santana99 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αθλούμαι καθημερινά και βρίσκομαι σε περίοδο διατροφής, νιώθω τις τελευταίες 1-2 μέρες λίγο εξαντλημένος και σε συνδυασμό με το κρύο που έχει βάλει ψάχνω ένα συμπλήρωμα διατροφής να πάρω για 5-10 μέρες προληπτικά ώστε να μην αρρωστήσω. Κάτι για να το τονώσει το ανοσοποιητικό ας πούμε. Να πάω κλασσικά σε 1000αρα C ή να κοιτάξω κάτι σε πολυβιταμίνες; Αν είναι προτείνεται κάποια γιατί υπάρχουν τόσες πολλές και δεν γνωρίζω ποια αξίζει.. * ή κάτι σε εχινάκεια κτλ;
arxaggelos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Echinacea Δεν ξέρω πώς προφέρεται στα ελληνικά. 1
santana99 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Echinacea Δεν ξέρω πώς προφέρεται στα ελληνικά. με προλαβες στο edit!
j0hnn1e Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Για Echinacea προτείνουν ΟΝ-OFF periods. Γενικά πάρε καμία καλή multi και όχι μόνο C. Nature's Alive μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Ή κατι απο ON - Carlsons.. Y.Γ. Μακρυά απο herbalife / power health / solgar κλπ που έχουν δόσεις για πρόληψη στα ποντίκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα