Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματα που μπορεις να κανεις εξω απο το σπιτι:
Πεζοπορια, ποδηλατο, σχεδιο/ζωγραφικη, ψαρεμα, τοξοβολια (μπορεις να βρεις φτηνα τοξα στο amazon ή να προσπαθησεις να φτιαξεις το δικο σου), τρεξιμο.
Τωρα δεν μου ερχονται αλλα.

• Like 1
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πεζοπορια, ...............

Πεζοπορια πως δηλαδη? Να πας Ομονοια-Πειραια και να γυρισεις δυο φορες, ας πουμε?

Δημοσ.

Πεζοπορια πως δηλαδη? Να πας Ομονοια-Πειραια και να γυρισεις δυο φορες, ας πουμε?

Αμ τι να σας κανω εσας στην Αθηνα. Αναγκαστικα πρεπει να βγειτε εξω απ'την πολη σε κανα δασος, στην Παρνηθα ή καπου αλλου. Δεν ξερω και πολλα για τα μερη εκει.

Δημοσ.

Δε νομιζω να πηγαινες μονη σου στη Παρνηθα. Επικινδυνο.

Αληθεια; Καλα αν πηγαινα θα πηγαινα μαζι με αλλους, ποτε δεν παω μονη μου σε απομακρα σημεια.

Δημοσ.

Βραδινές ή πρωινές ώρες; Πες και θα σου πω που να πας....

Δημοσ.

υπαρχουν μερη για πεζοπορεια, ακομα και αν μενεις καρα κεντρο.

Και μέσα στην πόλη ωραία είναι να περπατάς.

Δημοσ.

Πεζοπορια, ποδηλατο, σχεδιο/ζωγραφικη, ψαρεμα, τοξοβολια (μπορεις να βρεις φτηνα τοξα στο amazon ή να προσπαθησεις να φτιαξεις το δικο σου), τρεξιμο.

Τωρα δεν μου ερχονται αλλα.

Ήταν στο bucket list μου αυτά το καλοκαίρι που πέρασε και όντως με καλή παρέα είναι σούπερ.

Δημοσ.

Και μέσα στην πόλη ωραία είναι να περπατάς.

Και να ρουφας  το καυσαεριο.

Οταν ημουν 15 χρονων ξεκινουσα απ τα νοτια προαστια, πηγαινα τερμα Πατησιων, και επεστρεφα πισω. Ωραιος τροπος για κοπανα απ το σχολειο. Ευχαριστα σημεια της διαδρομης: το χαζεμα στους κινηματογραφους.

Δημοσ.

Ήταν στο bucket list μου αυτά το καλοκαίρι που πέρασε και όντως με καλή παρέα είναι σούπερ.

Εγω εκανα 3-4 απο αυτα και ηταν τελεια. Μ'εναν φιλο μου λεμε να αγορασουμε τοξο μαζι και να πηγαινουμε στο δασος. Να το παιζουμε Elves :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εκανα 3-4 απο αυτα και ηταν τελεια. Μ'εναν φιλο μου λεμε να αγορασουμε τοξο μαζι και να πηγαινουμε στο δασος. Να το παιζουμε Elves :P

Χαχαχα! Εγώ με ένα φίλο είχαμε φτιάξει ένα. Καλή φάση.:P

Δημοσ.

Χαχαχα! Εγώ με ένα φίλο είχαμε φτιάξει ένα. Καλή φάση. :P

Αληθεια; Ψηνομαστε κι εμεις να φτιαξουμε ενα. Το δικο σας πετουσε μακρια τα βελη ή δεν πετυχε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...