LongTom Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 κι εγω προτιμω τους αντρες που δουλευουν βγαζουν χρηματα, κανουν το κεφι τους, αλλα στο τελος της ημερας θα ριξουν κι ενα τριψιμο στο μπανιο, θα πλυνουν και τα πιατα και θα μαγειρεψει κι ενα φαγητο να εχω να φαω μιας και γυριζω πιο αργα απ αυτον στο σπιτι..... Εσύ τι φτιάνεις στο σπίτι όταν γυρίσεις τελικά;
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Nα μην ζηλευει την Lara και να αντιλαμβανεται πληρως την ιεροτητα του Μουντιαλ κι εγω προτιμω τους αντρες που δουλευουν βγαζουν χρηματα, κανουν το κεφι τους, αλλα στο τελος της ημερας θα ριξουν κι ενα τριψιμο στο μπανιο, θα πλυνουν και τα πιατα και θα μαγειρεψει κι ενα φαγητο να εχω να φαω μιας και γυριζω πιο αργα απ αυτον στο σπιτι..... Εμπιστευεσαι την ζωη σου στα χερια μας ? Μα τοση αγαπη για το ανδρικο φυλο ? 1
christopoulosc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 "Οσον αφορά το θέμα των παιδιών, σωστή η παρατήρηση. Οι παντρεμένοι συνέχεια χρησιμοποιούν το επιχείρημα αυτό για να μην δουλέψουν όσοι οι άλλοι. Συνέχεια τους ακούω στο τηλέφωνο με τα παιδιά εν ώρα εργασίας... ή ζητάνε ειδική μεταχείριση και διευκολύνσεις σε όλους τους τομείς" Καλημέρα και από εμένα,δεν είδα δυστυχώς πιο παιδί το έχει γράψει και απόλυτα σεβαστή ως γνώμη προφανώς,αλλά ας μην επιδιδόμεθα στο γνωστό sport του τσουβαλιάσματος...Δεν γνωρίζω τους χώρους εργασίας σας ή την επαγγελματική σας ιδιότητα,αλλά δεν ισχύουν παντού τα πάντα...Δουλεύω 2 φορές πιο σκληρά από τους ελευθερους στο δικό μου χώρο,με προφανέστατα καλύτερο performance,και πιστέψτε με δεν λουφάρεις ούτε ειδική μεταχείριση παρέχεται σε κανέναν παντρεμένο ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ,ίσα ίσα.... Και εμείς κάποτε ελεύθεροι είμαστε ;-))))0 Ως input στο θέμα,κάπου σε αυτό τον πλανήτη υπάρχει ένα ταίρι για τον καθένα,τυχεροί αυτοί που θα το βρουν,οι άλλοι περάστε καλά κατά την αναζήτηση και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ...Όλα τα άλλα θα τα βρείτε.... 1
mentoras99 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ελληνίδες παιδια...ζωή χαρισάμενη!!!! Αυτές και οι Αμερικάνες! Γκαραντί επιτυχία!
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μόνο μια προτίμηση. Να μου αρέσει. Τίποτα άλλα δεν με ενδιαφέρει. Από όλα είχα μέχρι τώρα. Από αντικειμενικά άσχημες μέχρι μοντέλα. Το τι θα με τραβήξει σε κάποια είναι διαφορετικό από τη μια στην άλλη.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Όχι απαραίτητα καταλαβαίνεις όμος τν λογική μου
Mau-Maus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εγώ που είμαι μέτρια εμφανισιακά και αρκετά κυνική, δέχομαι πεσίματα στην δουλειά. Φαντάσου οι 7.5 - 8 .....Πάντως εσάς τις πολύ μέτριες σας προτιμούν όσοι θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, οι 7.5/8 φέρνουν μπελάδες νομίζουν. Εγώ δεν συμφωνώ, πιστεύω πως οι μέτριες την κάνουν πιο εύκολα την πουστιτσα, είναι πιο ευάλωτες στους πειρασμούς για επιβεβαίωση περισσότερο.. Επίσης μην συγκρίνεις τα πεσίματα, εσύ μπορεί να έχεις περισσότερα, πολλοί κολλάνε να πάνε στις πολύ εμφανίσιμες μυρίζονται την απόρριψη και κλάνουν μέντες αν και δεν θα έπρεπε ~μέγα λάθος~ και οι κούκλες να τον φάνε θέλουν.. 1
evabb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εσύ τι φτιάνεις στο σπίτι όταν γυρίσεις τελικά; εγω φερνω τα λεφτα στο σπιτι. γιατι να κανω και δουλειες;
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι η γυνάικα πρέπει να εργάζεται για να παράγει, να βγάζει χρήματα, να κάνει το κέφι της, να ξεφεύγει. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διατηρεί και τη θηλυκότητα της, να μη βγάζει ένα στυλ μοντέλο (πασαρέλας) - ρομπότ επαγγελματίας. http://direct-ns.rhap.com/imageserver/v2/albums/Alb.154184389/images/500x500.jpg 1
groot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ε μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας. Σιγά να μην πάω και για μπάσκετ με την γκόμενα ή συζητάω για τις καινοτομίες που έφερε η Angular 2. Right to the point! Γιατί, όπως γνωρίζουμε, η γυναίκα είναι για sex, μαγείρεμα, δουλειές και μόστρα στην καφετέρια (για αυτό και οι βαθμολογίες "7άρι", "10άρι" κτλ). Όταν λένε οι γυναίκες ότι τις βλέπουν οι άντρες μόνο για sex, τότε οι περισσότεροι νομίζουν ότι η λύση είναι να συζητήσουν μαζί τους πολιτικά ή να τις ρωτάνε για περισσότερα πράγματα (π.χ. όπως θα κάνανε εάν είχαν καλύτερη σχέση με την μάνα τους). Και μετά, έρχονται οι ομοφυλόφιλοι και λένε ότι είναι απελευθερωμένοι στο sex και οι περισσότεροι φαντάζονται παρτούζες, ρωμαϊκά όργια κτλ. Το γεγονός να είναι ο ερωτικός σου σύντροφος και φίλος περνάει ως ούτε καν φανταστικό σενάριο. Έχοντας ως φίλο τον ερωτικό σου σύντροφο καταπιέζεις λιγότερο ακόμα και την ερωτική σου φαντασία. Για αυτό και τα περισσότερα αγοράκια κερατώνουν... γιατί η γυναίκα είναι άλλο από τον φίλο. Και για αυτό οι ομοφυλόφιλοι (κατά μέσο όρο) είναι πιο σεξουαλικά απελευθερωμένοι... γιατί έχουν μάθει να κάνουν παρέα με άτομα που τους έλκουν και σεξουαλικά. Έτσι, με την σύντροφό του ένας άντρας είναι πολύ φυσιολογικό να παίζει Minecraft... να μιλάει για αυτά που του αρέσουν (από MATLAB μέχρι Laravel), να πηγαίνει για σπορ και έχοντας την πληρότητα σε όλους τους κοινωνικούς και recreational τομείς να αφήνεται ελεύθερος και στον ερωτικό. Δεν μπορώ να πω ότι "φταίνε" οι Έλληνες... πιο πολύ θα έλεγα ότι παίρνει πολλές γενιές να φύγει η πραγματική μαντίλα/τσαντόρ που βλέπουν οι Έλληνες άντρες πάνω στις Ελληνίδες γυναίκες. Υ.Γ. Επίσης βοηθάνε και τα στερεότυπα που έχουν τα αγοράκια στις παρέες τους... Ρόλοι εξουσίας που μόνο σκοπό έχουν την αυτοεπιβεβαίωση που κάποιος είτε δεν βρήκε από τους γονείς του ή δεν μπόρεσε να την βρει ο ίδιος για τον εαυτό του και βάσει της ζωής του μέχρι τώρα δεν πρόκειται από πουθενά να την βρει (π.χ. εργασία, επιτεύγματα κτλ). Άρα την αποζητεί απεγνωσμένα από τους άλλους, π.χ. μπάσκετ με τους φίλους με κορύφωση της διασκέδασης το να αποδειχθεί κάποιος καλύτερος από τους άλλους ή να κερδίσει η ομάδα του. Το να γίνει ωραίο παιχνίδι και παιχνίδι μόνο για το παιχνίδι δεν παίζει και τόσο συχνά. Και όλο αυτό αντικατοπτρίζεται στα μπάχαλα των οπαδών, στον τρόπο που ψηφίζουν, στο εάν μία "γκόμενα" είναι 8άρι ή 10άρι (χωρίς να περνάει από το μυαλό πόσο απαίσιο είναι κανείς να αναφέρεται σε ανθρώπους με αριθμούς και βαθμολογίες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ομορφιά και βαθμολογία αυτής), στο "και αυτές να τον φάνε θέλουν", "πόσα κιλά σήκωσες σήμερα" κτλ κτλ. 13
Iris_89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Right to the point! Γιατί, όπως γνωρίζουμε, η γυναίκα είναι για sex, μαγείρεμα, δουλειές και μόστρα στην καφετέρια (για αυτό και οι βαθμολογίες "7άρι", "10άρι" κτλ). Όταν λένε οι γυναίκες ότι τις βλέπουν οι άντρες μόνο για sex, τότε οι περισσότεροι νομίζουν ότι η λύση είναι να συζητήσουν μαζί τους πολιτικά ή να τις ρωτάνε για περισσότερα πράγματα (π.χ. όπως θα κάνανε εάν είχαν καλύτερη σχέση με την μάνα τους). Και μετά, έρχονται οι ομοφυλόφιλοι και λένε ότι είναι απελευθερωμένοι στο sex και οι περισσότεροι φαντάζονται παρτούζες, ρωμαϊκά όργια κτλ. Το γεγονός να είναι ο ερωτικός σου σύντροφος και φίλος περνάει ως ούτε καν φανταστικό σενάριο. Έχοντας ως φίλο τον ερωτικό σου σύντροφο καταπιέζεις λιγότερο ακόμα και την ερωτική σου φαντασία. Για αυτό και τα περισσότερα αγοράκια κερατώνουν... γιατί η γυναίκα είναι άλλο από τον φίλο. Και για αυτό οι ομοφυλόφιλοι (κατά μέσο όρο) είναι πιο σεξουαλικά απελευθερωμένοι... γιατί έχουν μάθει να κάνουν παρέα με άτομα που τους έλκουν και σεξουαλικά. Έτσι, με την σύντροφό του ένας άντρας είναι πολύ φυσιολογικό να παίζει Minecraft... να μιλάει για αυτά που του αρέσουν (από MATLAB μέχρι Laravel), να πηγαίνει για σπορ και έχοντας την πληρότητα σε όλους τους κοινωνικούς και recreational τομείς να αφήνεται ελεύθερος και στον ερωτικό. Δεν μπορώ να πω ότι "φταίνε" οι Έλληνες... πιο πολύ θα έλεγα ότι παίρνει πολλές γενιές να φύγει η πραγματική μαντίλα/τσαντόρ που βλέπουν οι Έλληνες άντρες πάνω στις Ελληνίδες γυναίκες. Υ.Γ. Επίσης βοηθάνε και τα στερεότυπα που έχουν τα αγοράκια στις παρέες τους... Ρόλοι εξουσίας που μόνο σκοπό έχουν την αυτοεπιβεβαίωση που κάποιος είτε δεν βρήκε από τους γονείς του ή δεν μπόρεσε να την βρει ο ίδιος για τον εαυτό του και βάσει της ζωής του μέχρι τώρα δεν πρόκειται από πουθενά να την βρει (π.χ. εργασία, επιτεύγματα κτλ). Άρα την αποζητεί απεγνωσμένα από τους άλλους, π.χ. μπάσκετ με τους φίλους με κορύφωση της διασκέδασης το να αποδειχθεί κάποιος καλύτερος από τους άλλους ή να κερδίσει η ομάδα του. Το να γίνει ωραίο παιχνίδι και παιχνίδι μόνο για το παιχνίδι δεν παίζει και τόσο συχνά. Και όλο αυτό αντικατοπτρίζεται στα μπάχαλα των οπαδών, στον τρόπο που ψηφίζουν, στο εάν μία "γκόμενα" είναι 8άρι ή 10άρι (χωρίς να περνάει από το μυαλό πόσο απαίσιο είναι κανείς να αναφέρεται σε ανθρώπους με αριθμούς και βαθμολογίες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ομορφιά και βαθμολογία αυτής), στο "και αυτές να τον φάνε θέλουν", "πόσα κιλά σήκωσες σήμερα" κτλ κτλ. Παίζει ρόλο για το τι θέλει κάποιος μια γυναίκα. Αν την θέλει για υποκατάστατο της μάνας του (μαγείρεμα/καθάρισμα/κανάκεμα) με bonus το σεξ, ε τι να κάτσει να μιλήσει μαζί της? Αφού την έχει επιλέξει για συγκεκριμένα πράγματα. *barf*
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Και όσο οι μανούλες δασκαλεύουν τις κόρες τους "να βρεις ένα καλό παιδί με πορτοφόλι" ή οι πατεράδες "η κόρη μου η little princess" τόσο θα υπάρχουν και τα άλλα φαινόμενα που λες κύριε Groot. Δεν είναι δα ότι οι γενιές μετά τα 60's καταπιέστηκαν κιόλας. Κατάλοιπα μάθησης είναι αυτά τα οποία φυσικά ισχύουν (πανίσχυρα κιόλας) και σήμερα. 1
groot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Γραφόμενα Iris... γραφόμενα. Όχι λεγόμενα. Και όσο οι μανούλες δασκαλεύουν τις κόρες τους "να βρεις ένα καλό παιδί με πορτοφόλι" ή οι πατεράδες "η κόρη μου η little princess" τόσο θα υπάρχουν και τα άλλα φαινόμενα που λες κύριε Groot. Μαζί σου... εάν έφταιγε μόνο η μία πλευρά δεν θα συντηρούνταν το φαινόμενο. Αναγκαστικά θα υπήρχε αλλαγή συμπεριφορών λόγω ανάγκης. Αλλά εδώ το thread είναι από την αντρική πλευρά, οπότε αυτή σχολίασα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις