Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, δεν σας δουλεύω  :) Έτυχε να λείπω συνεχώς από το σπιτι και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και πέρα από αυτό, δεν έχω εμπειρία με τέτοια πράγματα. Είναι το πρώτο σπίτι που νοίκιασα. Και εγγλύηση δεν πλήρψσα...Θα ερχόταν με τον πρώτο λογαριασμό. Έτσι μου είπαν

Εγγύηση πληρώνεις όταν πας στην ΔΕΗ, δεν έχω ακούσει ξανά να χρεώνεται το συγκεκριμένο ποσό σύνδεσης μέσω λογαριασμού.

Δημοσ.

Μισο λεπτο γκαιζ μη το τεντωνετε με θεωριες.Καταρχην τα μισα ρολογια εχουν ανοιχτες σφραγιδες αυτο ειναι φακτ.

Απο κει κ επειτα το παληκαρι πηγε στη δεη ΕΚΑΝΕ συμβολαιο κ εφερε μαστορα να συνδεσει το ρευμα.Αφου ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ συμβολαιο ξαναλεω,κ εχει day 1 που ξεκινησε να μετραει τη μερα της υπογραφης του συμβολαιου,ΠΩΣ ειναι κλοπη?Δε το κανε στα μουλωχτα.Αν ηθελε να κλεψει θα πηγαινε να κανει συνδεση στη δεη?Επιχειρημα 1.(Αυτη ειναι η υπερασπιστικη γραμμη σου φιλε)

Παρακατω τωρα.Καπου εχει παραπεσει η αιτηση στο γραφειομανι,καπου κολλησε η χαρτουρα δε ξερω,σιγουρα ομως δεν ευθυνεται ο φιλος ουτε ο ηλεκτρολογος.Η κυρατσα της δεη δε στοπε ετσι στασχετα,ειναι συνηθης τακτικη οπως φαινεται.

Σε διαφορετικο καθεστως θα ησουν στα σκοταδια η θα τους ειχες ξαναενοχλησει 50 φορες μεχρι να βγει ακρη Κ αποτι φαινεται η ανεπαρκεια τους θα σε ειχε ακομα στο σκοταδι αν δεν λαμβανες προσωπικες ενεργειες.Επιχειρημα 2.

Απλα τωρα δε τοξερες κ δε τοξεραν.

Μη σε τρελαινει το ιντερνετ.Αν εχει καποιος προβλημα ειναι η δεη κ ο υπαλληλος που σκαλωσε η αιτηση σου.Εσυ εχεις καθε δικαιωμα στο ηλεκτρικο,εφοσον εισαι νομιμος χρηστης του.Αν αυτοι δε μετρανε,η χαζευουνε,ειναι αλλο θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μισο λεπτο γκαιζ μη το τεντωνετε με θεωριες.Καταρχην τα μισα ρολογια εχουν ανοιχτες σφραγιδες αυτο ειναι φακτ.

Απο κει κ επειτα το παληκαρι πηγε στη δεη ΕΚΑΝΕ συμβολαιο κ εφερε μαστορα να συνδεσει το ρευμα.Αφου ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ συμβολαιο ξαναλεω,κ εχει day 1 που ξεκινησε να μετραει τη μερα της υπογραφης του συμβολαιου,ΠΩΣ ειναι κλοπη?Δε το κανε στα μουλωχτα.Αν ηθελε να κλεψει θα πηγαινε να κανει συνδεση στη δεη?Επιχειρημα 1.(Αυτη ειναι η υπερασπιστικη γραμμη σου φιλε)

Παρακατω τωρα.Καπου εχει παραπεσει η αιτηση στο γραφειομανι,καπου κολλησε η χαρτουρα δε ξερω,σιγουρα ομως δεν ευθυνεται ο φιλος ουτε ο ηλεκτρολογος.Η κυρατσα της δεη δε στοπε ετσι στασχετα,ειναι συνηθης τακτικη οπως φαινεται.

Σε διαφορετικο καθεστως θα ησουν στα σκοταδια η θα τους ειχες ξαναενοχλησει 50 φορες μεχρι να βγει ακρη Κ αποτι φαινεται η ανεπαρκεια τους θα σε ειχε ακομα στο σκοταδι αν δεν λαμβανες προσωπικες ενεργειες.Επιχειρημα 2.

Απλα τωρα δε τοξερες κ δε τοξεραν.

Μη σε τρελαινει το ιντερνετ.Αν εχει καποιος προβλημα ειναι η δεη κ ο υπαλληλος που σκαλωσε η αιτηση σου.Εσυ εχεις καθε δικαιωμα στο ηλεκτρικο,εφοσον εισαι νομιμος χρηστης του.Αν αυτοι δε μετρανε,η χαζευουνε,ειναι αλλο θεμα.

Καλά αυτά που λες, αλλά μιας που δεν έχω απόδειξη ότι μου είπε η υπάλληλος κάτι, ή απόδειξη του ηλεκτρολόγου, και επειδή δεν νομίζω να παραδεχτεί ότι έκανε τέτοια λάθος και κινδυνέψει να χάσε τη δουλειά της πάλι έρχομαι σε δύσκολη θέση. Εντάξει δε λέω δα και ότι θα με κλείσουν ισόβια, αλλα στις μέρες μας ένα πρόστιμο δεν είναι και ότι καλύτερο. Είναι ξεκάθαρο ότι φταίνε εκείνοι, αλλά μιλάμε για τη ΔΕΗ. Ο νόμος αυτούς θα υπερασπιστεί όπως και να χει. Ελπίζω πραγματικά να μου πούνε απλά να ξεπληρώσω σε δόσεις το ρεύμα που έχω κάψει και να μην μου πούνε για κανένα τριαξονικό πρόστιμο και έχω άλλα....Τέλος πάντων....με το που μάθω νέα θα σας πω...οστόσο αν κανεις ξέρει κάτι άλλο θα χαρώ να σας ακούσω,,,,,

Δημοσ.

Στην περιοχή μου δεν υπάρχουν αυτές οι σφραγίδες στα ρολόγια. Κάποιος τις βουτάει σε εβδομαδιαία βάση ή τις κόβει/σπάει. Κι ο άνθρωπος από τη ΔΕΗ που έρχεται για να μετρήσει, το ξέρει και τις αφήνει έτσι κομμένες. Όλη η περιοχή είναι έτσι εδώ και πολλά χρόνια. Στη δική μου πολυκατοικία τα μισά ρολόγια δεν έχουν τέτοια σφραγίδα, και στα άλλα είναι κομμένες.

Εδώ σε τριφασικό γείτονα που πέφτει η μια φάση συχνά, ανοίγει ο ίδιος συνέχεια το ρολόι και σηκώνει την ασφάλεια που έχει πέσει, γιατί δεν υπάρχει το πλαστικό τζαμάκι στα συγκεκριμένα ρολόγια. Και μετά βάζει επάνω τη σφραγίδα η οποία είναι κομμένη.

Πάντως κανένας από εμάς δεν κλέβει ρεύμα. Έτσι είναι η φάση εδώ με τις σφραγίδες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά αυτά που λες,..οστόσο αν κανεις ξέρει κάτι άλλο θα χαρώ να σας ακούσω,,,,,

Δεν εχεις να χασεις κατι.Βγες κ κοντρα επιθεση αν δεις οτι το παιζουν νομοτυποι κ κυριλε,οπως ηδη σου την εκαναν μια φορα,με θρασος κατ εμε γιατι καταλαβαν οτι εκαναν μλκια που το καθυστερησαν τοσο.

Αν κ πιστευω οτι τσαμπα αγχωνεσαι γαιτι απλα οταν ερθει ο πρωτος λογαριαμος θα μετρησουν κ θα αφαιρεσουν την προηγουμενη,αυτοματα γινεται αυτο,ποιος να αντιληφθει οτι αν κ που κ γιατι διαφερουν τα νουμερα.

Δημοσ.

Εγγύηση πληρώνεις όταν πας στην ΔΕΗ, δεν έχω ακούσει ξανά να χρεώνεται το συγκεκριμένο ποσό σύνδεσης μέσω λογαριασμού.

Οταν ζητας κοινωνικο τιμολογιιο η εγγυση μπανει σε 6 δοσεις στον λογαριασμο με μεγιστο ποσο καπου στα 20 ευρω ασχετα με τα τετραγωνικα .

Θεωρω παρα πολυ απιθανο υπαλληλος να ειπε να φωναξει ηλεκτρολογο αν καανει την συνδεση αλλα ακομα κι αυτο να εγινε ο ηλεκτρολογος ηξερε οτι απαγορευεται .

Το ρολοι εχει προσβαση να μετρηθει ή ειναι σε κλειστο χωρο ?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πας στη ΔΕΗ και να τους πεις πως το συνέδεσες μόνος σου????

Θα πας στη ΔΕΗ και θα πεις γιατί δεν σου ήρθε ο λογαριασμός. ¨Εκανες αίτηση, 'εχεις ρευμα αλλά δεν έχεις λογαριασμό. Τι γίνεται? Μήπως σου έχουν γράψει λάθος διεθυνση? Ποιος ο λόγος να πεις όλες τις ιστορίες.

Εσυ θα πεις αυτό. Εγώ έκανα άιτηση, πήγα στο χωρίό μου και μόλις γύρισα είχα ρευμα. Δεν ξέρω τίποτα άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τη στιγμη που οι εσωτερικες ασφαλειες (στο κανονικο ρολοι και οχι στο εξωτερικο κιβωτιο), δεν εχουν πειραχτει, δεν προκειται να σου πει κανεις τιποτε. Οσο ρευμα εκαψες, το ρολοι το μετραει κανονικα και θα στο χρεωσουν κανονικα, οποτε δεν προκειται να ασχοληθει κανεις παραπερα.

Εσυ απλα παρε την ενδειξη του ρολογιου σου σημερα, δωστη στη δεη και ζητα να σου βγαλουν ενα εκκαθαριστικο μεχρι σημερα, και ενημερωσε τους να ενημερωσουν με τη σειρα τους τον εργολαβο να περναει και απο το δικο σο σπιτι.

Δημοσ.

Την μαλακία την έκανες εσύ ΟΡ, που πήγες και την είπες οτι έφερες ηλεκτρολόγο.

Εγώ θα πήγαινα, θα έλεγα "παιδιά με συνδέσατε πριν κανα χρόνο και λογαριασμό δε πήρα" κ αστους να ψαχνονται....

Δημοσ.

Στην περιοχή μου δεν υπάρχουν αυτές οι σφραγίδες στα ρολόγια. Κάποιος τις βουτάει σε εβδομαδιαία βάση ή τις κόβει/σπάει. Κι ο άνθρωπος από τη ΔΕΗ που έρχεται για να μετρήσει, το ξέρει και τις αφήνει έτσι κομμένες. Όλη η περιοχή είναι έτσι εδώ και πολλά χρόνια. Στη δική μου πολυκατοικία τα μισά ρολόγια δεν έχουν τέτοια σφραγίδα, και στα άλλα είναι κομμένες.

Εδώ σε τριφασικό γείτονα που πέφτει η μια φάση συχνά, ανοίγει ο ίδιος συνέχεια το ρολόι και σηκώνει την ασφάλεια που έχει πέσει, γιατί δεν υπάρχει το πλαστικό τζαμάκι στα συγκεκριμένα ρολόγια. Και μετά βάζει επάνω τη σφραγίδα η οποία είναι κομμένη.

Πάντως κανένας από εμάς δεν κλέβει ρεύμα. Έτσι είναι η φάση εδώ με τις σφραγίδες.

Το οτι συμβαινουν ολα αυτα δε σημαινει οτι ειναι και σωστο.  

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πας στη ΔΕΗ και να τους πεις πως το συνέδεσες μόνος σου????

Θα πας στη ΔΕΗ και θα πεις γιατί δεν σου ήρθε ο λογαριασμός. ¨Εκανες αίτηση, 'εχεις ρευμα αλλά δεν έχεις λογαριασμό. Τι γίνεται? Μήπως σου έχουν γράψει λάθος διεθυνση? Ποιος ο λόγος να πεις όλες τις ιστορίες.

Εσυ θα πεις αυτό. Εγώ έκανα άιτηση, πήγα στο χωρίό μου και μόλις γύρισα είχα ρευμα. Δεν ξέρω τίποτα άλλο.

Αν το ρολοι δεν ειναι σε εσωτερικο χωρω που δεν ειναι προσβασιμος φοβαμαι οτι καποιο μπερδεμα εχει γινει στον ΔΕΔΔΗΕ και αφου δεν πηγε τεχνιτης να το συνδεσει η παροχη φαινεται ανενεργη .Καποια στιγμη θα το δουν

Δημοσ.

Σε εμάς είχε γίνει το εξής κουφό πριν 1.5 χρόνο. Ο ενοικιαστής έκοψε το ρεύμα από το διαμέρισμα της μάνας μου επειδή αποχώρησε, πλήρωσε τυχόν υπόλοιπο στην κατανάλωση και τέλος. Το είχα διαπιστώσει και εγώ οτι κόπηκε, μετά μια φορά κατεβάζω τον γενικό διακόπτη από το ταμπλό. Μετά από 3 μήνες το νοικιάζουμε σε άλλους και τους λέω να κανονίσουν να πάνε για την σύνδεση στην ΔΕΗ, όταν άνοιξα το ταμπλό να τους πω που είναι ο διακόπτης του θερμοσίφωνα κτλ ο ενοικιαστής σηκώνει τυχαία τον γενικό και ανάβει το λαμπάκι..... εγώ σάστησα για λίγο.

Τελικά μιλήσαμε με την ΔΕΗ και μας επιβεβαίωσαν οτι όντως κόπηκε από τον προηγούμενο αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρουν πέρασε ένας υπάλληλος και το επανασύνδεσε χωρίς να ειδοποιήσει την ΔΕΗ.

Δημοσ.

Σε εμάς είχε γίνει το εξής κουφό πριν 1.5 χρόνο. Ο ενοικιαστής έκοψε το ρεύμα από το διαμέρισμα της μάνας μου επειδή αποχώρησε, πλήρωσε τυχόν υπόλοιπο στην κατανάλωση και τέλος. Το είχα διαπιστώσει και εγώ οτι κόπηκε, μετά μια φορά κατεβάζω τον γενικό διακόπτη από το ταμπλό. Μετά από 3 μήνες το νοικιάζουμε σε άλλους και τους λέω να κανονίσουν να πάνε για την σύνδεση στην ΔΕΗ, όταν άνοιξα το ταμπλό να τους πω που είναι ο διακόπτης του θερμοσίφωνα κτλ ο ενοικιαστής σηκώνει τυχαία τον γενικό και ανάβει το λαμπάκι..... εγώ σάστησα για λίγο.

Τελικά μιλήσαμε με την ΔΕΗ και μας επιβεβαίωσαν οτι όντως κόπηκε από τον προηγούμενο αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρουν πέρασε ένας υπάλληλος και το επανασύνδεσε χωρίς να ειδοποιήσει την ΔΕΗ.

Επειδη στις πιο πολλες περιπτωσεις, η "διακοπη" απλα σημαινει κατεβασμα της ασφαλειας του ρολογιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...