Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λέει ο τίτλος. Προτιμάτε τις δυναμικές ή τις "γατούλες";

Τα τελευταία χρόνια έχω βρεθεί - καλώς ή κακώς - σε ένα περιβάλλον με αναλογία 50% γυναίκες 50% άνδρες. Οι γυναίκες - καλώς ή κακώς - είναι κατά κανόνα ωραίες (όπως θα έλεγε και ο Muchacho ο μέσος όρος είναι πάνω από 7.5 ή 8). Πολύ επαγγελματίες με ότι αυτό συνεπάγεται. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι χάνουν οποιοδήποτε ίχνος θηλυκότητας - όσο και σεξιστικό και αν ακούγεται. Το χειρότερο, βλέπω ότι δεν αφιερώνουν ιδιαίτερο χρόνο στην οικογένεια και κυρίως τα παιδιά.

Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι η γυνάικα πρέπει να εργάζεται για να παράγει, να βγάζει χρήματα, να κάνει το κέφι της, να ξεφεύγει. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διατηρεί και τη θηλυκότητα της, να μη βγάζει ένα στυλ μοντέλο (πασαρέλας) - ρομπότ επαγγελματίας.

Ποιά η γνώμη σας;

Παράκληση να μείνουμε σε αυτό το φάσμα και όχι σε άλλες ιδιότητες (ψηλες - κοντές, χοντρές - λεπτές, κλπ)

Δημοσ.

1.65 με μακριά πόδια, φακίδες, φυσική κοκκινομάλα, πρασινομάτα ή γκριζομάτα, χυμώδης. Ντροπαλή, σπουδαγμένη και οικονομικά ανεξάρτητη.

Oh wait, δεν είμαι άντρας!

• Like 5
Δημοσ.

1.65 με μακριά πόδια, φακίδες, φυσική κοκκινομάλα, πρασινομάτα ή γκριζομάτα, χυμώδης. Ντροπαλή, σπουδαγμένη και οικονομικά ανεξάρτητη.

Oh wait, δεν είμαι άντρας!

Και πολυ μετριοφρων.

• Like 6
Δημοσ.

Πάπια εσύ δηλαδή θες να τα κάνουμε όλα και να συμφέρουμε ε;

:Ρ δύσκολα μας βάζεις όμως

• Like 2
Δημοσ.

Αν μιλάμε για οικογένειες με παιδιά νομίζω είναι καλό να μην δουλεύει η γυναίκα τα πρώτα χρόνια. Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα βέβαια. (Και αν δεν γίνεται και με το ζόρι).

Δημοσ.

Περιεγραψες τη δυναμικη. Η "γατουλα" τι χαρακτηριστικα εχει? Ελπιζω οχι την οικογενεια ως αυτοσκοπο.

Δημοσ.

Να μην μιλάει πολύ

να μην ζηλεύει καθόλου

να βλέπει μπαλα

να είναι πάρα πολύ καλή στις πίτες !!

Ολα τα άλλα διορθώνονται στην πορεία ..

• Like 2
Δημοσ.

Να μην μιλάει πολύ

να μην ζηλεύει καθόλου

να βλέπει μπαλα

να είναι πάρα πολύ καλή στις πίτες !!

Ολα τα άλλα διορθώνονται στην πορεία ..

sex_doll.jpg

• Like 8
Δημοσ.

κατα καιρούς στην παρέα μου συζητούνται κάτι τέτοια όσων αφορά τις γυναίκες, είτε για τον εξωτερικό είτε για τον εσωτερικό τους "κόσμο" (νταξ συνήθως για τον εξωτερικό) και κάτι που με προβληματίζει είναι οτι μου αρέσουν... όλες!! (σε λογικά πλαίσια).

σεβαστή η γνώμη μου απο την παρέα με το κλασικό επιχείρημα "δηλαδή την άλλη που δεν είναι πχ ψιλή και είναι κοντή δεν την πηδάς?" και κάπου εκεί πάει περίπατο όλη η επιστημονική ανάλυση περι προτιμήσεων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...