Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, τις προάλλες άνοιξα τον υπολογιστή και πήγα στο mozilla για να μπώ στο internet και αφότου άργησε πολύ να ανοίξει , συνειδητοποιησα οτι συνδεόταν μόνο με το google ενώ σε άλλες σελίδες μου εβγάζε πρόβλημα.. Εβαλα μερικά προγραμματάκια που είχα μήπως είχε κολλήσει κανένα malware αλλά τίποτα . Μετά σκέφτηκα να μπώ σε safe zone και να κάνω 'απόκατάσταση' οπου με γύρισε πίσω κάποιες ενημερώσεις των win7 και του avast και μετά δούλευε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Tην επόμενη ημέρα μόλις τον άνοιξα είχε το ίδιο πρόβλημα , Οπότε μπήκα στο safe zone with networking να κάνω την δουλειά μου , οπου εκεί δεν έχει κάποιο πρόβλημα με το internet .

Τί μπορεί να συμβαίνει ;

Δημοσ.

Με άλλον browser δοκίμασες; Εννοώ τον ie που υπάρχει ήδη στο pc.

Στον ff πήγαινε Οptions->Για προχωρημένους->Δίκτυο και πάτα Ρυθμίσεις στη Σύνδεση. Εκεί επέλεξε Χωρίς διαμεσολαβητή.

Με ποια προγράμματα το σκάναρες;

Adwcleaner

Malwarebytes

Combofix (με λίγο προσοχή αυτό και σαν τελευταία λύση)

Δημοσ.

Δοκίμασα και από τον chromodo να μπώ ιντερνετ αλλά τίποτα..... το pc το σκάναρα με malwarebytes , Adwcleaner , spybot, SuperantiSpyware, IObit Malware Fighter  και Emsisoft Emergency Kit.....τα ξεπάτωσα όλα , αλλά τίποτα.

τι είναι το ff ?

Δημοσ.

Δοκίμασα και από τον chromodo να μπώ ιντερνετ αλλά τίποτα..... το pc το σκάναρα με malwarebytes , Adwcleaner , spybot, SuperantiSpyware, IObit Malware Fighter  και Emsisoft Emergency Kit.....τα ξεπάτωσα όλα , αλλά τίποτα.

τι είναι το ff ?

ff= firefox mozila

Δημοσ.

Αυτά τα δύο τελευταία δεν μου άρεσαν. Αν έκανες και κανένα speed up ή optimize...! :cry:

τι είναι το ff ?

ff= firefox mozila

:-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...