Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι μην το ζορίσεις. Συμβουλέψου τον γιατρό σου πάντως.

Ναι θα πάω μια βόλτα από τον γιατρό!

Είδες ποιο σου έδωσε, ουτε γιατρός να ήμουνα !!

ειναι απο τα καλύτερα και ενδείκνυται σε αυτες τις περιπτώσεις, το να το πάρεις πάντα σε συνεννόηση με τον γιατρό σου το θεώρησα δεδομένο αλλα από οτι φάνηκε για κάποιους απλά δεν ...

---

απο αερόβια άσκηση το ελλειπτικό δεν επιβαρύνει πολύ την μέση μιας και δεν εχει καθόλου κραδασμούς, σε αντίθεση με το τρέξιμο και οτ περπάτημα! Και αυτό σε συνεννόηση με τον γιατρό σου βέβαια ..

elleiptiko-spirit-se-155_JKC9T.jpg

'Οντως έπεσες μέσα! :-)  Αυτό σκεφτόμουν+εγώ!Για το ελλειπτικό!Βλέπω να μη ξεμπλέκω με τον γιατρό! :-D Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Δημοσ.

Ναι θα πάω μια βόλτα από τον γιατρό!

Εγώ όταν είχα πάθει θλάση στον καρπό πριν κάνα 2 χρόνια το είχα σε πλήρη ακινησία μετα τον νάρθηκα. Βέβαια έκανα μακακιούλες και το χτύπησα πάλι. Τωρα θα μου πεις διαφορετική περίπτωση εσύ. Αν πάθουν ζημιά οι σύνδεσμοι και οι τένοντες παντως είναι μεγάλο πρόβλημα. Εγω το προσέχω πλέον και φοράω περικάρπιο ειδικό οποτε κάποια χειρωνακτική εργασία. Είτε gym είτε θελω να σηκώσω κάτι βαρύ.

Δημοσ.

Εγώ όταν είχα πάθει θλάση στον καρπό πριν κάνα 2 χρόνια το είχα σε πλήρη ακινησία μετα τον νάρθηκα. Βέβαια έκανα μακακιούλες και το χτύπησα πάλι. Τωρα θα μου πεις διαφορετική περίπτωση εσύ. Αν πάθουν ζημιά οι σύνδεσμοι και οι τένοντες παντως είναι μεγάλο πρόβλημα. Εγω το προσέχω πλέον και φοράω περικάρπιο ειδικό οποτε κάποια χειρωνακτική εργασία. Είτε gym είτε θελω να σηκώσω κάτι βαρύ.

'Οντως διαφορετική περίπτωση!Όπως και να'χει κατάλαβα ότι τα πάντα θέλουν προσοχή!Και η θλάση πολύ άτιμο πράγμα!!

Δημοσ.

'Οντως διαφορετική περίπτωση!Όπως και να'χει κατάλαβα ότι τα πάντα θέλουν προσοχή!Και η θλάση πολύ άτιμο πράγμα!!

Ισχύει. Στην αρχή δεν με πόναγε γιατί έβαλα πάγο και ήταν ακόμα ζεστό από το ποδόσφαιρο. Μετά όταν πήγα σπίτι χοροπήδαγα μέχρι το ταβάνι από τον πόνο.

Δημοσ.

Ισχύει. Στην αρχή δεν με πόναγε γιατί έβαλα πάγο και ήταν ακόμα ζεστό από το ποδόσφαιρο. Μετά όταν πήγα σπίτι χοροπήδαγα μέχρι το ταβάνι από τον πόνο.

Σε καταλαβαίνω!Κάποτε(χρόνια δημοτκικού!) έπαιζα μπάσκετ+η μπάλα μου γύρισε το δάχτυλο!!'Αστα!!

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω!Κάποτε(χρόνια δημοτκικού!) έπαιζα μπάσκετ+η μπάλα μου γύρισε το δάχτυλο!!'Αστα!!

Ωχ το έχω πάθει και πιτσιρικάς στο μπάσκετ παλιά αλλα ευτυχώς δεν έπαθα ζημιά. Βασικά με χτύπησε η μπάλα κάθετα στο δάχτυλο νομίζω. Πόναγε αλλα δεν έγινε τίποτα κακό. Απο κει που δεν το περιμένεις συμβαίνουν αυτά

Δημοσ.

Ωχ το έχω πάθει και πιτσιρικάς στο μπάσκετ παλιά αλλα ευτυχώς δεν έπαθα ζημιά. Βασικά με χτύπησε η μπάλα κάθετα στο δάχτυλο νομίζω. Πόναγε αλλα δεν έγινε τίποτα κακό. Απο κει που δεν το περιμένεις συμβαίνουν αυτά

Απο κει που δεν το περιμένεις συμβαίνουν αυτά    ισχύει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...