Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το ειχα λιωσει ετσι τη δεκαετια του '80, τοτε δεν υπηρχε βιντεο-ιντερνετ, ουσιαστικα ουτε τηλεοραση.

Έπαιζαν προσφορές; Εμείς επειδή έχουμε πλέον όλοι περίεργο πρόγραμμα είναι μια καλή αφορμή να βρισκόμαστε Πέμπτη (πλέον δλδ σε πρεμιέρες) και μόνο 3,5 ευρό- τρελό value for money.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέρα όμορφή, στο πάρκο γυρίσαμε, τις πάπιες ταΐσαμε, σινεμά, και σπιτάκι μετά! Χίλες φορές πρεζάκιας, που λέει κι ο Τζιμάκος!

για μένα πάντως λόου μπάτζετ = περιπτερόμπυρα και Ναβαρίνο ('η προβλήτα στο λιμάνι).

• Like 2
Δημοσ.

Έπαιζαν προσφορές; Εμείς επειδή έχουμε πλέον όλοι περίεργο πρόγραμμα είναι μια καλή αφορμή να βρισκόμαστε Πέμπτη (πλέον δλδ σε πρεμιέρες) και μόνο 3,5 ευρό- τρελό value for money.

Τι προσφορες? 120 δρχ. ηταν το εισιτηριο στον συνοικιακο κιν/φο, 140 στους Α΄ Προβολης αλλα μεχρι τις 19:00, μετα πηγαινε 170[1985]

• Like 1
Δημοσ.

Με αφορμή το θέμα, ας κάνω και εγώ μια σχετική ερώτηση.

Διαβάζω ότι πολλοί λέτε για πεζοπορείες και η αλήθεια είναι ότι τελευταία το σκέφτομαι να τις αρχίσω και εγώ. Υποθέτω ότι στη Θεσσαλονίκη το ιδανικότερο μέρος για πεζοπορείες είναι το Σέιχ Σου, αλλά από πού να ξενικήσω; Εννοώ, από ποιο μέρος να μπω στο δάσος και ποιο μονοπάτι να ακολουθήσω; Όσο πιο ανατολικά μου πείτε, τόσο το καλύτερο.

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

αναρωτιόμουν με τους φίλους μου πως μπορεί κάποιος αν περάσει ευχάριστα τον χρόνο του με λίγα χρήματα με την παρέα του. Αλλά αυτό που κάνεις να διαρκεί κιόλας κάποιο χρονικό διάστημα. 

Για παράδειγμα το Μπόουλινγκ στον Ρεντη κανει 3,5 ευρώ το άτομο και αν είστε 5-6 άτομα κραταει 45 λεπτά το παιχνίδι. Αυτο είναι ενα καλό παράδειγμα. 

Το γκόου κάρτ π.χ κάνει 10 ευρώ ας πούμε αλλα διαρκεί 10 λεπτά. Δεν αξίζει δηλαδή ιδιαίτερα... 

Τι αλλο μπορεί να κάνει κάποιος με λίγα χρήματα;

garten-schach-set-teak-holz-bis-30-cm-wu

freibad_boccia.jpg

slackline.jpg

Δημοσ.

γιατι έχω ανάγκη να κάψω λίπος ή να φτιάξω πόδια 

χαχα  :-D

Η γυμναστικη ειναι για ολους, οχι μονο τους χοντρους ή οσους θελουν να φτιαξουν μυς.

Πολλοι αγοραζουν ποδηλατο γυμναστικης και ποδηλατουν μανιασμενα στο δωματιο τους.

Δημοσ.

Η γυμναστικη ειναι για ολους, οχι μονο τους χοντρους ή οσους θελουν να φτιαξουν μυς.

που κολλάει αυτό ? είπες να προτιμάω ανηφόρες κ σου είπα οτι δεν το έχω ανάγκη :) 

Δημοσ.

που κολλάει αυτό ? είπες να προτιμάω ανηφόρες κ σου είπα οτι δεν το έχω ανάγκη :)

Οπως μολις ειπα, αναγκη για γυμναστικη εχουμε ολοι.

Ποδηλατωντας σε ανηφορα γυμναζεσαι περισσοτερο.

Δημοσ.

Οπως μολις ειπα, αναγκη για γυμναστικη εχουμε ολοι.

Ποδηλατωντας σε ανηφορα γυμναζεσαι περισσοτερο.

είπες κάτι σωστό αλλα σε λάθος άτομο γιατι εγώ μιλάω για κάτι που θα το κάνω για διασκέδαση για να πάω βόλτα κ εσύ μιλάς για κάτι που θα το κάνεις γιατι σου χρειάζεται, να γυμναστείς περισσότερο. Εμένα λοιπόν δεν μου χρειάζεται να γυμναστώ περισσότερο , ήδη γυμνάζομαι περισσότερο απο τους περισσότερους :)

• Like 1
Δημοσ.

Αραλίκι χθες στο σπίτι με παρέα. Παραγγείλαμε πίτες και κάναμε ναργιλέ, παίξαμε χαρτάκια. Καλη φάση. Φθηνά, διασκεδαστικά και πολυ χαβαλές

Δημοσ.

Χωρίς χρήματα μπορείς να κάνεις ακόρεστο σεξ, να πας μία ωραία βόλτα στην παραλία αν είσαι κοντά αλλιώς στην εξοχή, να διαβάσεις κάποιο ξεχασμένο βιβλίο, να μελετησςις wikipedia στα αγγλικά φυσικά γιατί η ελληνική είναι μάπα. Όλα αυτά και άλλα πολλά αρκεί να έχεις καλή διάθεση. Τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν. Σεξ σεξ και πάλι σεξ (με προφύλαξη)

Δημοσ.

Χωρίς χρήματα μπορείς να κάνεις ακόρεστο σεξ, να πας μία ωραία βόλτα στην παραλία αν είσαι κοντά αλλιώς στην εξοχή, να διαβάσεις κάποιο ξεχασμένο βιβλίο, να μελετησςις wikipedia στα αγγλικά φυσικά γιατί η ελληνική είναι μάπα. Όλα αυτά και άλλα πολλά αρκεί να έχεις καλή διάθεση. Τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν. Σεξ σεξ και πάλι σεξ (με προφύλαξη)

Που το βρίσκεις το δωρεάν σεξ να πάρουμε και εμείς? :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...