Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν τώρα καλύτερο είναι πάντως... :)

Έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι υπερ της οσφυοκαμψίας (δηλαδή να υποχωρείς εκεί που ΔΕΝ πρέπει να υποχωρείς), αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας. :)

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι υπερ της οσφυοκαμψίας (δηλαδή να υποχωρείς εκεί που ΔΕΝ πρέπει να υποχωρείς), αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας. :)

Μπορεί να γίνουν και τα δύο ταυτόχρονα...και τη δουλειά τους να κάνουν και να πιέσουν τον εργοδότη αν μπορούν.

Δημοσ.

Εντάξει, ας αφήσουμε τους εργαζόμενους. Πες ότι έρχεται για επαγγελματικό ραντεβού ένας δυνητικος πελάτης, προμηθευτής, συνεργάτης και θέλει να πάει εκεί και που ο βασιλιάς πάει μόνος του. Τί εντύπωση θα του δοθεί? Θα του δώσουν κωλοχαρτο στο χέρι? Και σε τελική ανάλυση το να πληρώσουν οι εργαζόμενοι κωλοχαρτο, σαπούνια κλπ το βρίσκω τελευταία λύση. Υπάρχει κάποιος νόμος/ κανονισμός που να υποχρεώνει τον εργοδότη να έχει την ευθύνη για τις συνθήκες υγιεινής?

Φυσικα και υπαρχει, αλλα στην Ελλαδα οπως ξερεις οι νομοι/κανονισμοι ειναι για να αγνοουνται.

50 άτομα είστε. Από 1 ευρώ ο καθένας να βάλει θα έχετε κωλόχαρτα για 4123523452345 μέρες. 

Τα κωλοχαρτα σε τετοιους χωρους φευγουν σε χρονο ρεκορ.

Δημοσ.

Και μετά να κάνουν το ίδιο και με A4/toner; Η χαρά του αφεντικού, ε; Να έχει περισσότερα λεφτά να χαρτζιλικώνει το γκομενάκι... :)

Απ το να κλαίνε σε ένα forum και να ζητάνε συμβουλές, κάτι είναι κ αυτό. ε; 

Δημοσ.

Απ το να κλαίνε σε ένα forum και να ζητάνε συμβουλές, κάτι είναι κ αυτό. ε; 

Δεν είναι κλάψα φιλαράκι. Είναι τα αυτονόητα.

Στο εξωτερικό μέχρι και catering σου έχουν να μην ξοδεύεσαι, ενώ εδώ πέρα αγωνιά ο εργαζόμενος μην του κλέψουν το τοστ από το ψυγείο... συλλογικότητα > ατομικότητα.- (αυτό έχει πολιτιστικές ρίζες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...