sephirothsw Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Μια ερωτηση. Έχω ένα gaming κανάλι στο youtube που τον τελευταίο καιρό κάνω μια αρκετα αξιόλογη προσπάθεια στο να παρουσιάζω online DnD campaign. Κανονικά sessions μέσω roll20 και skype. Όμορφα backround, με κάμερες, κανονικό πάρτυ, DM και ιστορία. Αυτή τη στιγμή από όσο γνωρίζω στην Ελλάδα είμαι ο μοναδικός που κάνει τέτοια προσπάθεια στο youtube. Ήθελα λοιπόν να στείλω email σε σελίδες που κάνουν review σε τέτοιες προσπάθειες. Γνωρίζουμε καθόλου πως δουλεύει; Στέλνω email ζητώντας τους να τσεκαρουν το κανάλι και αν θέλουν να κάνουν reviews; Γίνετε επί αμοιβής ίσως; Γνωρίζεται σελίδες που τυχόν θα ενδιαφέρονταν για κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
SlickNick Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Υποθέτω ότι το κανάλι σου είναι Ελληνικό οπότε επίσης υποθέτω ότι δεν το βλέπεις επαγγελματικά άρα απλά βρες τις απειροελάχιστες σελίδες στην Ελλάδα που έχουν τέτοιο θέμα και στείλτους ένα email. Για χρήματα είναι αστείο και να το συζητάμε... άμα σου ζητήσει Ελληνική rpg σελίδα χρήματα για να παρουσιάσουν το κανάλι σου πες τους να πάνε να δούνε αν έρχεσαι!
sephirothsw Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ελληνικό κανάλι εννοειτε. Γιαυτό και λέω ότι αυτή την στιγμή είμαι ο μαναδικος που κάνω κατι τέτοιο. Και εννοειτε ότι δεν το βλέπω επαγγελματικά. Αυτή την στιγμή το κάνω καθαρά γιατί θέλω να παίξω εγώ και το έχω αποθημενο από τα παιδικά μου χρόνια και γιατί θέλω να προωθησω το ονλινε PnP γιατί δυστηχως υπάρχει ή αντίληψη ότι για να παίξεις PnP πρέπει να είσαι γύρω από ένα τραπέζι. Δυστηχως αυτό τις περισσότερες φορές δεν είναι εφικτό. Ειδικά αν μένεις στην Επαρχία! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα