Muchacho Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Mου φαινεται παραξενο που μια εταιρια εχει καταφερει να απασχολει και πληρωνει 50 κωλους αλλα δεν ειναι σε θεση να τους παρεχει ενα ρολο υγειας.Απλα να αναφερω πως χωρις προσφορες κτλ στα προχειρα βρισκεις περισσοτερα απο 1000 ρολα με λιγοτερο απο 300€,που με αυτα βγαινει ανετα ενας χρονος.Οσο για τα υπολοιπα χαρτικα,καθαριστικα κτλ καλυτερα μην αναφερθω..Σιγουρα εχει επιγνωση επι του θεματος?Αδυνατω να πιστεψω πως καποιος ειναι τοσο σπαγγος...
insomnia888 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Mου φαινεται παραξενο που μια εταιρια εχει καταφερει να απασχολει και πληρωνει 50 κωλους αλλα δεν ειναι σε θεση να τους παρεχει ενα ρολο υγειας.Απλα να αναφερω πως χωρις προσφορες κτλ στα προχειρα βρισκεις περισσοτερα απο 1000 ρολα με λιγοτερο απο 300€,που με αυτα βγαινει ανετα ενας χρονος.Οσο για τα υπολοιπα χαρτικα,καθαριστικα κτλ καλυτερα μην αναφερθω..Σιγουρα εχει επιγνωση επι του θεματος?Αδυνατω να πιστεψω πως καποιος ειναι τοσο σπαγγος... Άστα... Δεν έχεις ιδέα τί εκμετάλλευση πέφτει εκεί μέσα. Με λίγα λόγια αν κρίνω από τις μέχρι τώρα απαντήσεις μάλλον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εξαρτάται λοιπόν μάλλον από την καλή θέληση του εργοδότη αν θα παρέχει κωλοχαρτο και σαπούνι στο χώρο εργασίας.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Υπάρχει και η άλλη όψη όμως. Στην εταιρία που δούλευα (300 ατομα εργοστάσιο), είχε κωλόχαρτο, χαρτί για τα χέρια το πράσινο (γαμηστερό), σαπούνι αφρό μόνο στις κεντρικές τουαλέτες(οι υπόλοιπες πχ στο πόστο που ήμουν εγώ ήταν χωρίς σαπούνι, χωρίς χαρτί και έμοιαζαν με τoυ σπιτιού του fightclub). Kάποιοι έξυπνοι πήγαιναν και αφού έπαιρναν δήθεν σε μπουκαλάκι σαπούνι, έπαιρναν κι ένα για τη πάρτη τους. Μετά άρχισαν να ανοίγουν και αυτό με τις πετσέτες και να παίρνουν ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ σπίτι τους. Ε μια,δυο,τρεις άδειαζαν οι προμήθειες στην αποθήκη απότομα και κατέληξε να γίνεται αυτό που γίνεται στην εταιρεία του TS. Είναι μεγάλα @@ τα αφεντικά άλλα καλό θα ήταν να κοιτάμε και τα @@ τους εργαζόμενους που ρημάζουν τα πάντα κ αν είναι δυνατόν να απολύονται. 6
Glikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ευτυχώς εκεί που δουλεύω εγώ δεν εχω τέτοιο θέμα.
bedazzled Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ας μας πει ο OP αν έχουν καβατζόπουστες υπαλλήλους ή αν έτσι ήταν πάντα λόγω τσιγκουνιάς του αφεντικού... 4
DDevil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ας μας πει ο OP αν έχουν καβατζόπουστες υπαλλήλους ή αν έτσι ήταν πάντα λόγω τσιγκουνιάς του αφεντικού... xaxaxa εχω μια συναδελφο στη δουλεια καβατζωνει τα ρολα υγειας και τα βαζει στο ντουλάπι της την αλλη φορα με ειχανε πιασει τα γελια και με ρωτουσε γιατι γελάω !!!
insomnia888 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Υπάρχει και η άλλη όψη όμως. Στην εταιρία που δούλευα (300 ατομα εργοστάσιο), είχε κωλόχαρτο, χαρτί για τα χέρια το πράσινο (γαμηστερό), σαπούνι αφρό μόνο στις κεντρικές τουαλέτες(οι υπόλοιπες πχ στο πόστο που ήμουν εγώ ήταν χωρίς σαπούνι, χωρίς χαρτί και έμοιαζαν με τoυ σπιτιού του fightclub). Kάποιοι έξυπνοι πήγαιναν και αφού έπαιρναν δήθεν σε μπουκαλάκι σαπούνι, έπαιρναν κι ένα για τη πάρτη τους. Μετά άρχισαν να ανοίγουν και αυτό με τις πετσέτες και να παίρνουν ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ σπίτι τους. Ε μια,δυο,τρεις άδειαζαν οι προμήθειες στην αποθήκη απότομα και κατέληξε να γίνεται αυτό που γίνεται στην εταιρεία του TS. Είναι μεγάλα @@ τα αφεντικά άλλα καλό θα ήταν να κοιτάμε και τα @@ τους εργαζόμενους που ρημάζουν τα πάντα κ αν είναι δυνατόν να απολύονται. Έχεις δίκιο.Υπάρχουν και εργαζόμενοι καθηκια, ειδικά σε μεγάλες εταιρείες με 300 εργαζόμενους το φαινόμενο θα είναι πιο συχνό αν και εξαίρεση στον κανόνα. 1
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Γιατί δεν παίρνετε από κοινού μεγάλες συσκευασίες και να τις αφήνετε στο τουαλέτες; Πόσα άτομα είστε; Σιγά το έξοδο. Και γιατι δεν κανετε αυτο να τελειωνετε ? 1
bedazzled Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δεν είναι λογική αυτή... αύριο-μεθαύριο θα παίρνουν και χαρτιά Α4/τόνερ; Που σταματάει όλο αυτό; Στο εξωτερικό μέχρι και δωρεάν φαγητό έχει στον χώρο εργασίας και αυτή είναι μια νοοτροπία που καλλιεργείται από το σχολείο. Εδώ πέρα μια ζωή του DIY και της πάρτης θα είμαστε. 3
defacer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Έχεις δίκιο.Υπάρχουν και εργαζόμενοι καθηκια, ειδικά σε μεγάλες εταιρείες με 300 εργαζόμενους το φαινόμενο θα είναι πιο συχνό αν και εξαίρεση στον κανόνα. Εδώ είναι που θέλει λίγο leadership όμως. "Ξέρω ότι είναι μεγάλο πρόβλημα για σας μπλα μπλα. Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. 50 άτομα έχετε αυτό το πρόβλημα επειδή 2-3-5 από σας δε σεβάστηκαν ούτε τους υπόλοιπους ούτε την εταιρεία και συστηματικά σήκωναν τις κοινόχρηστες προμήθειες και τις έπαιρναν σπίτι." Και αφού πάρεις τον κόσμο on board ότι αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη και όλοι ανεξαιρέτως θέλουν να βελτιωθεί, λες ΟΚ θα το ξαναρχίσουμε αλλά αν ξαναγίνουν τα ίδια τέλος και μη ξανακούσω παράπονα. Και δες μετά για πότε θα λυθεί το πρόβλημα του καβατζώματος "εσωτερικά". 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Απλά τα πράγματα, κανονίζετε να μαζευτείτε τουλάχιστον η μισή εταιρεία για να μην πω και όλη και απαιτείτε από το αφεντικό να σας βάλει χαρτί, ούτε απειλές και αν σας αρέσει ούτε τίποτα, για να φύγει το μισό προσωπικό και μετά να δούμεε τις παπάτζες του αφεντικού, αν δεν μπορείτε να συννενοηθείτε να κάνετε μια κίνηση και υπάρχουν φαινόμενα όπως είπες που δεν έδιναν ούτε χαρτί στην συνάδελφό σας άρα η πλειοψηφία κοιτάει την πάρτη της, τότε καλά σας κάνει το αφεντικό
zio10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δεν είναι λογική αυτή... αύριο-μεθαύριο θα παίρνουν και χαρτιά Α4/τόνερ; Που σταματάει όλο αυτό; Στο εξωτερικό μέχρι και δωρεάν φαγητό έχει στον χώρο εργασίας και αυτή είναι μια νοοτροπία που καλλιεργείται από το σχολείο. Εδώ πέρα μια ζωή του DIY και της πάρτης θα είμαστε. Γιατί να παιδευόμαστε για πράγματα που λύνονται εύκολα;
kaliakman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αν και είναι αλλουνού αρμοδιότητα... παίρνω το θάρρος και.... VSL!!! On topic ο defacer είπε την καλύτερη λύση...Τώρα τα υπόλοιπα μαζευτείτε και τα λοιπά πολλοί πιθανόν να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα.. Σημειωτέον όλα αυτά αν υπάρχουν καβατζόπο##στες αλλίως σκίστε το αφεντικό
iordanis77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Νομίζω οτι ο ts έχει μεγαλύτερο θέμα με το "αδιάκριτο" της υπόθεσης,οταν κινείσαι με το ρολό σε φάση: τατάμ τατάμ: ΠΑΩ ΝΑ ΧΕΣΩ! παρά οτιδήποτε άλλο. Σημειωσε οτι οι γυναικες χρειαζονται χαρτι και στο κατουρημα. Βλεπεις, δε μπορουν να τo τιναξουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα