι. Μιλαμε για την απατη του αιωνα. Πιο πολυ με πειραξε που εξαφανιστηκε η σταβι να σου πω την αληθεια οταν της ειπαμε οτι για να λεει συνεχεια για τους μαλακες πρωην της μαλλον έχει έφεση σε αυτα τα βιτσια Ειρωνεια;;;
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ειρωνεια;;; Θες να ανοιξω και εγω ενα πολυ σοβαρο θρεντ? θα λεει γιατι ο κοσμος απεξω κανει το δυσκολο ενω μεσα στα φορουμ ειναι λαλιστατος. Και ειδικα οι γκομενες. Δεν μου φαινεται καθολου τρολοθρεντ εχει εναν βασιμο προβληματισμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις