xpapias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Οτι λέει ο τίτλος. Προτιμάτε τις δυναμικές ή τις "γατούλες"; Τα τελευταία χρόνια έχω βρεθεί - καλώς ή κακώς - σε ένα περιβάλλον με αναλογία 50% γυναίκες 50% άνδρες. Οι γυναίκες - καλώς ή κακώς - είναι κατά κανόνα ωραίες (όπως θα έλεγε και ο Muchacho ο μέσος όρος είναι πάνω από 7.5 ή 8). Πολύ επαγγελματίες με ότι αυτό συνεπάγεται. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι χάνουν οποιοδήποτε ίχνος θηλυκότητας - όσο και σεξιστικό και αν ακούγεται. Το χειρότερο, βλέπω ότι δεν αφιερώνουν ιδιαίτερο χρόνο στην οικογένεια και κυρίως τα παιδιά. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι η γυνάικα πρέπει να εργάζεται για να παράγει, να βγάζει χρήματα, να κάνει το κέφι της, να ξεφεύγει. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διατηρεί και τη θηλυκότητα της, να μη βγάζει ένα στυλ μοντέλο (πασαρέλας) - ρομπότ επαγγελματίας. Ποιά η γνώμη σας; Παράκληση να μείνουμε σε αυτό το φάσμα και όχι σε άλλες ιδιότητες (ψηλες - κοντές, χοντρές - λεπτές, κλπ)
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 1.65 με μακριά πόδια, φακίδες, φυσική κοκκινομάλα, πρασινομάτα ή γκριζομάτα, χυμώδης. Ντροπαλή, σπουδαγμένη και οικονομικά ανεξάρτητη. Oh wait, δεν είμαι άντρας! 5
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 1.65 με μακριά πόδια, φακίδες, φυσική κοκκινομάλα, πρασινομάτα ή γκριζομάτα, χυμώδης. Ντροπαλή, σπουδαγμένη και οικονομικά ανεξάρτητη. Oh wait, δεν είμαι άντρας! Και πολυ μετριοφρων. 6
*nenya* Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πάπια εσύ δηλαδή θες να τα κάνουμε όλα και να συμφέρουμε ε; :Ρ δύσκολα μας βάζεις όμως 2
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Αν μιλάμε για οικογένειες με παιδιά νομίζω είναι καλό να μην δουλεύει η γυναίκα τα πρώτα χρόνια. Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα βέβαια. (Και αν δεν γίνεται και με το ζόρι).
Bspus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Περιεγραψες τη δυναμικη. Η "γατουλα" τι χαρακτηριστικα εχει? Ελπιζω οχι την οικογενεια ως αυτοσκοπο.
g_alkis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Οποιαδήποτε δεν αποκαλεί τη φίλη της "ρε μαλάκα" ή δεν νιαουρίζει 9
Mau-Maus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Να μην μιλάει πολύ να μην ζηλεύει καθόλου να βλέπει μπαλα να είναι πάρα πολύ καλή στις πίτες !! Ολα τα άλλα διορθώνονται στην πορεία .. 2
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Αμα σε γουστάρουν πραγματικά ολες ιδανικές γινονται ! 3
totem_lost Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Να μην μιλάει πολύ να μην ζηλεύει καθόλου να βλέπει μπαλα να είναι πάρα πολύ καλή στις πίτες !! Ολα τα άλλα διορθώνονται στην πορεία .. 8
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 κατα καιρούς στην παρέα μου συζητούνται κάτι τέτοια όσων αφορά τις γυναίκες, είτε για τον εξωτερικό είτε για τον εσωτερικό τους "κόσμο" (νταξ συνήθως για τον εξωτερικό) και κάτι που με προβληματίζει είναι οτι μου αρέσουν... όλες!! (σε λογικά πλαίσια). σεβαστή η γνώμη μου απο την παρέα με το κλασικό επιχείρημα "δηλαδή την άλλη που δεν είναι πχ ψιλή και είναι κοντή δεν την πηδάς?" και κάπου εκεί πάει περίπατο όλη η επιστημονική ανάλυση περι προτιμήσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις