Laurelien Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πραγματα που μπορεις να κανεις εξω απο το σπιτι:Πεζοπορια, ποδηλατο, σχεδιο/ζωγραφικη, ψαρεμα, τοξοβολια (μπορεις να βρεις φτηνα τοξα στο amazon ή να προσπαθησεις να φτιαξεις το δικο σου), τρεξιμο.Τωρα δεν μου ερχονται αλλα. 1
iordanis77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πραγματα που μπορεις να κανεις εξω απο το σπιτι: Πεζοπορια, ............... Πεζοπορια πως δηλαδη? Να πας Ομονοια-Πειραια και να γυρισεις δυο φορες, ας πουμε?
Laurelien Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πεζοπορια πως δηλαδη? Να πας Ομονοια-Πειραια και να γυρισεις δυο φορες, ας πουμε? Αμ τι να σας κανω εσας στην Αθηνα. Αναγκαστικα πρεπει να βγειτε εξω απ'την πολη σε κανα δασος, στην Παρνηθα ή καπου αλλου. Δεν ξερω και πολλα για τα μερη εκει.
iordanis77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δε νομιζω να πηγαινες μονη σου στη Παρνηθα. Επικινδυνο.
Laurelien Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δε νομιζω να πηγαινες μονη σου στη Παρνηθα. Επικινδυνο. Αληθεια; Καλα αν πηγαινα θα πηγαινα μαζι με αλλους, ποτε δεν παω μονη μου σε απομακρα σημεια.
splashboogie Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πεζοπορια πως δηλαδη? Να πας Ομονοια-Πειραια και να γυρισεις δυο φορες, ας πουμε? Βραδινές ή πρωινές ώρες; Πες και θα σου πω που να πας....
iordanis77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Βραδινές ή πρωινές ώρες; Πες και θα σου πω που να πας.... Οχι σε μενα, σε αυτον που το προτεινει.
testtesttest Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 υπαρχουν μερη για πεζοπορεια, ακομα και αν μενεις καρα κεντρο.
zio10 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 υπαρχουν μερη για πεζοπορεια, ακομα και αν μενεις καρα κεντρο. Και μέσα στην πόλη ωραία είναι να περπατάς.
Glikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πραγματα που μπορεις να κανεις εξω απο το σπιτι: Πεζοπορια, ποδηλατο, σχεδιο/ζωγραφικη, ψαρεμα, τοξοβολια (μπορεις να βρεις φτηνα τοξα στο amazon ή να προσπαθησεις να φτιαξεις το δικο σου), τρεξιμο. Τωρα δεν μου ερχονται αλλα. Ήταν στο bucket list μου αυτά το καλοκαίρι που πέρασε και όντως με καλή παρέα είναι σούπερ.
iordanis77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Και μέσα στην πόλη ωραία είναι να περπατάς. Και να ρουφας το καυσαεριο. Οταν ημουν 15 χρονων ξεκινουσα απ τα νοτια προαστια, πηγαινα τερμα Πατησιων, και επεστρεφα πισω. Ωραιος τροπος για κοπανα απ το σχολειο. Ευχαριστα σημεια της διαδρομης: το χαζεμα στους κινηματογραφους.
weissheit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Λέσχες ανάγνωσης! Τζάμπα! Και δώρο ενδιαφέροντα άτομα και βιβλία!
Laurelien Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ήταν στο bucket list μου αυτά το καλοκαίρι που πέρασε και όντως με καλή παρέα είναι σούπερ. Εγω εκανα 3-4 απο αυτα και ηταν τελεια. Μ'εναν φιλο μου λεμε να αγορασουμε τοξο μαζι και να πηγαινουμε στο δασος. Να το παιζουμε Elves 1
Glikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εγω εκανα 3-4 απο αυτα και ηταν τελεια. Μ'εναν φιλο μου λεμε να αγορασουμε τοξο μαζι και να πηγαινουμε στο δασος. Να το παιζουμε Elves Χαχαχα! Εγώ με ένα φίλο είχαμε φτιάξει ένα. Καλή φάση.
Laurelien Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Χαχαχα! Εγώ με ένα φίλο είχαμε φτιάξει ένα. Καλή φάση. Αληθεια; Ψηνομαστε κι εμεις να φτιαξουμε ενα. Το δικο σας πετουσε μακρια τα βελη ή δεν πετυχε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα