sokratis1990 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλησπερα πριν λιγες μερες εβαλα μια αγγελια σε ενα σαιτ με επιπλα.Συγκεκριμένα μια τραπεζαρια αντικας μεγάλης αξιας.Μετα απο μερικες μερες επικοινώνησε μαζι μου μεσω εμαιλ μια γυναικα απο Αγγλια που ήθελε να την αγορασει και μου ζήτησε τραπεζικο λογαριασμό για να γινει η αγορα καθως ανελαβε και τα μεταφορικα για να την παρει.Παιζει να ειναι καποιος ιος η οτιδηποτε αλλο; Ειμαι αρκετα καχυποπτος
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μήπως σου έδωσε περισσότερα απο όσα ζητάς? Μήπως, λέω μήπως, από Αγγλία θα πήγαινε σε κάναν μπατζανάκη στην Νιγηρία? Φαίνεται και μάλλον είναι, scam. 1
makfil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, διάβασε το σχετικό νήμα της υπογραφής μου. Μυρίζει από μακρυά.
efo355 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αν είναι απάτη σου στέλνει πλαστό αντίγραφο. Απλά τσεκαρε την τράπεζα σου να δεις αν όντως μπήκαν τα λεφτά. Κατά πάσα πιθανότητα απάτη είναι
makfil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εάν μπει στο λούκι για να απαντήσει και να στείλει τραπεζικό λογαριασμό κλπ, θα μπλεχτεί άσχημα. Η απάτη δεν έχει σχέση με την κατάθεση ή όχι των χρημάτων (που δεν κατατίθενται ποτέ) αλλά με το μπλέξιμο που ακολουθεί. 1
sokratis1990 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Σας ευχαριστω ολους παιδια.Ηταν απατη τελικα
makfil Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Είχες κάποια συνέχεια στο θέμα και κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα; Εάν ναι, δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για βοηθηθούν και άλλοι.
sokratis1990 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ειναι αυτο που ειπε η iris89 μου ζητησε γιαν να αποδεσμευτουν τα λεφτα να καταθεσω πρωτα εγω μια επιταγη western union με προοροσμο τη Νιγηρια.Βρωμουσε απο μακρυα το πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα