Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρίς χρήματα μπορείς να κάνεις ακόρεστο σεξ, να πας μία ωραία βόλτα στην παραλία αν είσαι κοντά αλλιώς στην εξοχή, να διαβάσεις κάποιο ξεχασμένο βιβλίο, να μελετησςις wikipedia στα αγγλικά φυσικά γιατί η ελληνική είναι μάπα. Όλα αυτά και άλλα πολλά αρκεί να έχεις καλή διάθεση. Τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν. Σεξ σεξ και πάλι σεξ (με προφύλαξη)

σε όλες τις διαφημίσεις τελικά υπάρχει παγίδα 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(

Δημοσ.

σε όλες τις διαφημίσεις τελικά υπάρχει παγίδα

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!! :-( :-( :-( :-( :-(

Προφύλαξη είναι και άλλοι τρόποι, για να μην πληρωνεις μετά μία ζωή

Δημοσ.

είπες κάτι σωστό αλλα σε λάθος άτομο γιατι εγώ μιλάω για κάτι που θα το κάνω για διασκέδαση για να πάω βόλτα κ εσύ μιλάς για κάτι που θα το κάνεις γιατι σου χρειάζεται, να γυμναστείς περισσότερο. Εμένα λοιπόν δεν μου χρειάζεται να γυμναστώ περισσότερο , ήδη γυμνάζομαι περισσότερο απο τους περισσότερους :)

Συνεπως η προτροπη για σενα ειναι να επιλεγεις μεγαλους κατηφορους...

Και δε θα γυμναζεσαι οπως επιθυμεις, και θα διασκεδαζεις πολυ :)

[αρκει να μη καταληξεις σε καμμια κολωνα ή λακουβα]

• Like 1
Δημοσ.

Συνεπως η προτροπη για σενα ειναι να επιλεγεις μεγαλους κατηφορους...

Και δε θα γυμναζεσαι οπως επιθυμεις, και θα διασκεδαζεις πολυ :)

[αρκει να μη καταληξεις σε καμμια κολωνα ή λακουβα]

καλά κ σε ανηφόρες να κάνω ποδήλατο δύσκολο να γυμναστούν τα πόδια μου , ιδικά οι τετρακέφαλοι πόσο να μεγαλώσουν άλλο

δεν είναι θέμα για εμένα που κάνω, πάω 1-2 ώρες τη βόλτα μου να χαζέψω κανα κώλο κ κλαιν 

• Like 1
Δημοσ.

καλά κ σε ανηφόρες να κάνω ποδήλατο δύσκολο να γυμναστούν τα πόδια μου , ιδικά οι τετρακέφαλοι πόσο να μεγαλώσουν άλλο

Περα απο τη διαπλαση των ποδιων, δε βοηθαει πουθενα αλλου?

Δημοσ.

Περα απο τη διαπλαση των ποδιων, δε βοηθαει πουθενα αλλου?

σε τι στην καρδιά ή στην αντοχή ? επίσης τα γυμνάζω καθημερινά 

Δημοσ.

βαριέμαι , ούτε για τρολ δεν κάνεις  
σου απάνταγα γιατι λέω θα είναι κανένας μπάρμπας ποδηλάτης , απο αυτούς που γυμνάζονται για υγεία κ μοιάζουν με σαρδέλες, αλλα τελικά δε σε κόβω να ασχολείσαι με κάτι 
τέλος πάντων αμα θες να πεις τίποτα σοβαρό στείλε pm μη χαλάμε το θέμα 

Δημοσ.

Γιατι κολλας δε καταλαβαινω. Ξεκινησες με εικονιδια με χαρουμενο ανθρωπακι, και τωρα αρχισες το βρισιμο...

Αφου λοιπον βαριεσαι γιατι δεν το σταματας?

"Να ασχολουμαι εγω με κατι"? μα δε μιλουσαμε για μενα.

Δημοσ.

μα για εσένα μιλούσαμε τόσα ποστ αλλα δεν το είχες καταλάβει , εγώ ότι είναι να κάνω το κάνω σωστά κ φαίνεται , δεν χρειάζομαι συμβουλές άθλησης , εσύ νόμιζα οτι χρειαζόσουν κ γιαυτό το συνέχιζα  . Αν χρειάζεσαι βοήθεια στείλε pm να μιλήσουμε απο εκεί , στο συγκεκριμένο θέμα το εξαντλήσαμε 

Δημοσ.

μα για εσένα μιλούσαμε τόσα ποστ αλλα δεν το είχες καταλάβει , εγώ ότι είναι να κάνω το κάνω σωστά κ φαίνεται , δεν χρειάζομαι συμβουλές άθλησης , εσύ νόμιζα οτι χρειαζόσουν κ γιαυτό το συνέχιζα  . Αν χρειάζεσαι βοήθεια στείλε pm να μιλήσουμε απο εκεί , στο συγκεκριμένο θέμα το εξαντλήσαμε 

Δε μιλουσαμε για μενα, για σενα και το ποδηλατο μιλουσαμε. Εγω δεν ποδηλατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...