Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 παιδιά τώρα που θα φτιάξει ο καιρός, αντί για βαρεμάρα και παρακμή σε καφετέρια, χίλιες φορές βόλτα - περπάτημα για κουβεντούλα με φίλο, πχ. ανέβασμα λυκαβηττό, ή εξερεύνηση σε άγνωστη γειτονιά (πήγα τελευταία σε κάτι μέρη στα δυτικά που δεν είχα πατήσει ποτέ μου, και μια παλιότερη φορά σε γειτονιές του πειραιά), ή περίπατο στον υμηττό, δε χρειάζεται να χεις αυτοκίνητο ή λεφτά στη τσέπη. Υγιεινό από κάθε άποψη, αλλάζεις παραστάσεις από το σπίτι-δουλειά-σπίτι-πισί, δεν θέλει προετοιμασία, και αν είσαι με καλή και ορεξάτη παρέα θυμίζει μέχρι και διακοπές. Μπορεί χαλαρά να γίνεται 1 φορά τη βδομάδα από εργαζόμενους χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις. (Μόλις πιάσουν οι ζέστες βέβαια αλλάζει το πράμα, οπότε ότι προλάβουμε τους επόμενους μήνες, τώρα που αλλάζει και η ώρα)
fotaras13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως έμεινα μλκς με ένα φίλο μου ο οποίος με ελάχιστα έξοδα απ ότι μου είπε κάνει δικιές του συνθέσεις και φτιάχνει σαπούνια, σαμπουάν, αρώματα και κρέμες σώματος. Ειναι βέβαια ένας άνεργος χημικός, αλλά παρόλα αυτά δημιουργικός και ψάχτηκε εντελώς μόνος του.... Αν αγαπάς κάτι και το χεις και λίγο πιστεύω μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα...
zio10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως έμεινα μλκς με ένα φίλο μου ο οποίος με ελάχιστα έξοδα απ ότι μου είπε κάνει δικιές του συνθέσεις και φτιάχνει σαπούνια, σαμπουάν, αρώματα και κρέμες σώματος. Ειναι βέβαια ένας άνεργος χημικός, αλλά παρόλα αυτά δημιουργικός και ψάχτηκε εντελώς μόνος του.... Αν αγαπάς κάτι και το χεις και λίγο πιστεύω μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα... Τα πουλάει; Γιατί νομίζω ότι είναι λίγο μπλέξιμο το να πουλήσεις τέτοια προϊόντα (νόμιμα τουλάχιστον).
fotaras13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μάλλον όχι απ ότι κατάλαβα, δεν μιλάω για επαγγελματία με εταιρία από πίσω έτσι.... Είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο, στην κουζίνα και στην αποθήκη του τα φτιάχνει ξέρω... 1
livefreeordie Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 η βολτα με φιλους στη πολη ειναι οτι καλυτερο οταν εχει καλο καιρο. κι αραγμα στα παρκα ή τις πλατειες. παιρνεις να φας και να πιεις και κατι στο χερι! μια χαρα! και κανω καλο και στην υγεια και στη σωματικη κατασταση. παντα ετρωγα οτι αηδιες ηθελα αλλα δεν επαιρνα κιλα και χωρις γυμναστικη γιαυτο το λογο , γιατι μου αρεσουν πολυ οι βολτες με τα ποδια. 4
Miracle Worker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Χαρτάκι. Δηλωτή, πόκερ, μπιρίμπα κτλ. Επίσης ορειβατικές-πεζοπορικές εξορμήσεις. Θυμάμαι μία γνωστή μου έκανε εθελοντισμό με τους φίλους της, πχ είχαν έναν πάγκο με νερά στο μαραθώνιο, τέτοια φάση.
theoritikos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 παιδιά τώρα που θα φτιάξει ο καιρός, αντί για βαρεμάρα και παρακμή σε καφετέρια, χίλιες φορές βόλτα - περπάτημα για κουβεντούλα με φίλο, πχ. ανέβασμα λυκαβηττό, ή εξερεύνηση σε άγνωστη γειτονιά (πήγα τελευταία σε κάτι μέρη στα δυτικά που δεν είχα πατήσει ποτέ μου, και μια παλιότερη φορά σε γειτονιές του πειραιά), ή περίπατο στον υμηττό, δε χρειάζεται να χεις αυτοκίνητο ή λεφτά στη τσέπη. Υγιεινό από κάθε άποψη, αλλάζεις παραστάσεις από το σπίτι-δουλειά-σπίτι-πισί, δεν θέλει προετοιμασία, και αν είσαι με καλή και ορεξάτη παρέα θυμίζει μέχρι και διακοπές. Μπορεί χαλαρά να γίνεται 1 φορά τη βδομάδα από εργαζόμενους χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις. (Μόλις πιάσουν οι ζέστες βέβαια αλλάζει το πράμα, οπότε ότι προλάβουμε τους επόμενους μήνες, τώρα που αλλάζει και η ώρα) Αυτό ακριβώς! Με έναν φίλο μου έχουμε εξερευνήσει πολλές κρυφές γειτονίες της πόλης μας. Έχουμε ανακαλύψει καταπληκτικά κρυφά σημεία της πόλης και συνοικιακά καφέ με λογικές τιμές και καλή ποιότητα ροφημάτων. Όταν ανοίξει ο καιρός μάλιστα, θα κάνουμε τις ίδιες βόλτες αλλά με ποδήλατο για να δούμε γειτονίες πιο απομακρυσμένες από την πόλη. 1
*nenya* Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 1) Παίρνεις φίλο κ πάτε σινεμά Τετάρτη με 1 εισιτήριο. 2) Φτιάχνεις φραπεδουμπα απ'το σπίτι κ πας για περπάτημα σε κάποιο πάρκο. 3) Βιβλίο αγκαζέ και πας για διάβασμα στην Στοά του Βιβλίου. 4) Μπύρα στο χέρι και αραγμα λόφο του Στρέφη [εκεί που είναι η ταράτσα του γυμναστηρίου] με πιάτο όλη την Αθήνα. 5) Μπαλίτσα με τους φίλους στο Άλσος Βεϊκου ή στο πάρκο Τρίτση. 6) Ή ποιός να τρέχει για όλα αυτά; Φτιαχτε εκεί πέρα ένα lan και gaming παρεούλα ως το πρωί. 9
V for Vagelis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μετά θα θες πολλά χρήματα όμως! (Και δεν θα έχεις και ελεύθερο χρόνο! ). Χα, καλά ναι, αν είσαι άτυχος. Και θα σου φεύγουν μετά όλα τα λεφτά για θεραπείες κλπ. Αλλά ντάξει, ποιες οι πιθανότητες να έχει Εϊντζς η/o σύντροφος... Εγώ πάντως έμεινα μλκς με ένα φίλο μου ο οποίος με ελάχιστα έξοδα απ ότι μου είπε κάνει δικιές του συνθέσεις και φτιάχνει σαπούνια, σαμπουάν, αρώματα και κρέμες σώματος. Ειναι βέβαια ένας άνεργος χημικός, αλλά παρόλα αυτά δημιουργικός και ψάχτηκε εντελώς μόνος του.... Αν αγαπάς κάτι και το χεις και λίγο πιστεύω μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα... Που να γνώριζες και για την άλλη συνήθεια του φίλου σου με την οργάνωση underground συναντήσεων πάλης... :Ρ 5
iordanis77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Να πάρει φαγητό απέξω και να μαζευτεί με φίλους για ταινία ή strip poker. ή να παιξει μπουκαλα Πασατέμπος και πάρκο... το ιδιο χερι που πληρωσε τον πασατεμπο μετα θα μπαινοβγαινει στο στομα?
Vapir Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 για κάτι τέτοιες φάσεις χαίρομαι που πήρα ποδήλατο , σιγά σιγά θα αρχίσω τις βόλτες (10-20+ χιλιόμετρα) όποτε βαριέμαι και να πως περνάει η ώρα κ χωρίς έξοδα. Θα φροντίσω να έχω 1-2 άτομα παρέα βέβαια 1
iordanis77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 για κάτι τέτοιες φάσεις χαίρομαι που πήρα ποδήλατο , σιγά σιγά θα αρχίσω τις βόλτες (10-20+ χιλιόμετρα) όποτε βαριέμαι και να πως περνάει η ώρα κ χωρίς έξοδα. Να προτιμας τις ανηφορες.
splashboogie Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 1) Παίρνεις φίλο κ πάτε σινεμά Τετάρτη με 1 εισιτήριο. 2) Φτιάχνεις φραπεδουμπα απ'το σπίτι κ πας για περπάτημα σε κάποιο πάρκο. 3) Βιβλίο αγκαζέ και πας για διάβασμα στην Στοά του Βιβλίου. 4) Μπύρα στο χέρι και αραγμα λόφο του Στρέφη [εκεί που είναι η ταράτσα του γυμναστηρίου] με πιάτο όλη την Αθήνα. 5) Μπαλίτσα με τους φίλους στο Άλσος Βεϊκου ή στο πάρκο Τρίτση. 6) Ή ποιός να τρέχει για όλα αυτά; Φτιαχτε εκεί πέρα ένα lan και gaming παρεούλα ως το πρωί. Αυτό με το σινεμά πλeον ισχυει Τριτη,Τεταρτη και Πέμπτη- vodafone στο odeon. Tο έχουμε λιώσει με τους φίλους και την σύντροφο. 2
iordanis77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αυτό με το σινεμά πλeον ισχυει Τριτη,Τεταρτη και Πέμπτη- vodafone στο odeon. Tο έχουμε λιώσει με τους φίλους και την σύντροφο. Εγω το ειχα λιωσει ετσι τη δεκαετια του '80, τοτε δεν υπηρχε βιντεο-ιντερνετ, ουσιαστικα ουτε τηλεοραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα