smoke0man2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 καλησπερα παιδια εχω το beretta trx 100 και λογω προσφορας στα λιντ (http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47620) θελω να αλλαξω σαμπρελα ... αλλα δεν ξερω εαν πρπει να παρω 26/28 αλλα τωρα που ειδα το λαστιχο του ποδηλατου μου γραφει 26χ1.95, οποιος ξερει ας με βοηθησει οσο η προσφορα ισχυει..ευχαριστω για τον χρονο σας
andreapaog328 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 2 γιουρο τη μια δε το λες και προσφορα. 26/28 θα κανει απλα να παρεις αυτες που εχουνε την ιδια βαλβιδα μαυτες πουχεις τωρα
smoke0man2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 26αρα θες εισαι σιγουρος ?βασικα τι διαφορα μπορει να εχει ?
paylidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 καλα κοιτα, δεν ειναι ουτε καμια τρελή τιμη ουτε και καμια απιθανη ποιοτητα για να πεις οτι πρεπει ντε κ καλα να παρεις απο εκει... 2-2.5€ εχει σε ολα τα ποδηλαταδικα μια σαμπρελα, πηγαινε με το ποδήλατο να σου δώσουν αυτη που πρεπει χωρίς ρισκο κλπ 1
xifiassamsung Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 αν το λαστιχο λεει 26χ195 θες την 26αρα. Παρε με βαλβιδα αυτοκινητου οχι την αλλη την ακυρη ασημενια. 1
smoke0man2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 καλα κοιτα, δεν ειναι ουτε καμια τρελή τιμη ουτε και καμια απιθανη ποιοτητα για να πεις οτι πρεπει ντε κ καλα να παρεις απο εκει... 2-2.5€ εχει σε ολα τα ποδηλαταδικα μια σαμπρελα, πηγαινε με το ποδήλατο να σου δώσουν αυτη που πρεπει χωρίς ρισκο κλπ επειδη θελω να πηγαινω εκτος δρομου υπαρχει κατι καλυτερο να παρω?ενισχυμενη σαμπρελα και λαστιχο ?
andreapaog328 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 γράψε στο thread με τα ποδηλατα. πολλά ανάλογα την τσέπη σου. για εκτος δρομου με το μπερετα που εβαλες δε σε βλεπω καλα
smoke0man2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 θα ειναι για λιγο καιρο μετα θα παρω καινουργιο ... που ειναι το thread? μηπως μπορεις λιγο να βοηθησεις ευχαριστω ιδιαιτερως
paylidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 επειδη θελω να πηγαινω εκτος δρομου υπαρχει κατι καλυτερο να παρω?ενισχυμενη σαμπρελα και λαστιχο ? υπαρχουν πολλά αν εχεις πορτοφολι... πας σε ενα ποδηλατάδικο και στα λενε... τοτε εγω που εκανα downhill ειχα παρει μια ειδική ταινία που εμπαινε αναμεσα στο λαστιχο και τη σαμπρελα και υποτιθεται οτι δεν τρυπαγε... εχουν περασει ομως και 15 χρονια πλεον...
smoke0man2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 υπαρχουν πολλά αν εχεις πορτοφολι... πας σε ενα ποδηλατάδικο και στα λενε... τοτε εγω που εκανα downhill ειχα παρει μια ειδική ταινία που εμπαινε αναμεσα στο λαστιχο και τη σαμπρελα και υποτιθεται οτι δεν τρυπαγε... εχουν περασει ομως και 15 χρονια πλεον... φιλε μου ακουσε την γνωμη μου ... μπορει να μην ειναι απολυτα σωστη... αλλα αυτη βιωνω.. ολα τα ποδηλαταδικα ... οπως εδω που φοιτω τωρα (λαμια)το εχουν παππουδες...η νεοι που δεν ασκολουνται ..περα απο τα ευκολα. πραγματα.. οποτε δεν ξερουν ..εχω ρωτησει...
andreapaog328 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 αρχηγέ μάλλον μας δουλευεις. το πρώτο που μου βγαζει το google για λαμία πουλάει μέχρι και ηλεκτρικά ποδήλατα. δε θα ξερουν να σου δωσουν μια σαμπρέλα? τραβα απο κει και ρώτα.
smoke0man2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 αρχηγέ μάλλον μας δουλευεις. το πρώτο που μου βγαζει το google για λαμία πουλάει μέχρι και ηλεκτρικά ποδήλατα. δε θα ξερουν να σου δωσουν μια σαμπρέλα? τραβα απο κει και ρώτα. υπαρχει καποιος λογος να σε δουλεψω? επειδη πουλαει ηλεκτρικα ποδηλατα δεν σημαινει κατι ..εγω δεν ειπα οτι δεν πουλαει σαμπρελες... αλλα τελος παντων ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα