Rpanagos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Εχω καποιες αποριες.Θελω να συνδεσω 2 οθονες σε ενα Pc.1)Μπορω την μια να την εχω στην μητρικη και την αλλη στην καρτα γραφικων?2)Αν θελω να συνδεσω και τις 2 στην καρτα γραφικων πως το κανω?Γιατι βλεπω γραφουν dual link αλλα εχουν διαφορετικες υποδοχες.3)Αντε και τις συνδεω στην καρτα γραφικων και τις 2...αν καποια καρτα εχει dvi και hdmi μονο?Τι κανω τοτε?2 διαφορετικες οθονες?
Ghost007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 η μητρικη δεν εχει καμια δουλεια... σε μια καρτα γραφικων θα της βαλεις και η επιλογες σου ειναι ειτε σε dvi ..η σε. hdmi...η και display port που εχει η μια καρτα απο της δυο φυσικα θα δεις και τι υποδοχες εχουν τα μονιτορ πριν αποφασισεις πως θα τα συνδεσεις
Rpanagos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 η μητρικη δεν εχει καμια δουλεια... σε μια καρτα γραφικων θα της βαλεις και η επιλογες σου ειναι ειτε σε dvi ..η σε. hdmi...η και display port που εχει η μια καρτα απο της δυο φυσικα θα δεις και τι υποδοχες εχουν τα μονιτορ πριν αποφασισεις πως θα τα συνδεσεις Αυτο με την μητρικη το ειχα διαβασει απο εδω μεσα, Ολοι ελεγαν πως δεν γινετε και απλα περασε τους drivers για την on board και δουλευε κανονικα.. Στις φωτο απο πανω μπορεις να μου πεις με τι συνδεετε η πρωτη και με τι η δευτερη?hdmi,dvi? Γιατι στην δευτερη φωτο οι 2 dvi εχουν διαφορες!
Ghost007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 στη δευτερη εχει 1 hdmi kai 2 dvi kai 1 display port.. στη πρωτη εχει 1 hdmi ... 1 dvi ... και νομιζω οτι ειναι display port τα αλλα... αλλα μου φενεται περιεργο να εχει 3 οποτε ισως να ειναι κατι αλλο... οχι τα dvi ιδια ειναι και τα δυο θα μπορουσες π.χ να βαλεις και τις δυο οθονες με dvi αν αυτο σε βολευει.. ξαναλεω ομως οτι κοιτα τι συνδεσεις εχουν οι οθονες σου και μετα οτι θες βαζεις απο αυτα... (διορθοση... στα 2 dvi βλεπω μια διαφορα στο κουμπομα και δεν ειμαι σιγουρος ποια ειναι ακριβως η διαφορα τους...)
Rpanagos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 στη δευτερη εχει 1 hdmi kai 2 dvi kai 1 display port.. στη πρωτη εχει 1 hdmi ... 1 dvi ... και νομιζω οτι ειναι display port τα αλλα... αλλα μου φενεται περιεργο να εχει 3 οποτε ισως να ειναι κατι αλλο... οχι τα dvi ιδια ειναι και τα δυο θα μπορουσες π.χ να βαλεις και τις δυο οθονες με dvi αν αυτο σε βολευει.. ξαναλεω ομως οτι κοιτα τι συνδεσεις εχουν οι οθονες σου και μετα οτι θες βαζεις απο αυτα... (διορθοση... στα 2 dvi βλεπω μια διαφορα στο κουμπομα και δεν ειμαι σιγουρος ποια ειναι ακριβως η διαφορα τους...) Αυτο βλεπω και εγω στα dvi γιαυτο ρωταω. Οθονες δεν εχω παρει ακομα. Οποτε στην πρωτη gpu πως μπορω να συνδεσω τις οθονες? Με 2 διαφορετικα καλωδια? 0.ο Το display port τι ακριβως ειναι?
LifeScarcity Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μην σκοτίζεσαι άδικα είναι σαν παίζεις : Απλά όποια βάλεις στην μητρική δεν θα τραβάει από θέμα γραφικών. Ότι συνδυασμό καλωδίων και αν κάνεις θα δουλέψει αν δουλεύει το port,το καλώδιο και η οθόνη είναι σετταρισμένη σαυτό το είδος σύνδεσης(υπάρχουν και εξαιρέσεις εδώ μπορεί να μην χρειαστεί).
SpirosZ68 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δεν μας εχεις πει τι θυρες εχουν οι οθονες σου Ακυρο τωρα ειδα οτι δεν εχεις παρει ακομα. Υπαρχουν ανταπτορες για ολες τις ψηφιακες συνδεσεις. δλδ DVI>HDMI DVI>DisplayPort αλλα και DVI>VGA αλλα οχι απο DVI-D, δλδ το DVI πρεπει να εχει ολα τα πιν και να μην του λειπουν τα 4 https://www.google.gr/search?q=DVI-D&rlz=1C1PRFC_enGR679GR679&espv=2&biw=1920&bih=957&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwievqqk_sTLAhWLpnIKHSlIAzcQsAQIHA
Ghost007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αυτο βλεπω και εγω στα dvi γιαυτο ρωταω. Οθονες δεν εχω παρει ακομα. Οποτε στην πρωτη gpu πως μπορω να συνδεσω τις οθονες? Με 2 διαφορετικα καλωδια? 0.ο Τ ε ναι... βαλε τη μια π.χ με hdmi και την αλλη με dvi ... η και με display port...
Rpanagos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αρα οποια απο τις 2 καρτες παρω δεν θα υπαρχει θεμα αν εχουν διαφορετικα καλωδια?Αυτο ειναι 100% ????
Ghost007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αρα οποια απο τις 2 καρτες παρω δεν θα υπαρχει θεμα αν εχουν διαφορετικα καλωδια? Αυτο ειναι 100% ???? ναι αρκει η μια τουλαχιστον απο της 2 οθονες να εχει hdmi
Rpanagos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 ναι αρκει η μια τουλαχιστον απο της 2 οθονες να εχει hdmi Γιατι αυτο? Οι διαφορες στα 2 dvi ειναι οτι το ενα ειναι dvi και το αλλο dvi-d αυτο βρηκα.
SpirosZ68 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Γιατι αυτο? Οι διαφορες στα 2 dvi ειναι οτι το ενα ειναι dvi και το αλλο dvi-d αυτο βρηκα. To DVI-D απλα δεν περιεχει αναλογικο σημα και δεν μπορεις να του βαλεις ανταπτορα DVI>VGA O'τι θυρες και να εχουν οι οθονες σου θα εισαι ΟΚ εκτος αν και οι δυο εχουν μονο VGA
Rpanagos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 To DVI-D απλα δεν περιεχει αναλογικο σημα και δεν μπορεις να του βαλεις ανταπτορα DVI>VGA O'τι θυρες και να εχουν οι οθονες σου θα εισαι ΟΚ εκτος αν και οι δυο εχουν μονο VGA Ωραια οποτε ψαχνω για οθονες με hdmi-dvi Το display port τι ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα