Προς το περιεχόμενο

S4 η S5 η G3 16gb η G3 32gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Asus έχει επίσημη υποστήριξη από την μαμά εταιρεία δεν γνωρίζω αν η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα.

Αυτόματα η μέσα από το site  της asus μπορείς να το κατεβάσεις και να κάνεις εγκατάσταση  χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, κάθε μήνα περίπου βγάζει καινούργιο firmware update 

• Confused 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εισα πραγματικα ατυχος καθως το Flex 2 επαιζε πριν καιρο στα 210ευρω και τωρα ανεβηκε στα 250!

Στα χρηματα αυτα θα προτεινα Xiaomi redmi 3 που υπαρχει και Ελλαδα αλλα δεν ξερω σε περιπτωση εγγυησης τι θα παιζει

https://www.skroutz.gr/s/8256673/Xiaomi-Redmi-3-16GB.html

Οσο για επιδοσεις μπαταριας,το συγκεκριμενο ειναι σκετο τερας

http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=7454#show

οι μετρισεις του gsmarena ειναι οτι να ναι δες που ναι το g3 και που ειναι 1+1 χεχε

Δημοσ.

Χαχα ναι το ειδα κι εγω. Μου τα μπλεξατε πολύ τα πράγματα. Ενα κινητό ειπα να παρω και εχω μπερδευτεί. Αλλα αποτι βλεπω οι πιο πολλοι μιλάνε για το flex2, ειναι τοσο καλο? Σε σχεσει και με τα κινεζικα που μου ειπατε πιο πανω? Για να πω την αλήθεια μου αρεσε το Asus max και το flex 2.

Δημοσ.

οι μετρισεις του gsmarena ειναι οτι να ναι δες που ναι το g3 και που ειναι 1+1 χεχε

Εμενα παλι γιατι μου φενονται μια χαρα οι μετρησεις???

Αλλωστε του G3 ειναι γνωστα τα θεματα που ειχε με την μπαταρια(οπως μπορεις να δεις και στο G4)δεν ειναι κατι το καινουργιο.Και η LG αφου στα δυο τελευταια της μοντελα ειχε θεματα με την μπαταρια τι μας κανει????Την μειωνει.....

Μετα μαρεσει που γραφει ο κοσμος(αποσπωμενη μπαταρια)στα θετικα αντι να εβαζε μια μπαταρια πχ 3700mah και ας μην ηταν αποσπωμενη να τελειωνε το θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα ναι το ειδα κι εγω. Μου τα μπλεξατε πολύ τα πράγματα. Ενα κινητό ειπα να παρω και εχω μπερδευτεί. Αλλα αποτι βλεπω οι πιο πολλοι μιλάνε για το flex2, ειναι τοσο καλο? Σε σχεσει και με τα κινεζικα που μου ειπατε πιο πανω? Για να πω την αλήθεια μου αρεσε το Asus max και το flex 2.

τελειως διαφορετικης φιλοσοφιας συσκευες το ενα ειναι για εξικονομιση και το αλλο για επιδοσεις

Εμενα παλι γιατι μου φενονται μια χαρα οι μετρησεις???

Αλλωστε του G3 ειναι γνωστα τα θεματα που ειχε με την μπαταρια(οπως μπορεις να δεις και στο G4)δεν ειναι κατι το καινουργιο.Και η LG αφου στα δυο τελευταια της μοντελα ειχε θεματα με την μπαταρια τι μας κανει????Την μειωνει.....

Μετα μαρεσει που γραφει ο κοσμος(αποσπωμενη μπαταρια)στα θετικα αντι να εβαζε μια μπαταρια πχ 3700mah και ας μην ηταν αποσπωμενη να τελειωνε το θεμα.

τι μια χαρα πλακα με κανεις πχ το g2 (απο τις κλτρες μπαταριες) το χει πολυ πιο κατω απο ΜΧ4 που η μπαταρια του ειναι πραγματικα τρατζικ

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια μου αρεσε το Asus max και το flex 2.

Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στα δυο τηλέφωνα ανώτερο το flex 2

• Confused 1
Δημοσ.

τελειως διαφορετικης φιλοσοφιας συσκευες το ενα ειναι για εξικονομιση και το αλλο για επιδοσεις

τι μια χαρα πλακα με κανεις πχ το g2 (απο τις κλτρες μπαταριες) το χει πολυ πιο κατω απο ΜΧ4 που η μπαταρια του ειναι πραγματικα τρατζικ

http://www.gsmarena.com/lg_g2-review-982p2.php

Αυτα προφανως και ειναι οταν εγινε το review. Δεν θα σου πω να βαλεις διπλα το G3 που οπως βλεπεις ειναι η μερα με την νυχτα,ειδικα στο wifi αλλα ακομα καλυτερα βαλε διπλα πχ το G4,εκει να δεις διαφορες.

Σκεψου οτι και στο One Plus One που δεν διαφερουν και πολυ τα κινητα απο πλευρας οθονης και μπαταριας,και παλι το G2 βγαζει καλυτερα απο αυτο http://www.gsmarena.com/oneplus_one-review-1101p3.php

Αλλωστε και το Mx4 δεν διαφερει και αυτο απο το G2 και οπως βλεπεις και εσυ κερδιζει περισσοτερο στο Wifi αλλα χανει αλλου σε σχεση με το g2.

Δημοσ.

Αρα οι περισσότεροι λενε flex2. Να περιμένω να πέσει λιγο η τιμή η να το βρω μεταχειρισμενο? Να αφησω τα κινεζικα?

Δημοσ.

Αρα οι περισσότεροι λενε flex2. Να περιμένω να πέσει λιγο η τιμή η να το βρω μεταχειρισμενο? Να αφησω τα κινεζικα?

Πριν από 15 ημέρες καινούργιο  είχε 220 και τώρα έχει 253 ευρώ αν το βρεις από αγγελία στα 180 έως 200 ευρώ το πολύ 4-5 μηνών αψεγάδιαστο με κουτί και απόδειξη   

• Confused 1
Δημοσ.

και για ποιο λόγο να πάρει μεταχειρισμένο αφού με τα μισά λεφτά μπορεί να πάρει καινούργιο ασους , αν δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις μια χαρά είναι , και εγώ με xiaomi 2 χρονών είμαι και τρέχει νερό το τηλέφωνο.

Και μην βάζουμε τα ασους στο καζάνι με τα κινέζικα, δλδ εγώ που πήρα ασους μητρική θεωρήτε δεύτερης διαλογής;; δεν θα το έλεγα . κάθε άλλο έχει φοβερή υποστήριξη που δεν την έχουν τα ακριβά τηλέφωνα που μας κοροϊδεύουν τόσα χρόνια  και τα αγοράζουμε χρυσά. 

Δημοσ.

και για ποιο λόγο να πάρει μεταχειρισμένο αφού με τα μισά λεφτά μπορεί να πάρει καινούργιο ασους , αν δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις μια χαρά είναι , και εγώ με xiaomi 2 χρονών είμαι και τρέχει νερό το τηλέφωνο.

Και μην βάζουμε τα ασους στο καζάνι με τα κινέζικα, δλδ εγώ που πήρα ασους μητρική θεωρήτε δεύτερης διαλογής;; δεν θα το έλεγα . κάθε άλλο έχει φοβερή υποστήριξη που δεν την έχουν τα ακριβά τηλέφωνα που μας κοροϊδεύουν τόσα χρόνια  και τα αγοράζουμε χρυσά. 

εχεις απολυτο δικιο απλα πολλες φορες στη ζωη μας γινόμαστε πλεονεκτες, ενω μας κανει τι δουλεια μας το κινητο που εχουμε θελουμε ενα καλυτερο, για εντύπωση- χαζομαρα οπως θες πες το. και μακαρι να ηταν μονο το κινητο... 

Δημοσ.

Ξεχασα να σας πω μια λεπτομέρεια. .. οτι το φπα το παίρνω πισω. Γιαυτο σκέφτομαι καλυτερα απο Ελλάδα

Δημοσ.

Ωραια σχεδον ολα οσα εγραψες αλλα το παραπανω γιατι επρεπε ρε συ να το γραψεις????Ειναι τεραστια κοτσανα απο οπου και αν το κοιταξει κανεις.....

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να πω ότι είναι πολύ καλή εταιρεία και βγάζει φοβερά κινητά, και δεν τα αφήνει στην τύχη τους όπως π.χ η λενοβο

Δημοσ.

Τελικα πηρα αποφαση να παρω το asus max http://www.vickmall.com/white-asus-zenfone-max-5000mah-smartphone-5-5inch-hd-4g-lte-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-msm8916-quad-core-1-2ghz.html ας μου πει καποιος αν το γνωριζει το κινητο. ειναι καλο? θελει κατι να προσέξω? και αν καποιος εχει αγορασει απο vickmall πως γινεται η διαδικασία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...