DDevil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 ο παραδεισος βρισκεται την Παρασκευη.. . oh wait τριτη ειναι Μεγαλη αληθεια αυτο με την Παρασκευη υποφέρουμε καθε Δευτερα. ο Παραδεισος για μενα βασικα ερχεται οταν βγαινω σε άδεια που κουμπώνω και ενα 300αρι στη τσέπη και πάω να το φυτιλιάσω με γκομενες! Επισης ειμαι στην απολυτη ελευθερια μου αφηνω γενια κοιμαμαι οτι ωρα γουσταρω ξεχνάω τελειως το γραφειο πάω σπιτι μου στην Αθηνα!!! Τεσπα ασε μη τα σκεφτομαι θα δακρυσω βραδιάτικα και ειναι Τριτη αυριο ακομα ΥΓ Θυμαμαι την αγαλιαση που ενιωθα βεβαια οταν ειχα ξεκινησει πρωι πρωι να κατεβαινω προς Αθηνα για την αδεια μου πριν κανα 2μηνο!Αυτο το αισθημα και μονο ηταν ο δικος μου παράδεισος.
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Παράδεισος είναι μόνο η στιγμή που δαγκώνω και καταπίνω ένα καλοψημένο σουβλάκι μαζί με τηγανιτές πατάτες. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Παράδεισος είναι μόνο η στιγμή που δαγκώνω και καταπίνω ένα καλοψημένο σουβλάκι μαζί με τηγανιτές πατάτες. Δε βαρεθήκατε όλο σουβλάκια και σουβλάκια;Φάτε και τίποτα διαφορετικό...Εγώ τώρα πια θρέυομαι αποκλειστικά με ασιατική (Ταιλανδέζικη-Κινέζικη) διατροφή, τα οποία προτιμώ να είναι πικάντικα-καυτερά...
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δε βαρεθήκατε όλο σουβλάκια και σουβλάκια;Φάτε και τίποτα διαφορετικό...Εγώ τώρα πια θρέυομαι αποκλειστικά με ασιατική (Ταιλανδέζικη-Κινέζικη) διατροφή, τα οποία προτιμώ να είναι πικάντικα-καυτερά... Δεν τα βαρέθηκα καθόλου, όλο τέτοια τρώω. Αλλά σήμερα έκανα εξαίρεση και έφαγα σολωμό με μακαρόνια.
DDevil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 εγω σημερα εφαγα καλαμαρακια τηγανητα με πατατες τηγανητες και τζατζικι κουμπωσα και 1 λιτρο κοκα κολα και εκανα διαγωνισμο ρεψιματος μετα με εναν κολλητο μου ! Φυσικα δεν υπηρχαν γυναικες στη παρέα και να υπηρχαν θα ειχαν ξαφανιστει ! Οταν μας πιασει η καφριλα δεν μαζευομαστε ευκολα.
Iris_89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Σουβλάκια! Θα πάω Ελλάδα και θα τρώω μόνο σουβλάκια, ίσως χρειαστεί να κλείσω και 2 καθίσματα στην επιστροφή
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Έχουμε τόσο πλούσια κουζίνα που είναι πολύ δύσκολο να τη βαρεθείς! Ή να χρειαστείς κάτι άλλο! Άλλο μία στο τόσο, έτσι για αλλαγή, χωρίς να είναι και απαραίτητο.
totem_lost Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 εγω σημερα εφαγα καλαμαρακια τηγανητα με πατατες τηγανητες και τζατζικι κουμπωσα και 1 λιτρο κοκα κολα και εκανα διαγωνισμο ρεψιματος μετα με εναν κολλητο μου ! Και ποιός πήρε το έπαθλο;
DDevil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Και ποιός πήρε το έπαθλο; Εγω βεβαίως! Αλλα δυσκολεύτηκα ειναι και αυτος δυνατός παικτης σε αυτά δεν τον πιάνεις ευκολα. Εκανε και η τζατζικάρα την δουλειτσα της πάντως γουσταρω πολυ τζατζικι κρυο κρυο να κάνει μπλουμ η πατατούλα μέσα!
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δεν είναι της ημέρας το τζατζίκι, ταραμά έπρεπε να φάτε! 2
DDevil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δεν είναι της ημέρας το τζατζίκι, ταραμά έπρεπε να φάτε! Δεν μ αρεσει ο ταραμας ρε μια κουταλια εφαγα και τον αφησα ! Θαλασσινα ειχε το μενου σημερα γαυρος ξιδατος μαριναρισμένος , καλαμαράκια , κουτσομουράκια , γαριδουλες! 1
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Παραδεισένιο μενού! Καμιά μελιτζανοσαλάτα ίσως ταίριαζε η φταίει που εγώ έχω συνδυάσει το τζατζίκι με κρεατικά πιο πολύ. Ο καλός ταραμάς είναι σούπερ πάντως!
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δεν μ αρεσει ο ταραμας ρε μια κουταλια εφαγα και τον αφησα ! Θαλασσινα ειχε το μενου σημερα και ο ταραμάς κατά βάση θαλασσινό είναι 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εμενα δεν μου καθεται καλα η κοκα κολα,με τοσο ψαρικο κανα ουζο δεν ειχε ;;; 2
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Τσίπουρο ακόμα καλύτερα! (Άνω κάτω θα το βρει το θέμα το πρωί η φραμπάλα!) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις