Προς το περιεχόμενο

Sinagwnismos pc shop

panos181

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μας ρωτάς τι να κάνεις για να έχεις ανταγωνιστικές τιμές, μη σε πάρω κιόλας απο τα μούτρα, αλλά μάλλον θα πρέπει να αναζητήσεις την τύχη σου σε άλλο τομέα.

Δημοσ.

Pano isos i moni lisi tha itan na kaneis eisagoges monos sou...allios ta vlepo diskola, poli diskola ta pragmata. Kati san auto pou kanei to plaisio. Tora pou to $ exei pesei para poli isos katafereis na eisageis pragmata fthina kai vgazontas kapoio kerdos na eisai antagonistikos.

crAss

Δημοσ.

Από προσωπική μου πείρα,ΚΡΑΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟ AFTERSALES.Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι θα σου ξανάρθουν και θα ματαξανάρθουν και πάει λέγοντας,αν υποστηρίξεις τις πωλήσεις σου-ακόμη κι αν δεν είναι ανταγωνιστικές...

Μία επίσκεψη(με το αζημείωτο πάντα,σε λογικά πλαίσια)στο σπίτι αυτουνού που του πούλησες κάτι,για testάρισμα,θα τον ξαναφέρει σύντομα...

Είναι σίγουρο,ότι ακόμη κι αν είσαι ακριβώτερος από Στουρνάρη,αν παρέχεις και συμβουλές και soft "αναβαθμίσεις"(δεν μας παίρνει όπως καταλαβαίνεις να επεκταθούθμε σ' αυτό...),θα έχεις τη γειτονιά πελάτες σου.

Άσε τους άλλους να λένε ότι έχει κορεστεί ο τομέας.Για όλους έχει πολύύύ ψωμί ακόμα.Μόνο για τους τεμπέληδες τέλειωσε.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εγω απο την άλλη πιστεύω οτι το κέρδος δεν είναι στο hardware, αλλά στο after sales-όπως πολύ σωστά είπε ο marios, αλλά και στα μικρά-μικρά accesories.

Δεν φαντάζεσαι τι ανάγκη υπάρχει απο :

Καλώδια, μελάνια,τροφοδοτικά -ε καλά δεν είναι και μικρο-μικρό - s/w ή "s/w", πράγματα που ενω τα θέλεις εχθές, πρέπει να κατέβεις κέντρο.

Υπάρχει ενας τυπάκος στη γειτονιά μου - Κορυδαλλός- που ενω ξέρω οτι πληρώνω παραπάνω, αγοράζω απο αυτόν γιατί βαριέμαι-δεν εχω χρόνο-το θέλω ΤΩΡΑ.

Αν δεν μπορούσα να "στήσω' εγω το pc μου -H/W - σίγουρα θα του έδινα 50-70 Ευρώ (πως μπαίνει το σήμα του ευρώ ρε παιδιά), μόνο και μόνο επειδή ΣΙΓΟΥΡΑ τo after sales του θα είναι καταπληκτικό.

Έχει τύχει να ζητήσω τροφοδοτικό απο BigCity και να μην έχουν - όπως μελάνι , καλώδιο usb για σύνδεση δύο pc ..........

Πολλά είπα,

Αυτά και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Δημοσ.
Καλησπέρα' date='

...(πως μπαίνει το σήμα του ευρώ ρε παιδιά),...[/quote']

Ctrl+Alt+E ,με το πληκτρολόγιο να βρίσκεται στην ένδειξη "El"(Ελληνικά). :wink:

Δημοσ.

mia mikri istoria

sxedon prin apo 10 xronia eimastan dio filoi pou petixame stin idia sxoli,ego sinexisa kai o allos asxolithike me tous ipologistes,siga siga anoikse ena magazaki,poulouse ligo pio akriba apo times plaisiou ( to plaisio itan ftinotero tote apo simera)...ALLA o filos mou eixe ena kalo pou den eixe kanena plaisio eixe auto pou leme after sale

eixe panta anoikto to kinito,itan panta prothimos na boithisei me opoion tropo mporouse se oti kolima i diskolia eixe kathe pelatis tou.itan panta ekei,ikseres oti oti problima na sou emfanizan ta windows i to hardware tha ekanes ena tilefono kai tha eixes mia boitheia.

to oti sinolika ena pc ebgaine 20000-30000 akribotero apo to plaisio den simainei kai tipota mprosta stin gnisiotita ton antallaktikon kai tin ipostiriksi pou edine.

Δημοσ.

pano me mia koubenta

apokleiete na sinagonistis tis times ton megalon magazion me tous tzirous ton ekatomirion,i moni sou elpida einai na eisai aristos stin meta agora ipostiriksi,kai fisika na min stockareis.

Δημοσ.

Ή να στοχεύσεις στους "πορωμένους". Τα μεγάλα μαγαζία στυλ πλαισίου δε φέρνουν εξωτικές ψύξεις ή κουτιά, διότι δεν ανταποκρίνονται σε μεγάλη αγοραστική μάζα. Απο την άλλη για ένα μικρό μαγαζί, αυτή οι 200-300 θα μπορούν να αποτελέσουν πρόθυμους αιμοδότες. Το κόλπο δλδ είναι να φέρνεις πράγματα που απλά το Πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο δεν είναι διατεθειμένα να τα φέρνουν. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι και εδώ δε θα έχεις το προβάδισμα καθώς το κόλπο το έχουν μυριστεί ήδη αρκετοί. Συν του ότι εφόσον δε θα είσαι κέντρο θα πρέπει να βρεις τρόπο να κάνεις το μαγαζί σου γνωστό

Επιμένω πάντως να πιστεύω ότι αν ακούς εμάς εδώ θα φας τα μούτρα σου :D :D :D

Δημοσ.
Ή να στοχεύσεις στους "πορωμένους". Τα μεγάλα μαγαζία στυλ πλαισίου δε φέρνουν εξωτικές ψύξεις ή κουτιά, διότι δεν ανταποκρίνονται σε μεγάλη αγοραστική μάζα. Απο την άλλη για ένα μικρό μαγαζί, αυτοι οι 200-300 θα μπορούν να αποτελέσουν πρόθυμους αιμοδότες.

Ποσους ειπες αλεκο?Ποσοουυυς?ΑΧΑΧΑΧΧΧΑ

Δημοσ.

Κάτσε για να καταλάβω. Σε τι διαφωνείς; Ότι είναι περισσότεροι, ή ότι δε μπορεί να κάνει "παιχνίδι" ένα μαγαζί με τόσους;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...