Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου γράψει όποιος γνωρίζει, σε τι τιμές πρέπει να κυμαίνεται μια μέση καλή τιμή ping. Παρεμπιπτόντως, στο speedtest.net μου δίνει ping στα 34ms (με 7.83mbps download speed) και στο pingtest.net ακριβώς μετά μου δίνει ping 133ms και jitter 30 ms. Τελικά,γνωρίζετε ποιά τιμή ping ισχύει για την σύνδεσή μου; Και αν οι παραπάνω τιμές είναι στο επιτρεπόμενο καλό όριο ή αρκετά χαμηλότερες ή υψηλότερες;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποια στάνταρ τιμή ping που έχεις αλλά εξαρτάται από τον server που συνδέεσαι.

Από εκεί και πέρα τα όρια τα θέτεις εσύ ανάλογα τις απαιτήσεις σου.

Ο,τιδήποτε πάνω από 100ms μπορείς να το θεωρείς υψηλό αλλά αν είσαι gamer πχ μπορεί και τα 50 να είναι ψηλά.

Ή από την άλλη μπορεί να μη σε νοιάζει καθόλου λόγω της χρήσης που κάνεις.

Είναι κάτι υποκειμενικό και σχετικό...

• Like 1
Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ που απάντησες. Δηλαδή το ping δεν επηρεάζει κατά πολύ την ταχύτητα της σύνδεσής μου γενικώς ή τις αποσυνδέσεις κτλ;

Δημοσ.

Οχι δεν επηρεαζεται απο την ταχυτητα συνδεσης σου η τις αποσυνδεσεις τοσο πολυ. Αλλα απο τους κομβους που πρεπει να πηδηξει το σημα σου για να φτασει στον αποδεκτη, ποσο φορτωμενο ειναι το δικτυο εκεινη την στιγμη και φυσικα ποσο φορτωμενος ειναι ο σερβερ που θα σου απαντησει.
Εαν ομως δεν εισαι πολυ μεσα στα δικτυακα παιχνιδια και σε εφαρμογες πραγματικου χρονου τοτε ισως και να μην σε ενοχλησει ποτε αυτο το νουμερο.

Δημοσ.

Εαν δεν εχεις αποσυνδεσεις ειναι μια χαρα τιμη. Προφανος εισαι καπου οχι ιδιατερα κοντα στο κεντρο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...