DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μεγάλα βυζγια να έχει.... Εγω πλεον ξέρεις τι εξηγηση θα ηθελα???? να μην τσακωνομαστε ποτε να μη με πρηζει βασικα να μη γκρινιάζει απλα ρε παιδι μου να βγαινουμε να περνάμε καλα και να κάνουμε σεξ!!! Αυτο τιποτα αλλο βαριέμαι πολυ τις γκρινιες και αυτες τις μαλακιες. Και οτι ειναι να έρθει απο συναισθηματικο ή πιο σταθερο θα έρθει απο μονο του. Αντε πες το αυτο σε γυναικα!!!! χαχαχα DDevil : Αν τσακώνεσαι κάθε μέρα κάνεις κακό στην υγεία σου πάντως. Ποιος ξέρει πόσα χρόνια ζωής σου κόβει αυτό. Τιποτα ρε δεν ασχολουμαι καθολου εγω την αλλη το καλοκαιρι την αφησα και γκρινιαζε μονη της και μετα μου ακυρωσε το ραντεβου που ελεγα σε ενα αλλο θρεντ και απο εκει και μετά που καταλαβε οτι δεν μασάω τα σπάσαμε και εκανε τη δυσκολη. Πωπω ποσο τις βαριεμαι αυτες τις μαλακιες ποοοσο τις βαριεμαι
Norone92 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Προσωπική αδυναμία οι κοκκινομάλες (να τους πάει όμως εννοείται). Οπωσδήποτε δυναμική και ευφυής (και άρα ανοιχτόμυαλη). Στα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Κανέναν. Οι σχέσεις είναι θέμα τύχης και δεν θα καθοριστούν τα χαρακτηριστικά της γυναίκας από το τι προτιμάω εγώ. 2
Vapir Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 εμφανισιακά απλά να μην είναι χοντρή , δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις. Να προσέχει τον εαυτό της απλά χωρίς κάτι ιδιαίτεροτο σημαντικό να είναι καλή για να με φέρνει στα ίσια μου, αν είναι σαν εμένα πειραγμένη θα υπάρχει πρόβλημα 4
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 εμφανισιακά απλά να μην είναι χοντρή , δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις. Να προσέχει τον εαυτό της απλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο το σημαντικό να είναι καλή για να με φέρνει στα ίσια μου, αν είναι σαν εμένα πειραγμένη θα υπάρχει πρόβλημα σώθηκες...
Mau-Maus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Οι σχέσεις είναι θέμα τύχης και δεν θα καθοριστούν τα χαρακτηριστικά της γυναίκας από το τι προτιμάω εγώ. Οι γνωριμίες είναι θέμα τύχης, όχι οι σχέσεις ! τις σχέσεις εμείς τι καθορίζουμε ανάλογα με τα θέλω και τις προτιμήσεις μας, εκτός και αν λειτουργούμε στην τύχη οπότε και είμαστε τύχη οτιναναι άνθρωποι και κάνουμε σχέση με οτι ~κατά τύχη~ βρεθεί μπροστά μας! 1
revolver1990 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Γουστάρω ανώμαλες. (Για ευνόητους λόγους) 3
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Οι γνωριμίες είναι θέμα τύχης, όχι οι σχέσεις ! τις σχέσεις εμείς τι καθορίζουμε ανάλογα με τα θέλω και τις προτιμήσεις μας, εκτός και αν λειτουργούμε στην τύχη οπότε και είμαστε τύχη οτιναναι άνθρωποι ! Τις γνωριμιες πρεπει δεν ενδιαφερθεις να τις κάνεις απο μονος σου ομως αμα πχ δεν μιλάς και σε καμια ή δεν προσπαθεις να βγάλεις καμια για καμια βολτα .... απλα οσες περισσοτερες γνωριζεις τοσο μεγαλωνεις τις πιθανοτητες να κάτσεις σε μια καλη περιπτωση για τα δικα σου γουστα. Γιατι ειναι και θεμα γουστων οκ. Αν πχ εσυ μεσα σε 1 μηνα το έχεις βάλει στοχο να κάνεις ενα διακριτικο πέσιμο σε καμια 10αρια τοτε το χρονο ειναι πάνω απο 100 γνωριμιες. Μολις βρεις αυτο που θελεις σταματάς και το ψάξιμο.
stavi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Οτι λέει ο τίτλος. Προτιμάτε τις δυναμικές ή τις "γατούλες"; Τα τελευταία χρόνια έχω βρεθεί - καλώς ή κακώς - σε ένα περιβάλλον με αναλογία 50% γυναίκες 50% άνδρες. Οι γυναίκες - καλώς ή κακώς - είναι κατά κανόνα ωραίες (όπως θα έλεγε και ο Muchacho ο μέσος όρος είναι πάνω από 7.5 ή 8). Πολύ επαγγελματίες με ότι αυτό συνεπάγεται. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι χάνουν οποιοδήποτε ίχνος θηλυκότητας - όσο και σεξιστικό και αν ακούγεται. Το χειρότερο, βλέπω ότι δεν αφιερώνουν ιδιαίτερο χρόνο στην οικογένεια και κυρίως τα παιδιά. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι η γυνάικα πρέπει να εργάζεται για να παράγει, να βγάζει χρήματα, να κάνει το κέφι της, να ξεφεύγει. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διατηρεί και τη θηλυκότητα της, να μη βγάζει ένα στυλ μοντέλο (πασαρέλας) - ρομπότ επαγγελματίας. Ποιά η γνώμη σας; Παράκληση να μείνουμε σε αυτό το φάσμα και όχι σε άλλες ιδιότητες (ψηλες - κοντές, χοντρές - λεπτές, κλπ) δεν έχουν χάσει τη θηλυκότητά τους μάλλον εσύ το βλέπεις έτσι Μην ξεχνάς ότι είναι στο χώρο της δουλειάς τους και πρέπει να ειναι σοβαρές.. η σωστη επαγγελματίας όμως είναι σωστή και έξω απο αυτόν.... το καταλαβαίνω κι εγώ πόσο πολύ σε αλλάζει η δουλειά. θέλεις να δείχνεις σοβαρος, φερέγγυος και ώριμος. Σκληρή, και ένα σωρό άλλα. Δε θα πας στο χώρο της δουλειάς σου να το παίξεις γατούλα τι είσαι καμιά ανισόρροπη; 2
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Maus, νομίζω ότι εννοεί ότι ενώ μπορεί θεωρητικά να έχεις κάποια στάνταρ και κάποιες προτιμήσεις στην πράξη να τύχει να ταιριάξεις με ένα τελείως διαφορετικό άτομο. Εγώ τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα και συμφώνησα
DDevil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν έχουν χάσει τη θηλυκότητά τους μάλλον εσύ το βλέπεις έτσι Μην ξεχνάς ότι είναι στο χώρο της δουλειάς τους και πρέπει να ειναι σοβαρές.. η σωστη επαγγελματίας όμως είναι σωστή και έξω απο αυτόν.... το καταλαβαίνω κι εγώ πόσο πολύ σε αλλάζει η δουλειά. θέλεις να δείχνεις σοβαρος, φερέγγυος και ώριμος. Σκληρή, και ένα σωρό άλλα. Δε θα πας στο χώρο της δουλειάς σου να το παίξεις γατούλα τι είσαι καμιά ανισόρροπη; Εγω παλι γιατι στη δουλεια μου ειμαι άνετος και κουλ και δεν κατσαδιάζω κοσμο για μαλακιες? μαλλον ειναι θεμα χαρακτηρα. Πολυ σοβαρες οι γυναικες πάντως συμφωνω και εγω ... καμια φορα κλειδωνονται σε ενα γραφειο και κουτσομπολεύουν για καμια ωρα! Οταν δεν έχει δουλεια και καλά. Δηλαδη με λιγα λογια μας λες πως αμα πέσουμε σε γυναικα προισταμενη επειδη εχετε ανασφαλειες την γαμησαμε. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2016 από DDevil
mary Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Να μην μιλάει πολύ να μην ζηλεύει καθόλου να βλέπει μπαλα να είναι πάρα πολύ καλή στις πίτες !! Ολα τα άλλα διορθώνονται στην πορεία .. Μια σιλικονατη θες εσύ, όχι άνθρωπο!
bedazzled Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μια σιλικονατη θες εσύ, όχι άνθρωπο! Μπορεί και να την έχει βρει ήδη αυτή που λέει, δεν το ξέρουμε. 1
*nenya* Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Γυναίκα gamer κανείς σας δεν προτιμά ρε; Ντροπή, είμαστε και σε τεχνολογικό φόρουμ υποτίθεται :Ρ 2
GreekMonkey Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Γυναίκα gamer κανείς σας δεν προτιμά ρε; Ντροπή, είμαστε και σε τεχνολογικό φόρουμ υποτίθεται :Ρ Ε μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας. Σιγά να μην πάω και για μπάσκετ με την γκόμενα ή συζητάω για τις καινοτομίες που έφερε η Angular 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις