ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ειναι το μονο τετρακινητο φερραρικο (ετσι νομιζω τουλαχιστον) κ εχει κ πισω θεσεις αρα ειναι μονοδρομος για εμενα : ) Ferrari FF Oυτε σε λευκο σας αρεσει ;; 3
Anorymous Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εγω δεν θελω κατι ιδιαιτερο απλα να πιασω το Τζοκερ 1
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δεν μοιάζει με φεράρι...φαίνεται πολύ πιο «θνητό». Νομίζω ένας Άραβας είχε πάρει μια station wagon, δες καμιά τέτοια!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δεν μοιάζει με φεράρι...φαίνεται πολύ πιο «θνητό». Νομίζω ένας Άραβας είχε πάρει μια station wagon, δες καμιά τέτοια! Ενταξει 30ρισαμε τωρα Ζιο δεν ειμαστε για πισωκινητα καμπριο : P
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ενταξει 30ρισαμε τωρα Ζιο δεν ειμαστε για πισωκινητα καμπριο : P Το βιντεάκι με τις γιαγιάδες και τη λαμποργκίνι που έβαλε ο Γιάννης_Platano το είδες;; 2
funbreaker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Να ήμουν βασιλιάς με απεριόριστη διάρκεια ζωής και να είχα όποια θέλω (και να το θεωρούσαν και τιμή τους) και να μπορούσα να τηλεχρονομεταφέρομαι.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Να παρω το Celi 5 στα Ιταλικα επιτελους (αρα και να ολοκληρωσω το επιπεδο) και να τελειωσω τα Ρωσικα που ξεκινησα και παρατησα. 1
Irene.j Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Αόρατη ε? Ημμμ θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα αόρατος. Σαν πρώτη φάση θα πήγαινα Σκωτία. Αόρατος. Εγω σαν πρωτη φαση το σκεφτηκα γιατι ηθελα να ριξω κατι σφαλιαριτσες! 2
Ghost_Rider Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 να βγαλω φωτος να παρω αυτογραφα απο τους MAIDEN κλπ κλπ
AlexHello Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Θα είμουν ευχαριστημένος αν γινόταν εστω και 1 απο αυτά: • Να βγουν 6 καινούργιες σεζόν του Lost • Να βγουν καπάκι όλες οι σεζόν του GoT (και να προσέχει τον εαυτό του ο κύριος Martin γιατί αργεί με τα βιβλία) • Να κάνω erase απο το μυαλό μου το Breaking Bad η το House of Cards και να τα ξαναδώ σαν πρώτη φορά • Να αποφασίσω επιτέλους αν προτιμώ να μπαίνω insomnia στο κινητό απο την mobile έκδοση (που όμως δεν μπορώ να δώ τα likes) η απο την desktop έκδοση, στην οποία πρέπει να κάνω πέρα δοθε γιατί έχω μικρή οθόνη
theoritikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Θα ήθελα να ήμουν σαν αυτόν τον παππού όταν φτάσω στην ηλικία του https://www.facebook.com/headbangerteacher/videos/1092339920786706/
Glikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εγω σαν πρωτη φαση το σκεφτηκα γιατι ηθελα να ριξω κατι σφαλιαριτσες! Καλά και από αυτό.
mentoras99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ε ρε τι θυμηθηκα οταν ειδα αυτο το τοπικ...Στη δεκαετια του 80, για οσους ηταν τοτε παιδια και την θυμουνται,υπηρχε μια εκπομπη στην τηλεοραση, 'Πες το και θα γινει'.Εστελνες αν θυμαμαι καλα, γραμμα στην εκπομπη, με καποια μεγαλη ανεκπληρωτη επιθυμία σου(να ηταν εφικτη ομως) προφανως με καποια κριτηρια επελεγαν, και αν ησουν τυχερος και σε επελεγαν, στην εκαναν!!!!Μιλαμε θυμαμαι εκανε θραυση τοτε.Και οχι αδικα.Θυμαμαι πχ καποιο παιδι ειχε ζητησει να δει απο κοντα τον Μαρανοντα, και τα ειχαν κανονισει ολα και τον ειχαν παει να δει τον Μαραντονα!Μακαρι να υπηρχαν κι αλλες παρομοιες προσπαθειες σημερα...τουλαχιστον ειδικα για τα παιδια, ειναι τρομερο να μπορεις να κανεις πραγματικοτητα καποια μεγαλα ανεκπληρωτα ονειρα.... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα