ZAFIRIOSNT Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Αμα σε γουστάρουν πραγματικά ολες ιδανικές γινονται ! η τουλάχιστο υποκρίνονται τις ιδανικές 1
censOred Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μ'αρέσει ο τύπος της δυναμικής γυναίκας.Αν έχει ανασφάλειες,να προσπαθεί να τις ξεχνά.Να μπορούμε να ανοίξουμε διαφόρων ειδών συζητήσεις και να έχει τόσες εμπειρίες στην ζωή της όσες και εγώ..Δεν με νοιάζει αν είναι ψηλή ή κοντή,εχώ όμως αδυναμία στο ξανθό μαλλί.
theoritikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 1.65 με μακριά πόδια, φακίδες, φυσική κοκκινομάλα, πρασινομάτα ή γκριζομάτα, χυμώδης. Ντροπαλή, σπουδαγμένη και οικονομικά ανεξάρτητη. Oh wait, δεν είμαι άντρας! Marry me
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 κατα καιρούς στην παρέα μου συζητούνται κάτι τέτοια όσων αφορά τις γυναίκες, είτε για τον εξωτερικό είτε για τον εσωτερικό τους "κόσμο" (νταξ συνήθως για τον εξωτερικό) και κάτι που με προβληματίζει είναι οτι μου αρέσουν... όλες!! (σε λογικά πλαίσια). σεβαστή η γνώμη μου απο την παρέα με το κλασικό επιχείρημα "δηλαδή την άλλη που δεν είναι πχ ψιλή και είναι κοντή δεν την πηδάς?" και κάπου εκεί πάει περίπατο όλη η επιστημονική ανάλυση περι προτιμήσεων. Φιλε θα πω κατι πραγματικο που θα σε κανει να νιώσεις καλυτερα .... αμα ακουγες τι λενε σε μια γυναικεια συζητηση μολις τις εβλεπες μετα να στο παιζουν καθωςπρεπει θα έσκαγες στα γέλια! 3
Mau-Maus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Να μην είναι νευρική. Το πιο βασικό για εμένα. αυτο και για τον αντρα ειναι βασικο 1
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 η τουλάχιστο υποκρίνονται τις ιδανικές Ιδανικες απο την αποψη οτι δεν θα σε δυσκολεψουν καθολου. Γενικα πιστευω οτι αυτο που λενε "Κυνηγησε την να τη καταφερεις" ειναι πιπα. Αμα η άλλη σε γουσταρει δεν θα ρισκάρει να σε ταλαιπωρήσει. Κατα τα αλλα δεν ευθυνεσαι εσυ για τον χαρακτηρα της ουτε θα τον αλλαξει για σενα ουτε για την ιδια δεν θα μπορουσε να τον αλλαξει ευκολα. Εχω απο ενα φιλο περιπτωση γνωριστηκαν ... βγηκαν μέσα σε μια εβδομάδα τα έφτιαξαν και τωρα ειναι μαζι 7 χρονια! Ουτε σε κυνηγαω ουτε με κυνηγας ουτε αλλες τέτοιες μαλακιες. 5
skiabox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Mau-Maus : Και πως γίνεται όλοι οι νευρικοί άντρες που ξέρω να είναι παντρεμένοι και οι ήσυχοι όχι;
Mau-Maus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Mau-Maus : Και πως γίνεται όλοι οι νευρικοί άντρες που ξέρω να είναι παντρεμένοι και οι ήσυχοι όχι; Νευρικοί γίνονται αφού πιαστούν κορόιδο , αφού παντρευτούν δηλαδή !!! Και γω που είμαι ήσυχος άνθρωπος ελεύθερος είμαι, αν ήμουν παντρεμένος πιθανόν να ήμουν μες τα νευρά . 2
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Mau-Maus : Και πως γίνεται όλοι οι νευρικοί άντρες που ξέρω να είναι παντρεμένοι και οι ήσυχοι όχι; Γιατι οι γυναικες ειναι ανωμαλες ρε φιλε δεν το εχεις καταλαβει
skiabox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Γιατι οι γυναικες ειναι ανωμαλες ρε φιλε δεν το εχεις καταλαβει Καλά μη νομίζεις ότι περνάνε καλά με τους νευρικούς άνδρες όμως. Κάθε μέρα ψυχική ταλαιπωρία. Ας πρόσεχαν.
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δεν διαφωνώ, και γω που είμαι ήσυχος άνθρωπος ελεύθερος είμαι, αν ήμουν παντρεμένος πιθανόν να ήμουν μες τα νευρά .. νευρικοί γίνονται αφού πιαστούν κορόιδο , αφού παντρευτούν δηλαδή !!! Εμενα μου τη σπάει που ειμαι 30 χρονων και με πρηζουν με το γαμο και ολο λενε στη δουλεια εσυ εισαι ελευθερος θα πας να κοιμηθεις μετα εγω θα παω να κοιτάξω τα παιδια.... σου πε κανεις να κανεις παιδια μου έρχεται να τους πω???? απο τα 30 σου? φιλε εγω παω σπιτι τρωω πεφτω τη ξαπλάρω σηκωνομαι απογευμα παω κανω τη γυμναστικη μου και στα @@ μου ολα!!! Επισης θελω να κανω και κανα μεταπτυχιακο οποτε ψιλοδιαβάζω κιολας εχω πολυ χρονο επειδη δεν εχω Ουτε παιδια ουτε σκυλια ουτε τιποτα! Καλά μη νομίζεις ότι περνάνε καλά με τους νευρικούς άνδρες όμως. Κάθε μέρα ψυχική ταλαιπωρία. Ας πρόσεχαν. Και ομως ρε φιλε δεν τους χωριζουνε .... επειδη θέλουν να εχουν κάποιον να τσακωνονται ανώμαλες ρε μλκ πως το λενε ψυχοπαθεις! Δεν ειχα τσακωθει ποτε με τη πρωην μου και με χωρισε το αντιλαμβανεσαι? ανωμαλες ρε οσο πιο ηρεμος εισαι και δεν πειράζεις τις ενοχλει 5
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Κατα τα αλλα δεν ευθυνεσαι εσυ για τον χαρακτηρα της ουτε θα τον αλλαξει για σενα ουτε για την ιδια δεν θα μπορουσε να τον αλλαξει ευκολα. δεν διαφωνώ, δεν θα τον αλλάξει, αλλά εκ πείρας μίλησα για την υποκρισία της "αλλαγής" καθώς το είδα σε αρκετές που καταπίεζαν τον εαυτό τους σε σχέσεις και καναδύο φορές και με εμένα, αλλά win win win win win... αξία ανεκτίμητη
skiabox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 DDevil : Αν τσακώνεσαι κάθε μέρα κάνεις κακό στην υγεία σου πάντως. Ποιος ξέρει πόσα χρόνια ζωής σου κόβει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις