Προς το περιεχόμενο

προβλημα με Paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα,γνωριζω εδω και καιρο οτι πλεον μπορεις να κανεις παραγγελιες μεσω Paypal (alpha bank american express) απο το εξωτερικο,πολλοι φιλοι και γνωστοι μου εχουν τη δυνατοτητα και παραγγελνουν, αλλα για καποιο λογο καθε φορα που προσπαθω να παραγγειλω κατι απο amazon ή καταστημα ρουχων απο UK μου εμφανιζεται το μηνυμα transaction unsuccessful. Θα ηθελα να πω εδω οτι εφτιαξα λογαριασμο Paypal 2 μηνες πριν τα capital control (Μαιο),προσπαθησα τοτε να κανω μια παραγγελια απο UK και ενω φυγανε τα λεφτα απο τον λογαριασμο μου,το καταστημα δεν μου εστειλε ποτε τα προιοντα. Σε επικοινωνια μαζι τους μου ειπανε οτι δεν τα στειλανε γιατι η διευθυνση του σπιτιου μου  στο Paypal δεν ειναι επικυρωμενη . Ζητησα refund και ολα καλα. Πηγα μετα σε ενα καταστημα alpha bank και τους ειπα το προβλημα μου και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι για τη διευθυνση,οτι δεν μπορει να αλλαξει και τετοια και απλα καθε φορα που παραγγελνω απο το εξωτερικο να ενημερωνω το καταστημα οτι η διευθυνση αυτη οντως υπαρχει και οτι απλα η τραπεζα μου δεν μπορει να την επικυρωσει.Απο ελλαδα μπορουσα ανετα να παραγγειλω μεσω paypal. Ερχονται τα capital control και απλα μετα δεν ασχοληθηκα. Προσπαθησα παλι χτες για πρωτη φορα μετα τα capital control να κανω μια παραγγελια amazon και play store αλλα παλι τιποτα δεν γινεται.  :mad:  :mad:  :mad: υπαρχει κανεις που εχει το ιδιο προβλημα με μενα ; τελικα η επιβεβαιωμενη διευθυνση παιζει ρολο; και αν ναι,τοτε απο τη στιγμη που η τραπεζα δεν μπορει να με βοηθησει τι ακριβως πρεπει να κανω;

Δημοσ.

Έχεις μπερδέψει μάλλον τα καταστήματα της αμαζόνας με το paypal αφού αυτά τα δύο δεν είναι συμβατά.

Στην αμαζόνα πληρώνουμε με κάρτα και όχι μέσω paypal.

Σε ότι αφορά στη διεύθυνσή σου, οι πωλητές που πληρώνεις με paypal στέλνουν στη διεύθυνση που έχεις ορίσει σ' αυτό.

Επομένως, έλεγξε αν η διεύθυνσή σου στο paypal είναι σωστή.

Με την ευκαιρία, έχεις επιβεβαιώσει την κάρτα σου στο paypal;

Δηλαδή την έχεις κάνει confirmed για να σου στείλει τον 4ψήφιο τον οποίο θα πρέπει να έχεις βάλει στο αντίστοιχο πεδίο για να γίνει η κάρτα verified;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχεις μπερδέψει μάλλον τα καταστήματα της αμαζόνας με το paypal αφού αυτά τα δύο δεν είναι συμβατά.

Στην αμαζόνα πληρώνουμε με κάρτα και όχι μέσω paypal.

Σε ότι αφορά στη διεύθυνσή σου, οι πωλητές που πληρώνεις με paypal στέλνουν στη διεύθυνση που έχεις ορίσει σ' αυτό.

Επομένως, έλεγξε αν η διεύθυνσή σου στο paypal είναι σωστή.

Με την ευκαιρία, έχεις επιβεβαιώσει την κάρτα σου στο paypal;

Δηλαδή την έχεις κάνει confirmed για να σου στείλει τον 4ψήφιο τον οποίο θα πρέπει να έχεις βάλει στο αντίστοιχο πεδίο για να γίνει η κάρτα verified;

ναι ειναι verified απο την πρωτη στιγμη που την ενεργοποιησα. Η διευθυνση που εχω βαλει στο paypal ειναι η σωστη,μονο που ειναι στα αγγλικα αντι στα ελληνικα που ειναι δηλωμενη η καρτα τραπεζας.εχω κανει αγορες στην ελλαδα μεσω Paypal πολλες φορες,μονο για εξωτερικο δεν λειτουργει. Για το αμαζον οκ εκανα λαθος αλλα για το play store ηθελα να αγορασω ενα app ,ειχε επιλογη για Paypal αλλα δεν δεχοταν το payment

Δημοσ.

Η μόνη πιθανή ερμηνεία για την απόρριψη στο play store είναι ότι τη βλέπει σαν κάρτα εξωτερικού (Amex) και όχι ελληνική.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η μόνη πιθανή ερμηνεία για την απόρριψη στο play store είναι ότι τη βλέπει σαν κάρτα εξωτερικού (Amex) και όχι ελληνική.

Μονο τη δικια μου αναγνωριζει ως καρτα εξωτερικου;;  :mellow:  :mellow:

Δημοσ.

Η alpha bank αρνειται να κανει επικαιροποιηση για τυχον αλλαγες στον διευθυνση?
Το οτι εχεις γραψει στα αγγλικα την διευθυνση σου δεν θα επρεπε να αποτελει προβλημα.
Και εγω ετσι το εχω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γνωρίζεις και άλλον με Amex και πρόβλημα στο play store;

Ναι εχει την ιδια καρτα τραπεζας με μενα αλλα δεν εχει αγορασει κατι απο Play store. Δυο φορες παραγγειλε απο καταστημα στην Ισπανια και δεν ειχε κανενα θεμα. Επισης η διευθυνση του ηταν ηδη επικυρωμενη οταν εκανε verified την καρτα. 

Η alpha bank αρνειται να κανει επικαιροποιηση για τυχον αλλαγες στον διευθυνση?

Το οτι εχεις γραψει στα αγγλικα την διευθυνση σου δεν θα επρεπε να αποτελει προβλημα.

Και εγω ετσι το εχω.

μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι και απλα να ενημερωνω το καταστημα καθε φορα οτι υπαρχει αυτο το θεμα. Η πολιτικη τους ομως ειναι αλλη,τα καταστηματα αυτα δεν μπορουν να στελνουν ετσι προιοντα χωρις επικυρωμενη διευθυνση

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να επαναλαμβανεσαι.
Το ερωτημα ειναι απλο: εχεις δηλωσει την ιδια οδο και στο paypal και στην alpha bank?
π.χ Ροδόπης 5 και στην Paypal Rodopis 5?
Aν ναι τοτε θα επρεπε να εχει γινει confirmed η οδος σου απο την Paypal

γιατι "διαβασε" την ιδια οδο με αυτην που εχεις δηλωσει στην τραπεζα οταν εκανες link την καρτα σου.
Εαν εχεις αλλαξει οδο απο τοτε που ανοιξες λογαριασμο στην Alpha τοτε θα πρεπει να πας κανεις επικαιροποιηση
δηλαδη πας με τα απαραιτητα χαρτια και ζητας να σου αλλαξουν την οδο.
Προς το παρον δεν εχω καταλαβει ποιο απο τα δυο ισχυει στην περιπτωση σου.
Στην τραπεζα τι ζητησες να σου αλλαξουν? Την διευθυνση να μετατραπει σε λατινικους χαρακτηρες?

Δοκιμασε να παρεις τηλεφωνο στην τραπεζα σου, με εχουν βοηθησει πολυ καλυτερα απο οτι σε υποκαταστημα.

Δημοσ.

Ναι εχει την ιδια καρτα τραπεζας με μενα αλλα δεν εχει αγορασει κατι απο Play store. Δυο φορες παραγγειλε απο καταστημα στην Ισπανια και δεν ειχε κανενα θεμα. Επισης η διευθυνση του ηταν ηδη επικυρωμενη οταν εκανε verified την καρτα. 

Η Alpha/Amex είναι γνωστό ότι περνάει σε πωλητές και αλυσίδες, όπως η αμαζόνα, όταν δεν περνάνε άλλες κάρτες. Το δικό σου πρόβλημα, όμως, ήταν το play store, όπως έγραψες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...